ovan 1 Nedeljni horoskop: 19. oktobar   25. oktobar

Ukoliko si zauzeta, ove nedelje gledaj da spustiš loptu i da ne reaguješ na sve što te kod partnera nervira. Do kraja nedelje, aspekti se menjaju, pa će se komunikacija sa voljenom osobom popraviti. Slobodnima je strast još uvek vodeća ideja i pomisao, iako je prisutna svest o tome da takav pristup vodi ka sklomljenom srcu. Bivši se pojavljuju – iskaču iza svakog ćoška i imaju nešto da ti poruče – a ako ispravno protumačiš te poruke, shvatićeš da one znače da ne treba da oživljavaš prošlost.

Poslovni aspekti su dobri – nezaposleni imaju velike šanse da nađu posao, a ako ti predstoje neka ulaganja, sačekaj kraj meseca, jer je moguće da su ti planovi previše ambiciozni i nedovoljno realni.

bik 1 Nedeljni horoskop: 19. oktobar   25. oktobar

Predstoji ti preispitivanje – sebe i odnosa u kome se nalaziš, a da bi mogla da sagledaš stvari realno, potrebno je da daš sebi vremena da pronađeš odgovore na pitanja o tome da li je to prava osoba za tebe i da li je vredna tvog truda. Ne žuri sa zaključcima, jer ovo je težek izbor – da se više potrudiš i uložiš u vezu, ili da se okreneš sebi i upišeš se u ponovo u slobodne i same. Oni koji su već u tom položaju – slobodni i sami – imaće povremene susrete sa zanimljivim osobama, ali tu se neće ukresati nikakva varnica.

Biće ovo naporna radna nedelja, sa mogućim komplikacijama kada su u pitanju papiri i administracija. Pazi da ne izgubiš dokumenta!

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 19. oktobar   25. oktobar

Povući ćeš se u sebe i razmatrati sama sa sobom sopstveno nezadovoljstvo – nisi čak ni sigurna da li je to nezadovoljstvo, ali nešto ti ne da mira. Ima tu malo ljubomore, ali nemaš šta konkretno da prebaciš partneru. Bilo bi dobro da taj unutrašnji dijalog ozvučiš i da lepo porazgovaraš sa partnerom o tome kako se osećaš. Ako si sama, biće ti veoma uzbudljivo – pojavljuje se (ili se već pojavio) neko ko ti se sve više sviđa, ma samo što se nisi zaljubila do ušiju. Nije ti baš udobno u tom stanju – muvanje, flert, a ništa se još ne zna sigurno – ali barem nije dosadno. Imaš na koga da misliš kad ne možeš da spavaš ili da se koncentrišeš na posao, zato što ti je glava u oblacima.

Posao će ti svakako teško pasti ove nedelje (a možda i duže) – ako možeš da uzmeš odmor ili bolovanje, najviše će ti prijati da se malo skloniš.

rak 1 Nedeljni horoskop: 19. oktobar   25. oktobar

Muči te osećaj da više daješ nego što dobijaš, a potrebno ti je da dobiješ od partnera svu potvrdu svoje vrednosti i njegove privrženosti, jer se osećaš neispunjeno i krenula si da “mračiš”. Što je najgore, ćutiš. Sačekaj da prođe ova nedelja (ne diži prašinu), da aspekti postanu malo povoljniji, pa onda reci partneru šta te muči i traži ono što ti treba – velike su šanse da ćeš to i dobiti. Ako si slobodna, ljubavna osećanja i stanja će te prosto dezorijentisati – pojavljuje se neko iz prošlosti, upoznaješ nekog novog i imaš osećaj da si ga već srela… Nećeš znati šta te je snašlo.

Posao ćeš odrađivati, bez mnogo volje. Osećaš se preopterećeno, ali nema mesta rasterećenju, tako da – samo guraj, dan po dan, ujednačenim tempom, dok se energija ne promeni.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Comments