nedeljni horoskop VAGA Nedeljni horoskop: 2. decembar   8. decembar

LJUBAV: Slobodne Vage, druženje i susreti sa drugima je ono što vam trenutno odgovara, pa ako ste u potrazi za romantikom, ovo je idealna prilika da izađete na bilo kakve zabave i događaje na kojima možete uspostaviti kontakt s novim ljudima. Vage u vezi, postoji mogućnost za komplikacije odnosa u vašoj porodici ako ste nedelikatni. Možda želite da ostanete sami sa svojim mislima, a ne želite da uvredite partnera. Nebeska konfiguracija vas podstiče da pričate o svojim osećanjima, pa mu iskreno i dobronamerno recite šta vas muči. Pravilna procena će vam pomoći da donesete prave zaključke i preduzmete neophodne radnje. Period je ispunjen planovima i novim nadama.

POSAO: Ne bi trebalo da ignorišete predloge za dodatni posao ili partnerstva ako to bude ponuđeno. Uspeh počinje jakim samopouzdanjem i pozitivnim stavom. Podelite svoje poslovne ideje sa ljudima u okruženju jer je vrlo moguće da neko od njih može značajno da vam pomogne u njihovom ostvarenju. Budite uzdržani da biste izbegli gubitke.

ZDRAVLJE: U životu imate previše stresa i napetosti, zato dozvolite svom telu dovoljno vremena da se opusti i odmori.

nedeljni horoskop ŠKORPIJA Nedeljni horoskop: 2. decembar   8. decembar

LJUBAV: Ako ste u potrazi za ljubavlju, period će biti posebno povoljan jer će vam se desiti neočekivano. Nebeski uticaji izazivaju duboko zakopana osećanja. Pokažite samokontrolu i ne upuštajte se u nove aktivnosti, čak i ako vas neko dovodi u iskušenje. Škorpije u vezi, detaljno analizirajte i smislite buduće planove sa partnerom, a zatim pređite na akciju. Nova saznanja će vas uskoro primorati da preispitate svoje postupke i promenite način života. Ako se spremate da putujete, predložite partneru neku aktivnost na željenoj destinaciju za koju znate da će mu se dopasti, čak i ako se vama ne dopada. Biće vam zahvalan. U svemu budite strpljivi i uviđavni.

POSAO: Možda ćete biti iznenađeni greškama na radnom mestu, a ako je vaš posao da ih popravite, nemojte se ljutiti, već brzo rešite probleme. Verovatno ćete uskoro postati nestrpljivi sa onima koji nikako da promene svoj način poslovanja. Imaćete priliku da stari san pretvorite u stvarnost. Zvezde vam daju samopouzdanje da pravite veće planove u budućnosti. Ako ste zanemarivali važne stvari u vezi sa finansijama, onda ćete imati koristi ako se bavite ovim pitanjima bez odlaganja.

ZDRAVLJE: Prisutan osećaj malaksalosti, ne dozvoljavajte sebi da se preterano umarate. Preskočite trening ove nedelje. nedeljni horoskop STRELAC Nedeljni horoskop: 2. decembar   8. decembar

LJUBAV: Ako ste strastveni, bolje je da pazite da ne donosite nepromišljene odluke – držite nagon strasti pod kontrolom i pokušajte da partneru ne namećete svoju volju. Stabilizujte odnose sa bližnjima koji su u poslednje vreme poljuljani. Uskoro ćete imati dodatni podsticaj samopouzdanja, što vas čini prilično raspoloženim i privlači ljude sa kojima ste srećni u interakciji i sa kojima ste istinski opušteni. Slobodni Strelci, možda ćete biti primorani da usporite i razmislite kuda situacija sa novom simpatijom zapravo ide, i koji su vaši motivi. Čekaju vas velike promene, samo pazite da nekoga usput ne povredite.

POSAO: U toku ovog perioda vlada loše raspoloženje na poslu. Imate neprestani osećaj nezadovoljstva, što je uzrok razdražljivosti i sklonosti svađi. Postoji mogućnost da pokrenete uspešnu ideju, ali pazite da ne upropastite autoritet zbog svoje brzopletosti. Ako su vaši planovi obećavajući i možete ubediti kolege u njihovu profitabilnost, dobićete podršku i pomoć. Planetarno poravnanje vam daje obilje prostora za promene i transformaciju.

ZDRAVLJE: Počnite da trenirate. Izbegavajte putovanja i ne sedajte za volan umorni.

nedeljni horoskop JARAC Nedeljni horoskop: 2. decembar   8. decembar

LJUBAV: Slobodni Jarčevi, Venera (planeta ljubavi) je sa vama i možete očekivati da će vaša potraga rasti, ali morate se držati određenih granica da ne biste postali previše zahtevni. Jarčevi u vezi, naučićete mnogo kada budete strpljiviji i smireni jer će vam to omogućiti da posvetite više pažnje – i sebi i partneru. Potvrdite kontrolu nad emocijama. Razmislite o određenim promenama, čak i ako se tiču uređenja doma. Posmatrajte šta se dešava, donesite prave zaključke o svom ličnom razvoju. Ovaj period je povoljan za ostvarenje vaših želja, pa sa voljenim razgovarajte o svemu što biste želeli da učinite – zajedno.

POSAO: Ispravnost u odnosima sa kolegama, posebno sa novim, zaštitiće vas od nevolja i ojačaće njihovo poverenje u vas. Uspeh je vaš ako se ne plašite da rizikujete. Vaši planovi će se ostvariti ako budete spremni da ih shvatite ozbiljno, jer dugoročni finansijski ciljevi i snovi koje imate zahtevaju fokus. Ovo je vreme kad morate da praktičnije razmotrite materijalne aspekte svog postojanja koji će vam pomoći da donesete osećaj perspektive, što bi moglo biti upravo ono što vam treba.

ZDRAVLJE: Orni ste za rad i trudite se da obavite što više obaveza dok imate snage, kako bi sebi dozvolili da se u potpunosti opustite za praznike. nedeljni horoskop VODOLIJA Nedeljni horoskop: 2. decembar   8. decembar

LJUBAV: Bićete optimistični, jer ste sigurni i verni u odnosu sa partnerom. Budite strpljivi sa bližnjima i pokušajte da ne reagujete burno, čak i ako uspeju da vas iznerviraju. Iskrena komunikacija je rešenje. Ne žurite i još jednom razmislite o svojim namerama i planovima, pogotovo ako uključuju novi korak u vašoj vezi. Zvezde poručuju da vas očekuju povoljne vesti i promene. Budite oprezni za volanom, i ako možete da ga izbegnete – najbolje je da ne putujete. Slobodne Vodolije, na dejtu budite pažljive u odabiru reči kako ne biste pravili probleme i ostavili pogrešan utisak na simpatiju.

POSAO: Budite spremni da pomognete svojim kolegama u nekim od njihovih dužnosti. Uspevate u započetim poduhvatima, a ako budete dosledni, sve što je zacrtano za period biće realizovano kako očekujete. Ako ste u procesu važne odluke, nemojte žuriti ni u čemu. Vaše emocije vas mogu sprečiti da ispravno percipirate sastanke sa potencijalnim partnerima. Ako ne budete oprezni, pretrpećete ozbiljne finansijske gubitke od kojih nećete moći uskoro da se oporavite.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Potrudite se da odete na izlet na planinu kako biste se u potpunosti opustili i nadisali svežeg vazduha. nedeljni horoskop RIBE Nedeljni horoskop: 2. decembar   8. decembar

LJUBAV: Slobodne Ribe, ne srljajte u odnos koji ste tek započele jer se možete opeći. Prvo saznajte šta želite, i šta simpatija želi od vašeg odnosa, pa se prema tome postavite (ako vam tako odgovara). Veza koja se postepeno razvija i u kojoj možete dobro da komunicirate je od vitalnog značaja za vas. Ribe u vezi, od partnera ćete steći neprijatelja ako ne prestanete da ga provocirate. Umesto toga mu predložite otvoreni razgovor gde ćete rešiti sve nesuglasice. Ako sve prođe na obostranu dobrobit, očekuje vas osećaj harmonije koji donosi iznenađujuće promena i nova dešavanja. Vaše putovanje će biti uspešno ako ga planirate unapred. Procenite i diskutujte o vašim novim idejama. Držite se podalje onih koji su vas razočarali bezbroj puta.

POSAO: Dobro se snalazite sa obavezama na radnom mestu. Možete stvarati probleme zbog nespremnosti da pokažete uzdržanost i izrazite svoja osećanja zavidnim ljudima. Pod jakim ste uticajem emocija. Ne dozvolite da vas strah od neuspeha savlada u toku ovog perioda. Poteškoće su privremene i uglavnom se odnose na vaš materijalni status. Ovo je dobar trenutak da razmislite o planovima za budućnost i načinima na koje možete početi da ih pokrenete.

ZDRAVLJE: Moguće glavobolje i bolovi u leđima, koje ne treba da ignorišete, već porazgovarajte sa lekarom.

Naslovna fotografija: instagram.com/mao.ge

Ako ste uživali u našem nedeljnom horoskopu, pročitajte i naš mesečni horoskop za decembar

Comments