ovan 1 Nedeljni horoskop: 2. avgust   8. avgust

LJUBAV: Ove nedelje Ovnovi su u centru pažnje, pa će zauzeti biti u iskušenju – toliko mogućnosti za flert i avanturu, biće vam teško da odolite, ali ako vam je stalo da sačuvate vezu u kojoj ste, posvetite se partneru. Ukoliko planirate potomstvo, ovo je pravi trenutak da se bacite na posao, a ako ne planirte, pa, mnoge neplanirane trudnoće imaju srećan ishod. Slobodni Ovnovi mogu da se opuste i da uživaju u zabavi – izlasci, druženja, flert, avanture… Biće mnogo varnica, izazova, strasnih izliva i velikih gestova. Verbalna komunikacija vam nije baš na nivou, ali nije vam ni potrebna – pogled sve govori.

POSAO: Lakše će vam biti ove nedelje na poslu, ako unesete vedrinu i optimizam u svoje okruženje – jednostavno rešite da ne obraćate pažnju na ono što vas nervira, osmehujte se svima i posmatrajte propuste i slabosti na duhovit način. To će pomoći i vama i osobama u vašim saradnicima da se izborite sa problemima i zastojima koji predstoje. Novac odlazi istom brzinom kojom i dolazi, tako da ste, u suštini, na pozitivnoj nuli.

ZDRAVLJE: Vodite računa o pripremi organizma za promene temperature, nemojte se rashlađivati hladnim napicima, da ne prehladite grlo – to vam je osetljiva tačka ove nedelje.

bik 1 Nedeljni horoskop: 2. avgust   8. avgust

LJUBAV: Tenzije i nesuglasice i nerazumevanje – komunikacija vam je u kratkom spoju, a ako u prethodnom periodu niste razrešili neka bitna pitanja, sada će vam ona praviti problem u partnerskom odnosu. Kao i obostrana tvrdoglavost – jeste moguće da ste oboje u pravu, svako sa svoje tačke gledišta, ali to ne znači da onaj drugi greši. Spustite loptu i pronađite kompromis. Ili se zajednički usmerite na neki zahtevan posao kao što je renoviranje i preuređenje, to će vam dobro ići. Slobodni Bikovi mogu uleteti u strastven i intenzivan odnos, bez nekih očekivanja – to liči na letnju avanturu, ali lako je moguće da ste zapravo upali u još burniji vrtlog, nego što vam se čini. Naročito ako ste se upetljali sa zauzetom osobom. Pa, držite se, šta god da se ispostavi, svako iskustvo je dragoceno.

POSAO: Na poslu je jednog dana napeto i zahtevno, svi su nervozni, a vi gubite strpljenje, a sledećeg dana je dosadno i statično – i tako cele nedelje. Nećete se najbolje slagati sa šefovima i predpostavljenima, a oni će biti glavni izazivači napetosti i gubitka živaca. Dešava se gomila gluposti i tek po neka smislena i dobra stvar, takva je dinamika. Pazite da ne preterate sa troškovima, zafaliće vam novac.

ZDRAVLJE: Možda ćete imati probleme sa variranjem pritiska, ubrzavanjem pulsa i vrtoglavicom – prolazno je i posledica je nekoliko faktora koji vam prouzrokuju napetost i neizvesnost.

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 2. avgust   8. avgust

LJUBAV: Strasti se bude ove nedelje i biće tu vrlo intenzivne i bučne komunikacije na svim nivoima. Svađaćete se i smejati i uzdisati, a komšiluk neka zapuši uši. Ipak, zadržaćete u sebi ono što vam najviše smeta i što vas pogađa, jer to nije za raspravu – to ćete nekako morati da prihvatite, a partner vam u tome nije od pomoći. Zajedničke aktivnosti će vam dobro ići, a još bolje – zajednički odmor. Slobodni Blizanci će privlačiti pažnju gde god se pojave – bićete na meti onih koji su zainteresovani za avanture i koji nastoje da na brzinu nešto dožive, pa da se istom brzinom vrate u svoju kolotečinu. Ako vam se to ne sviđa – ne prihvatajte ponude, nego se zadovoljite time što izazivate pažnju i što možete da se zabavite flertujući.

POSAO: Na poslu ove nedelje ima izgleda za neobične i iznenadne pojave koje će vas zaustavljati, kočiti vas u poslu i kidati vam živce – nestanak struje dok vi radite na važnom dokumentu koji niste sačuvali, prosućete kafu na izveštaj koji ste upravo primili i treba da ga proučite i vratite, ostaćete zaključani u stanu i strašno zakasniti na posao… svakakve gluposti su moguće. Koliko god sebi budete govorili da treba da se smirite, sitni maleri će vas pratiti na svakom koraku i izluđivati. Novac će vam prolaziti kroz prste poput peska – sve u šta ulažete ispostavlja se duplo skuplje nego u predračunu.

ZDRAVLJE: Ako budete mogli da kanališete bes, osećaćte se bolje. Napetost vam se skuplja u grudima, stomaku i ramenima, pa ako možete da odete negde i da se izvrištite, ili da izboksujete neke jastuke, biće vam bolje.

rak 1 Nedeljni horoskop: 2. avgust   8. avgust

LJUBAV: Ako u prethodnom periodu niste prekinuli sa partnerom, ako ste opstali u vezi, najgori period je za vama i sada ćete moći malo da se opustite i odahnete, kao i da u vezi pronađete neki nov kvalitet, ili ponovo prepoznate onaj zbog koga ste tu vezu i započeli. Lagano ćete početi da razgovarate o osetljivim temama, sada kad je glavna napetost prošla i kad ste se malo naučili da treba da razgovarate. Slobodni Rakovi će moći na svakom koraku da nađu nekog – na poslu, preko prijatelja, na društvenim mrežama, u komšiluku… Neko će pokazati svoje interesovanje na način koji će vam imponovati, ali niste sigurni i da li možete da uzvratite na isti način.

POSAO: Nerviraće vas muški saradnici i šefovi, zbog tipično muških ispada. Ali onda će vas nervirati ženski saradnici i šefice, zbog tipično ženskih fazona. Zapravo, svi će vas nervirati, ali na smenu. Shvatićete da na neke osobe ne možete da računate, pa će vas to razočarati i naljutiti, a osećaćete se frustrirano što ne uspevate da poštujete rokove i nikako ne pronalazite prave reči u poslovnim razgovorima i pregovorima. Osećate se kao da ste ove nedelje totalno pogrešni i neadekvatni, ili da je takav svet oko vas, a verovatno je istina i jedno i drugo. I novac će vas nervirati – ili ga nema, ili se prebrzo troši.

ZDRAVLJE: Osetljive tačke su vam pluća i grlo – tu je sva ona nervoza koju niste uspeli da izvrištite. Probajte da nađete nešto što vas opušta i oplemenjuje.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Comments