Saznajte nedeljni horoskop: 19. maj – 25. maj za svaki od horoskopskih znakova. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vas očekuje ove nedelje.  nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 19. maj   25. maj

LJUBAV: Postoji prilika da ćete naleteti na bivšeg ljubavnika koji vaš život može dovesti do neverovatnih obrta za koje nikad ne biste pomislii da će se desiti. Budite oprezni, jer ste u vlasti emocija i vaša procena trenutno nije najracionalnija. Možda bi bilo bolje da usporite umesto da ubrzate, jer ne želite da prebrzo skočite u nešto što vam ne odgovara. Slobodni Ovnovi, nemojte biti u iskušenju da se upustite u nepromišljene avanture, već se posvetite sebi i bližnjima, a to će vam doneti potrebnu radost i zadovoljstvo.

POSAO: Ako obavljate obaveze jednu po jednu i posvetite dovoljno vremena svakoj, bićete uspešni u svakom poduhvatu. Nebeska energija može da učini da se osećate nedovoljno spremnim u vezi sa određenim pitanjem, ali to je kratkog daha, pogotovo ako sve obavljate sistematično. Spremni ste da učinite sve što je potrebno da napravite pravu vrstu promena i donesete rešenje za određeni problem.

ZDRAVLJE: Uskladite periode aktivnosti i odmaranja, a praktikujete i intelektualni intermezzo uz kvalitetne sadržaje.

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 19. maj   25. maj

LJUBAV: Period je pogodan za ljubav jer vas podržava u svim nastojanjima. Sa partnerom možete probati različite aktivnosti – od seksualnih do izlazaka i upoznavanja međusobnih prijatelja. Ipak, pripremite se za nesporazume koji će vas možda naljutiti. Iako je istina da morate jasno da razmislite o tome kako da postignete svoje ciljeve i planove, samo vaše srce može da vam kaže koji su oni zaista. Slobodni Bikovi, ovaj period je povoljan za ostvarenje vaših želja. Počinjete da shvatate zašto je toliko važno da drugima stavite do znanja koliko možete da tolerišete i gde zapravo leže vaše granice.

POSAO: Ako mislite da vam ide u prilog i da ćete sačuvati snagu, promenite način rada. Sada je dobro vreme da zasadite seme budućeg uspeha, ali prvo zastanite i sebe pohvalite koliko ste dogurali – ako već drugi to neće. Planetarno poravnanje čini da želite da požurite određene stvari, ali morate pokazati strpljenje. Analiziranje ponašanja onih koji vam se suprotstavljaju, doneće vam samo koristi.

ZDRAVLJE: Moguće prolazne zdravstvene smetnje i pad energije. Odmarajte se kad god možete i usporite tempo. nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 19. maj   25. maj

LJUBAV: Komunikacija igra važnu ulogu u vašem odnosu, pogotovo u ovom periodu, jer se sve ono neizrečeno može pretvoriti u veći problem. Razgovarajte, jer vas energija zvezda može naterati da se ponašate iracionalno u trenutku kad treba da se smirite i budete strpljivi. Slobodni Blizanci, nemojte da vas grize savest ako ste na prvom viđanju imali seks – život treba da se odvija spontano, a naše potrebe mogu biti trenutne ili dugoročne – zato postupajte prema njima (naravno, sve dok ne ugrožavate druge).

POSAO: Budite umereni i promišljeni u razgovoru sa kolegama. Niko ne voli onog ko neprestano vapi za pažnjom. Nađite vremena i strpljenja i razmislite o tome da se obogatite novim saznanjima o svom duhovnom i intelektualnom rastu. Počnite da čitate stručne knjige koje će imati povoljan uticaj na vašu radnu svakodnevicu. Širom otvorite oči, jer je moguće da će vas pojedini nedavni predlozi dovesti do finansijskih gubitaka.

ZDRAVLJE: Ne držite osećanja u sebi, podelite ih sa bližnjima, poverite se prijateljima, nađite terapeuta. Održavajte kondiciju i povedite računa o ishrani.

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 19. maj   25. maj

LJUBAV: Ako ste sami, verovatnoća da promenite svoj ljubavni status je velika, zato budite otvoreni za druženja, izlaske i nova poznanstva. Izađite iz svoje zone komfora, što vam u svakodnevicu može uvesti interesantnu osobu vrednu pažnje, koja vam se u suprotnom na prvi pogled možda ne bi svidela. Rakovi u vezi, nemojte partnera forsirati ni na šta ako vidite da ga to opterećuje; dozvoljeno vam je da usporite i budete strpljivi. Razgovarajte i izgradite nove zajedničke planove – koji će oboma odgovarati. Energija ovog ciklusa će vam pomoći da se suočite sa određenim osećanjima koja možda niste spremni da sebi priznate.

POSAO: Poslovni razgovori i sastanci su uspešni, ali ako je moguće – možda bi bilo najbolje da sačekate da se malo opustite pre nego što preduzmete drugi korak. Očekuje vas period prosperiteta koji će se pamtiti po rešavanju mnogih problema. Sastanak praćen dobrim vestima pokrenuće očekivane, male, ali obećavajuće promene u vašem životu. Ovo je dobar trenutak da svoj novac uložite u nešto značajno – nešto što će vam pomoći.

ZDRAVLJE: Dobar period za unutrašnju harmonizaciju. Opuštajte se, bavite se umetnošću, stičite nova saznanja. Stanje vašeg uma i duha je ključno za vaše zdravlje.

nedeljni horoskop LAV Nedeljni horoskop: 19. maj   25. maj

LJUBAV: Intenzivan planetarni uticaj obećava važne događaje u vašem ljubavnom životu – emocije će biti izuzetno jake i njihova moć će preokrenuti svet oko vas. Predložite partneru da probate seksualne poze i aktivnosti koje ste oduvek želeli, ali niste imali priliku ili ste se zazirali da probate. Zvezde obećavaju dolazak dugoočekivanog mira, što će vas ispuniti snagom i pospešiti vaš odnos. Slobodni Lavovi, možda se osećate kao da balansirate na ivici provalije, ali možete preduzeti brzu akciju da napravite promenu i to možete učiniti na takav način da ono što se dešava zaista poboljša vaš život. Ne dozvolite da vas vaša osećanja odvrate od važne samoanalize koju treba da uradite. Ako vam nije do dejting života, to je sasvim u redu – ne silite sebe ni na šta što vam ne prija.

POSAO: Komunikacija sa menadžmentom će biti turbulentna, ali vi ste odlučni i istrajavate u svim izazovima. Nebesko poravnanje svakako oživljava stvari i kada jednom postavite svoje ciljeve, nećete se osvrtati. Nemojte mnogo rizikovati, već nastojte da sve što se događa uklopite u već postojeće okvire funkcionisanja. Budite odgovorni.

ZDRAVLJE: Redovno odmaranje i vežbanje će učiniti da pobedite svaku prepreku.

nedeljni horoskop DEVICA Nedeljni horoskop: 19. maj   25. maj

LJUBAV: Razdražljivi ste – ne obraćajte pažnju na primedbe porodice i partnera, već smognite snage da sa svima otvoreno razgovarate o tome šta vas, ali i njih, muči. Osećate da ste u dovoljno snažnoj poziciji da možete da pravite određene buduće planove sa partnerom – od većih do manjih. Trenutak je pogodan za zajedničko putovanje koje uključuje početak novih aktivnosti, posebno ako je u inostranstvu. Slobodne Device, ako se već izvesno vreme dopisujete sa simpatijom, predložite izlazak na piće ili večeru. Detaljnije razmislite o svojim postupcima da biste izbegli još jedno razočaranje.

POSAO: Pažljivo se pripremite ako imate poslovne sastanke. Sa najvećim problemima ćete se nositi samo ako niste impulsivni. Nemojte odbijati da razmotrite nedavne predloge zbog svoje potpune zavisnosti od emocija. Budite oprezni u svojim postupcima i postići ćete veliki uspeh. Posvetite se pozitivnim promenama.

ZDRAVLJE: Mislite pozitivno i budite opušteni, pa ćete izbeći stres i sačuvati živce. Povedite računa o kondiciji i zdravom načinu života.

Ako vam se dopada naš nedeljni horoskop: 19. maj – 25. maj, pročitajte i naš mesečni horoskop za maj.

Comments