Hot topics

Beauty SOS: Kako da suvu kožu učiniš blistavom – po ugledu na Beyoncé i Meghan Markle

#getmotivated: 6 načina da izađeš iz rutine i unaprediš svoj život

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

1/3

ovan 1 Nedeljni horoskop: 19. april   25. april

LJUBAV: U partnerskim odnosima Ovnovi mogu tokom ovog perioda da očekuju porast napetosti, sukoba i nezadovoljstva. Nećete imati strpljenja za partnerove “ispade” koji se ponavljaju. Osećate da se vaš odnos sa partnerom “potrošio” i da će se ili nešto promeniti, ili ćete ubrzo okončati vezu. Pokušajte da nađete kompromis, umešto da se prepuštate raspravama i nervozi. Slobodnim Ovnovima se otvara mogućnost za strastven susret, početak nove veze ili uzbudljivu avanturu.

POSAO: Moguće je da ćete u ovom periodu osetiti neodoljiv poriv da nešto radikalno menjate u poslovnom segmentu – bićete puni energije i skloni impulsivnim potezima. Suzdržite se od prekida i rezova, bolje je da dobro razmislite i da potražite savet od nekoga ko je u ovom trenutku smireniji i praktičniji od vas. Novac vas brine u ovom periodu – rokovi ističu, a priliv na koji ste računali kasni. Umirićete se krajem ovog perioda, očekivani priliv će stići.

ZDRAVLJE: Energetski priliv koji osećate u periodu punog meseca nećete doživeti konstruktivno, već ćete biti pod stresom i osećaćete se iscrpljeno. Povedite računa o zdravijem načinu života, ritmu odmaranja i rada, kretanju, ishrani.

bik 1 Nedeljni horoskop: 19. april   25. april

LJUBAV: Raspoloženje prema partneru vam varira u ovom periodu, jednog momenta ste puni nežnosti, romantični ste, nesebični i predani, a u drugom ste netrpeljivi, preosetljivi, dramite, preterujete, zahtevate. Verovatno reagujete na partnerove postupke i ne vladate sobom baš najbolje. Pokušajte da napravite distancu – to su samo osećanja i nezgodan period. Slobodni Bikovi neće odoleti izazovu – verovatno ćete uleteti u jedan odnos, na koji ne biste pristali kad biste razumno razmišljali. Poneće vas strast i ignorisaćete “crvene zastavice”.

POSAO: Ovo je zahtevan period na poslovnom planu i verovatno ćete se nervirati više nego inače. Odnosi sa kolegama će biti napeti, rokovi će vas pritiskati, realizacija svih planova će kasniti. Spustite loptu i smanjite zahteve – i od sebe i od svojih saradnika. Vodite računa o novčanim iznosima koji dolaz kroz papire, da ne napravite neke previde i propuste. Priliv novca je solidan, ali i troškovi su redovni.

ZDRAVLJE: Kako vam je na emotivnom planu, tako vam je i u glavi i organizmu. Jednog momenta ste smireni, sabrani i puni energije, sledećeg umorni, mrzovoljni, iscrpljeni. Balansirajte ono što možete – pokušajte da se ne tešite hranom!

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 19. april   25. april

LJUBAV: Partnerski odnosi će Blizancima tokom ovog perioda biti neudoban i naporan, a ni sami nećete znati šta vam tačno smeta. Nećete moći da definišete probleme, ali bićete skloni da optužite partnera, što je dodatno destruktivno za vaš odnos. Postoji mogućnost da iz ove napete faze pređete na sledeći nivo odnosa, sa čime ćete se oboje osećati bolje. Jedna osoba će veoma privući slobodne Blizance, ali neće moći da se odluče šta bi sa tom osobom – vezu, ili avanturu. Biće puno strasti i emotivnog naboja, neće biti dosadno, šta god da se događa.

POSAO: Nemate kontrolu nad događajima koji se odvijaju na poslovnom planu, ali pokazaće se da ste sve shvatili previše dramatično i bukvalno – razrešenje situacija koje vam se otimaju iz ruku, doneće vam smirenje i stabilnost. Posvetite se kanalisanju svog kreativnog naboja, iz toga može da proizađe nešto zanimljivo i unosno. Finansije su nestabilne i neizvesne, ali to vas ne brine mnogo, snalazite se.

ZDRAVLJE: Imate potrebu da izrazite sebe, da iznesete svoj unutrašnji svet na kreativan način – pronađite način da to i uradite.

rak 1 Nedeljni horoskop: 19. april   25. april

LJUBAV: Partner će u ovom periodu biti udaljen od vas i vama će njegova nedostupnost smetati i osećaćete se uvređeno i zapostavljeno. Partner ima svoje probleme i nije u stanju da misli na bilo šta drugo, a vaše razumevanje bi mu u ovom trenutku veoma prijalo – i to je način da mu priđete i osetite tu bliskost koja vam nedostaje. I
Slobodnim Rakovima predstoje prijatna znenađenja – poznanstva koja obećavaju, interesovanje zanimljivih osoba, koje će vam laskati, popraviti vam samopouzdanje i uliti veru u ljubav, koja vam je poljuljana već neko vreme.

POSAO: Proces promena i preusmerenja koji ste već započeli, prvo će stagnirati, a zatim se pokrenuti. Imaćete puno posla, ali stići ćete sve da završite. Iskoristite svaki trenutak za odmor i opuštanje i akumuliranje energije koja će vam biti potrebna da nastavite punom parom. Sa finansijskom situacijom ćete se nekako izboriti – ne ulećite u dodatne troškove, koji će vas opteretiti i novčano i psihički.

ZDRAVLJE: Ako vas muče prehlade koje se ponavljaju, treba da se pozabavite jačanjem imuniteta, ili da promenite pristup prema svom zdravlju. Ne dozvolite da akutni problemi postanu hronični, tako što ćete ih zanemarivati i ignorisati.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Editors choice