Hot topics

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Testirali smo FOREO LUNA fofo uređaj za čišćenje lica – ovo su naši utisci!

Leto u gradu? Ovako možeš da provedeš svoj savršeni dan!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Sve što ti je potrebno za savršenu, opuštajuću kupku

1/3

ovan 1 Nedeljni horoskop: 19. jun   25. jun

LJUBAV: Nestabilan period za partnerske odnose, ali zato uzbudljiv. Svakoga dana se nešto dešava, mada vas izluđuje neizvesnost i nestalnost partnera i radije biste da preuzmete komandu. Suzdržite se od zahteva i zapovesti. Slobodni Ovnovi dobro kontrolišu svoja osećanja u ovom periodu. Vaš potencijalni partner je možda u vašem bliskom okruženju, ali vi još razmatrate da li bi sa njim bilo dovoljno zanimljivo.

POSAO: Dobra poslovna komunikacija omogućava da završite na vreme sve ono što se tiče timskog rada, dogovora, pregovora, ustupaka i kompromisa. Prilično ste puni elana i bićete uspešni ukoliko se ne opteretite obećanjima koja realno ne možete da ispunite u očekivanom roku.

ZDRAVLJE: Iako ste puni energije, prištedite se malo – potrebu za aktivnošću preusmerite sa neumornog rada na rekreaciju i aktivno opuštanje u prirodi.

bik 1 Nedeljni horoskop: 19. jun   25. jun

LJUBAV: Zvezde predviđaju da će se u ovom periodu pojaviti iskušenje za Bikove u partnerskim odnosima. Na sopstveno zaprepašćenje i negodovanje, možete se naći u paralelnom odnosu, nespremni da se zaustavite ili opredelite – što ćete ipak morati, ako cenite ono što imate. Slobodni Bikovi su avanturistički raspoloženi – ništa vas ne sprečava da pravite emotivne brljotine, pod izgovorom da tražite uzbuđenje i iskustvo, ali budite oprezni. A pokušajte da budete i pošteni prema sebi i drugima, mada su te dve vrste poštenja ponekad u sukobu.

POSAO: Steći ćete korisne informacije i saznanja u ovom periodu, a ako se bavite intelektualnim poslom, uživaćete u uspehu koji postižete. Ostali Bikovi će morati da rizikuju, a i da prištede, naročito ako planiraju putovanje. Ukoliko se pojave neki poslovi koje morate hitno završiti, učinite to bez oklevanja, a nagrada će uslediti.

ZDRAVLJE: Promenite okruženje koje vas zamara i udaljite se od toksičnih osoba koliko je to moguće. Čuvajte svoj duševni mir i ravnotežu, da biste sačuvali zdravlje.

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 19. jun   25. jun

LJUBAV: Teško ćete u ovom periodu postići bilo kakvo razumevanje u partnerskim odnosima, pa ako treba da raspravite neka osetljiva pitanja, sačekajte neki povoljniji momenat. Usredsredite se na porodične odnose, jer ćete u njima pronaći radost i podršku. Slobodni Blizanci su nestrpljivi – dosadno vam je i vi biste da doživite nešto novo, ali taj naboj može privući komplikovane situacije, koje će biti neprijatne. Ipak, zadržite optimizam i vedrinu i zabavljajte se.

POSAO: Vaše analitičke sposobnosti doći će do izražaja i možda iznenaditi one u vašem poslovnom okruženju, koji nisu imali prilike da se uvere kako vam brzo radi mozak i kako povezujete i prodirete u suštinu. Ipak, nemojte biti arogantni, da se ne biste našli pretovareni obavezama koje niste očekivali.

ZDRAVLJE: Zdravi ste i imate dovoljno energije da se suočite i da iznesete sve izazove u ovom periodu.

rak 1 Nedeljni horoskop: 19. jun   25. jun

LJUBAV: Pokušajte da ne povredite partnera svojim predomišljanjem i promenama raspoloženja, naročito ako je u pitanju nova veza i on vas još ne poznaje dobro. Zadržite staloženost i ne shvatajte ozbiljno ono što doživljavate kao izazivanje. Slobodni Rakovi će biti obuzeti oprečnim emocijama – pokušavajući da zatvorite neke krugove iz prošlosti izgleda da otvarate neke nove ili nailazite na one za koje ste verovali da su odavno zatvoreni. Vrteće vam se u glavi od tih krugova, ali pokušajte da sve posmatrate zdravorazumski.

POSAO: Veliki uspeh je pred onima koji se bave kreativnim profesijama – fokusirajte se na svoj ciljeve i ne dozvolite distrakcijama da vas preusmere, ne tražite prečice i ne prihvatajte zaobilaznice. Možda ćete morati da menjate pravac, ali i tada idite direktno ka cilju. Prespavajte donošenje svake odluke.

ZDRAVLJE: Moguće prolazne zdravstvene smetnje, manji hormonski disbalans ili meteoropatske reakcije. 

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Editors choice