ovan2111111111111 Nedeljni horoskop: 19. septembar   25. septembar

Na poslu vam je za sada krenulo, mirniji ste, a i atmosfera je opuštenija i bez tenzija. Neće biti iznenađenja i nepredviđenih okolnosti, očekuje vas mirna sedmica bez trzavica i svađa. Svi žele da im vi budete glavna podrška i uzor, a taj status vam itekako prija. Spremni ste svima da pomognete, dobri ste u mentorisanju i podržavate radne i vredne kolege. I finansije se popravljaju, a moguće je i da vas iznenade nenadani novčani prilivi. U ljubavi će kod vas biti baš mešovitih osećanja; svađaćete se sa partnerom, pa ćete se miriti, čas ćete biti ljubomorni čas umiljato mače, na trenutak će vam prijati samoća, a onda ćete poželeti društvo i smeh. Kod vas će u ljubavi nastupiti malo konfuzniji period. Slobodni će se do ušiju zaljubiti u kolegu sa posla i rizikovaće napredak u karijeri zbog ljubavi i ljubomore.

bik1111111111111 Nedeljni horoskop: 19. septembar   25. septembar

Počeli ste ozbiljnije da gledate na situaciju oko sebe, a motivacija i vera u sebe učinili su da prebrodite nepovoljne situacije koje su vas do skora pratile. Podrška ljudi kojima verujete neće izostati, tako da slobodno možete da se opustite i ne sekirate previše da li će vaše odluke biti dobre ili pogrešne. Imate mnogo ideja u planu, a nekako ćete uspeti da krenete u realizaciju istih već početkom nedelje. Pazite samo da se ne preforsirate previše i da sebi ne nagomilate previše obaveza jer će to biti jedini razlog da se vaše dobro raspoloženje pokvari. Zauzete čeka period kada će planirati neko zanimljivo putovanje i odmor, dok slobodni nemaju previše vremena da traže idealnog partnera, više su zainteresovani za napredak u karijeri i novac.

blizanci2111111111111 Nedeljni horoskop: 19. septembar   25. septembar

Za vas je nastupio pozitivan period, a vaš vedar duh i smisao za humor su jedan od razloga zašto vas kolege vole i utrkuju se da se nađu u vašem društvu. I vama prija smeh i radost na radnom mestu, pa ćete jedva čekati odlazak na posao jer se iskreno tamo dobro zabavljate. Mnogi Blizanci će razmišljati i o privatnom biznisu, a ovo je svakako povoljan period da se okušate u preduzetništvu. Zauzeti su u strahu da se neke partnerove greške iz prošlosti ne ponove, ali, bar za sada, nemojte strahovati da će išta stati na put vašoj ljubavi u kojoj uživate. Slobodni se previše oslanjaju na tračeve i šta im prijatelji govore o osobi koja im se veoma dopada. Slušajte sebe i svoje srce i verujte osećanjima.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Comments