Hot topics

TREND ALERT: #musthave patike za novu sezonu

Zabavne stvari koje moraš da uradiš ove jeseni!

Rick Owens – Iggy Pop modnog dizajna

Nema potrebe da čekaš Novu godinu: 4 razloga zbog kojih je bolje doneti jesenje odluke

SS20 Favourite: Punđa koja je obeležila #streetstyle izdanja tokom nedelja mode

Modna retrospektiva: Priče koje se kriju iza svake Dior Couture kolekcije Johna Galliana

Novi minimal: Umeće dekorisanja enterijera po ugledu na poznate influensere

10 najboljih poslovnih saveta za milenijalce

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

Da li je tačno da na mladima svet ostaje?

1/3

ovan 1 Nedeljni horoskop: 19. jul   25. jul

LJUBAV: Ove nedelje u partnerskim odnosima je naglašena strast – sve ostalo je u drugom planu, a sve nesuglasice rešavaćete u krevetu. To će vam sasvim odgovarati i prijati vam, ukoliko se prepustite osećanju zajedništva i pripadanja. Ako budete insistirali na svojim potrebama i stavljali sebe na prvo mesto, ako budete kritikovali i manipulisali uvređenošću i uskraćivanjem nežnosti, biće pakleno. Zvezdani aspekti pritiskaju odnose koji su u krizi i nestabilni, pa će neki Ovnovi raskinuti veze u ovoj nedelji. Slobodni Ovnovi podležu istim zvezdanim uticajima na polju ljubavi, pa će se sukobljavati sami sa sobom po pitanju onoga što žele, kao i sa osobama koje pokazuju neko interesovanje. Ako započnete vezu u ovom trenutku, biće to neka teška karmička priča opterećena raznim preprekama (razlika u godinama, daljina…).

POSAO: Suzdržite se od iskazivanja svojih stavova i sukoba sa autoritetima i nadređenima, to vam ove nedelje može stvoriti dodatne probleme na poslu, umesto da reši postojeće. Nije trenutak da vitlate svojom ambicijom, a ni egom. Mogući neplanirani troškovi vezani za životni prostor i porodicu.

ZDRAVLJE: Navikli ste da dajete sve od sebe, ali u ovom trenutku to je prosto trošenje energije, bez ikakvog rezultata. Prištedite se malo, usporite, odmorite, rutinske poslove odradite, primedbe ne primajte k srcu – iskulirajte.

bik 1 Nedeljni horoskop: 19. jul   25. jul

LJUBAV: Ove nedelje ćete biti tužni i nezadovoljni, opterećeni preispitivanjem prošlosti i momenata sa voljenom osobom u kojima ste bili povređeni, u kojima ste opraštali (da li ste zaista oprostili?) o razočaranjima sa kojima ste se suočili (a da li ste ih prevazišli?) – to nije atmosfera u kojoj se veza neguje, nego ona u kojoj se pravi završni obračun. Možda na kraju izračunate da je ipak vredelo i da još uvek vredi, a dotle će se i planetarni aspekti promeniti. Slobodni Bikovi će se takođe obračunavati sa prošlošću – bivši se može pojaviti, ili neko na koga godinama niste pomislili, ali zvezde savetuju da ne pokušavate da oživite i započnete ono što je (davno) prošlo.

POSAO: Poslovna komunikacija vam malo “muca” ove nedelje, pa dogovori i pregovori neće ići glatko i biće nesporazuma i nervoze. Ako ne ide, ne gurajte, nego se distancirajte i sačekajte – bavite se tekućim stvarima i završavajte ono što ste započeli i što ide. Možda ste zaboravili da platite neke račune ili vratite neke dugove, a kad se setite ili kad vas podsete, neće vam baš biti prijatno.

ZDRAVLJE: Hronični problemi mogu se pojačati u ovom periodu, a možda ćete osetiti i pad energije i pozitivnosti kojom se odlikujete. Ispoštujte svoje telo i svoj osećaj, vi ste obično dobri u staranju o sebi.

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 19. jul   25. jul

LJUBAV: Zvezdani savet je da pokušate da poslovne brige odvojite od privatnog života, odnosno, da ne unosite nervozu i napetost u partnerske odnose. Partner bi mogao da vam pruži opuštanje i relaksaciju u tom smislu, ako svoje misli i energiju usmerite ka njemu. Inače bi mogao da pomisli da ste nepravedni i sebični i da ga zapostavljate, a vi biste mogli da se uvredite i svađi nikad kraja. Slobodni Blizanci neće biti naročito raspoloženi da osvajaju i šarmiraju. I vama se kreira neko suočavanje sa prošlošću, pa ste okupirani pokušajem da se sa tim izborite. Možda i uspete.

POSAO: Na poslu ne uspevate da se fokusirate, a zatrpani ste obavezama i osećate se frustrirano, a iz toga ništa dobro ne proizilazi. Pravićete grešku za greškom, nikako da se organizujete, nigde ne stižete na vreme, zaboravljate dogovore i rokove. Situacija je haotična, ali vi ćete nekako uspeti da isplivate. Ni finansijski ne stojite baš najbolje, a troškovi iskrsavaju i novac brže odlazi nego što dolazi.

ZDRAVLJE: Mentalna stabilnost i emotivna ravnoteža su vam ove nedelje na udaru – osećaćete se kao da ste van sebe i uplašićete se za svoje psihičko zdravlje. Nećete naći stabilnost van sebe samih, pa zato ne posežite za čašicom i ne tražite sažaljenje. Umirite se i strpite, proći će.

rak 1 Nedeljni horoskop: 19. jul   25. jul

LJUBAV: Osćaćete da se udaljvate od partnera, ili on od vas, a možda se ovo tumačenje odnosi i na fizičku razdvojenost u ovom periodu. To važi za stabilne odnose – što više čeznete za bliskošću i nežnošću, ona je sve udaljenija. Ako su odnosi nestabilni, ako ima sumnje, ljubomore, nagomilanog nezadovoljstva i prećutkivanja, zvezdani aspekti će neumoljivo dovesti do prelivanja čaše pune žuči i neke veze će se u ovom periodu prekinuti. Slobodni Rakovi kao i većina ostalih znakova imaju priliku da se suoče i raščiste sa emotivnom prošlošću, to je ono što zvezde podržavaju tokom ove nedelje. Nije vreme za nove početke i zaljubljivanja.

POSAO: Na poslu će preovlađivati bezvoljna i turobna atmosfera, nekako ćete se trpeti sa kolegama i saradnicima, ali neće biti simpatije i pozitivnosti da poguraju poslovne odnose u pozitivnom smeru. Bićete nezadovoljni i nervozni, a to neće proći bez uticaja na kvalitet vašeg rada – obratite pažnju, još ćete se gore osećati ako sebi dozvolite početničke greške. Novčani priliv standardan, ali ni izdaleka dovoljan.

ZDRAVLJE: Nervozni ste i nestabilni, ali vi se u tome snalazite, vaša osećanja uvek upravljaju, tako da ove nedelje treba da se setite da se orijentišete prema stvarima koje su za vas merilo realnosti i stabilnosti, da se ne biste fizički razboleli.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Editors choice