ovan 1 Nedeljni horoskop: 19. jul   25. jul

LJUBAV: Ove nedelje u partnerskim odnosima je naglašena strast – sve ostalo je u drugom planu, a sve nesuglasice rešavaćete u krevetu. To će vam sasvim odgovarati i prijati vam, ukoliko se prepustite osećanju zajedništva i pripadanja. Ako budete insistirali na svojim potrebama i stavljali sebe na prvo mesto, ako budete kritikovali i manipulisali uvređenošću i uskraćivanjem nežnosti, biće pakleno. Zvezdani aspekti pritiskaju odnose koji su u krizi i nestabilni, pa će neki Ovnovi raskinuti veze u ovoj nedelji. Slobodni Ovnovi podležu istim zvezdanim uticajima na polju ljubavi, pa će se sukobljavati sami sa sobom po pitanju onoga što žele, kao i sa osobama koje pokazuju neko interesovanje. Ako započnete vezu u ovom trenutku, biće to neka teška karmička priča opterećena raznim preprekama (razlika u godinama, daljina…).

POSAO: Suzdržite se od iskazivanja svojih stavova i sukoba sa autoritetima i nadređenima, to vam ove nedelje može stvoriti dodatne probleme na poslu, umesto da reši postojeće. Nije trenutak da vitlate svojom ambicijom, a ni egom. Mogući neplanirani troškovi vezani za životni prostor i porodicu.

ZDRAVLJE: Navikli ste da dajete sve od sebe, ali u ovom trenutku to je prosto trošenje energije, bez ikakvog rezultata. Prištedite se malo, usporite, odmorite, rutinske poslove odradite, primedbe ne primajte k srcu – iskulirajte.

bik 1 Nedeljni horoskop: 19. jul   25. jul

LJUBAV: Ove nedelje ćete biti tužni i nezadovoljni, opterećeni preispitivanjem prošlosti i momenata sa voljenom osobom u kojima ste bili povređeni, u kojima ste opraštali (da li ste zaista oprostili?) o razočaranjima sa kojima ste se suočili (a da li ste ih prevazišli?) – to nije atmosfera u kojoj se veza neguje, nego ona u kojoj se pravi završni obračun. Možda na kraju izračunate da je ipak vredelo i da još uvek vredi, a dotle će se i planetarni aspekti promeniti. Slobodni Bikovi će se takođe obračunavati sa prošlošću – bivši se može pojaviti, ili neko na koga godinama niste pomislili, ali zvezde savetuju da ne pokušavate da oživite i započnete ono što je (davno) prošlo.

POSAO: Poslovna komunikacija vam malo “muca” ove nedelje, pa dogovori i pregovori neće ići glatko i biće nesporazuma i nervoze. Ako ne ide, ne gurajte, nego se distancirajte i sačekajte – bavite se tekućim stvarima i završavajte ono što ste započeli i što ide. Možda ste zaboravili da platite neke račune ili vratite neke dugove, a kad se setite ili kad vas podsete, neće vam baš biti prijatno.

ZDRAVLJE: Hronični problemi mogu se pojačati u ovom periodu, a možda ćete osetiti i pad energije i pozitivnosti kojom se odlikujete. Ispoštujte svoje telo i svoj osećaj, vi ste obično dobri u staranju o sebi.

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 19. jul   25. jul

LJUBAV: Zvezdani savet je da pokušate da poslovne brige odvojite od privatnog života, odnosno, da ne unosite nervozu i napetost u partnerske odnose. Partner bi mogao da vam pruži opuštanje i relaksaciju u tom smislu, ako svoje misli i energiju usmerite ka njemu. Inače bi mogao da pomisli da ste nepravedni i sebični i da ga zapostavljate, a vi biste mogli da se uvredite i svađi nikad kraja. Slobodni Blizanci neće biti naročito raspoloženi da osvajaju i šarmiraju. I vama se kreira neko suočavanje sa prošlošću, pa ste okupirani pokušajem da se sa tim izborite. Možda i uspete.

POSAO: Na poslu ne uspevate da se fokusirate, a zatrpani ste obavezama i osećate se frustrirano, a iz toga ništa dobro ne proizilazi. Pravićete grešku za greškom, nikako da se organizujete, nigde ne stižete na vreme, zaboravljate dogovore i rokove. Situacija je haotična, ali vi ćete nekako uspeti da isplivate. Ni finansijski ne stojite baš najbolje, a troškovi iskrsavaju i novac brže odlazi nego što dolazi.

ZDRAVLJE: Mentalna stabilnost i emotivna ravnoteža su vam ove nedelje na udaru – osećaćete se kao da ste van sebe i uplašićete se za svoje psihičko zdravlje. Nećete naći stabilnost van sebe samih, pa zato ne posežite za čašicom i ne tražite sažaljenje. Umirite se i strpite, proći će.

rak 1 Nedeljni horoskop: 19. jul   25. jul

LJUBAV: Osćaćete da se udaljvate od partnera, ili on od vas, a možda se ovo tumačenje odnosi i na fizičku razdvojenost u ovom periodu. To važi za stabilne odnose – što više čeznete za bliskošću i nežnošću, ona je sve udaljenija. Ako su odnosi nestabilni, ako ima sumnje, ljubomore, nagomilanog nezadovoljstva i prećutkivanja, zvezdani aspekti će neumoljivo dovesti do prelivanja čaše pune žuči i neke veze će se u ovom periodu prekinuti. Slobodni Rakovi kao i većina ostalih znakova imaju priliku da se suoče i raščiste sa emotivnom prošlošću, to je ono što zvezde podržavaju tokom ove nedelje. Nije vreme za nove početke i zaljubljivanja.

POSAO: Na poslu će preovlađivati bezvoljna i turobna atmosfera, nekako ćete se trpeti sa kolegama i saradnicima, ali neće biti simpatije i pozitivnosti da poguraju poslovne odnose u pozitivnom smeru. Bićete nezadovoljni i nervozni, a to neće proći bez uticaja na kvalitet vašeg rada – obratite pažnju, još ćete se gore osećati ako sebi dozvolite početničke greške. Novčani priliv standardan, ali ni izdaleka dovoljan.

ZDRAVLJE: Nervozni ste i nestabilni, ali vi se u tome snalazite, vaša osećanja uvek upravljaju, tako da ove nedelje treba da se setite da se orijentišete prema stvarima koje su za vas merilo realnosti i stabilnosti, da se ne biste fizički razboleli.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Comments