nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 19. novembar   25. novembar

LJUBAV: Period ljubavi i jedinstva u partnerskim odnosima, u kome možete realizovati planove koje već neko vreme odlažete. Saradnja i dogovor su naglašeni aspekti u svim bliskim odnosima, pa će i oni koji su sami imati prijatna interaktivna iskustva u druženju i timskom radu. Možete upoznati osobu na položaju, ili nekog ko ima posebne kvalitete.

POSAO: Poslovne razgovore vodite u neformalnoj atmosferi, najbolje uz ručak u nekom restoranu. Budite otvoreni za pregovore i kompromise, ali ne odstupajte od svojih osnovnih vrednosti i principa. Nosi vas strast i entuzijazam i uspeh je na dohvat ruke. Možete dobiti poziv za putovanje, koji treba da prihvatite.

ZDRAVLJE: Puni ste energije i dobro se osećate – što nije razglog da se trošite i zamarate više nego što je neophodno.

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 19. novembar   25. novembar

LJUBAV: Imate sjajnu priliku za nova prijateljstva, ali i za obnavljanje nekih odnosa ili veze iz prošlosti. U ovom periodu ste posebno šarmantni i privlačni, niko vam ne može odoleti – samo treba da izaberete (mudro). U partnerskim odnosima stvari se mogu iskomplikovati, ako ne pazite i ne vodite računa o partnerovim osećanjima i potrebama -zapamtite da se poverenje lako prokocka, a najteže obnavlja.

POSAO: Dobićete podršku za svoje ideje, ako ih iznesete taktično i nenametljivo – ne insistirajte ni na čemu i budite otvoreni za svaki dogovor. Vaš poslovni put kreće uzlaznom linijom i uspešni ste već sada, a možete ostvariti i mnogo više, ako ostanete smireni u komunikaciji, jasni u zahtevima i spremni na akciju u svakom trenutku.

ZDRAVLJE: Stabilni ste i zdravi, a prolazne smetnje se mogu javiti na hormonskom nivou.

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 19. novembar   25. novembar

LJUBAV: Dobar ljubavni period za vas – u partnerskim odnosima vlada sklad, ili barem primirje i osećaćete se prijatno u porodičnoj atmosferi i intimnim druženjima sa partnerom. Ako ste sami, možete uživati u druženju i izlascima i pažnji koju izazivate gde god se pojavite. Prilika za flert i avanture neće nedostajati, ali ako tražite ozbiljnu vezu, sačekajte.

POSAO: Dokazali ste svoju profesionalnu vrednost, ali ne prihvatajte dodatne obaveze, odnosno, zadatke koje treba neko drugi da izvrši, a vama se poveravaju jer ste brži i spretniji – postavite granicu. Fokusirajte se na svoje planove i ciljeve, razmislite o iskustvu koje već imate i na osnovu toga procenite kako da se postavite.

ZDRAVLJE: Potrebno je da ustanovite životni ritam koji odgovara vašim obavezama, kako biste se najzad naspavali.

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 19. novembar   25. novembar

LJUBAV: Emocije su u centru pažnje, a vaši snovi se u ovom periodu mogu ostvari – postajete svesni svojih pravih potreba i otvarate mesto u srcu na kome su skrivena najdublja osećanja. U partnerskim odnosima to može da donese novi kvalitet u vezi, a ako ste sami, možete sresti osobu koja vam u potpunosti odgovara.

POSAO: Budite dosledni, temeljni i odgovorni da biste izbegli greške – nestrpljenje i eksplozivno ponašanje može doneti katastrofalne posledice. Ne žurite i ne donosite impulsivne odluke. Ako ste zanemarili nešto vezano za finansije, pozabavite se tim pitanjima bez odlaganja. Imate dovoljno podsticaja da ostvarite sve što želite, samo je potrebno da jasno postavite svoje ciljeve.

ZDRAVLJE: Povremeni padovi energije su tipični za vas u ovo doba godine – oblaci i sunčani periodu upravljaju vašim raspoloženjem.

Comments