Saznajte nedeljni horoskop: 2. jun – 8. jun za svaki od horoskopskih znakova. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vas očekuje ove nedelje.  nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 2. jun   8. jun

LJUBAV: Slobodni Ovnovi, nastupa period kad ćete se osećati veoma zavodljivo i privlačno – možete privući mnoge obožavaoce, ali budite oprezni jer oni mogu želeti da budu sa vama samo jednu noć, a vi procenite da li vam tako odgovara – jer vaša osećanja trenutno prete da buknu i na najmanju provokaciju. Ovnovi u vezi, trenutne planetarne energije daju vam osećaj stabilnosti i sigurnosti što se tiče vašeg ljubavnog života. Međutim, iako ste postigli određeni sklad, povremeno ćete osećati nezadovoljstvo i neispunjenost – zbog vaših nerealnih očekivanja od partnera.

POSAO: Vreme je da dokažete da ste pravi poslovni partner na koga se kolege mogu osloniti. Možda ćete se suočiti sa lažima koje uništavaju vaše nade, pa se potrudite da istrajete u svakom izazovu. Trenutna astralna energija možda ne ide u prilog pravljenju velikih planova od kojih možete imati dugoročnu dobit.

ZDRAVLJE: Odmor i opuštanje u vodi (bazen, more ili obično potapanje u kadi) doneće vam rasterećenje koje vam je neophodno u ovom periodu.

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 2. jun   8. jun

LJUBAV: Zvezde savetuju da budete otvoreni za dijalog i razmenu uverenja i stavova sa partnerom, jer će vam samo iskrena komunikacija pomoći da ojačate odnos. Moguće je da ćete se u narednom periodu suočiti sa poteškoćama u porodici, pa budite strpljivi i obazrivi prema njihovim potrebama. Slobodni Bikovi, ako imate bilo kakve planove koje ste razmišljali da sprovedete u delo, pokrenite ih – dosta je bilo odlaganja; živi se u sadašnjosti, nemojte stalno maštati, već počnite da se zalažete za sebe. Ne čekajte nikog.

POSAO: Nemojte se prepirati sa kolegama na poslu. Ako osećate određenu dozu netrpeljivosti, popričajte sa dotičnom osobom i rešite problem – obe strane će “prodisati”. Vaše nove ideje će se ostvariti ako cenite pomoć drugih. Neočekivano ćete poboljšati svoje materijalno stanje, sa zadacima koje ćete revnosno završiti. Planetarna konfiguracija perioda donosi sve vrste kreativnih i inspirativnih mogućnosti za pravljenje planova za budućnost.

ZDRAVLJE: Mentalna snaga vam je u ovom periodu potrebna da krenete konstruktivnim putevima razmišljanja i akcije, koje ćete i ubuduće slediti.

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 2. jun   8. jun

LJUBAV: Slobodni Blizanci će primetiti nečije udvaranje i preusmeriće svoju pažnju na primanje signala koji su sve jasniji. Ipak, ako niste sigurni da li vam se osoba dopada, možda je najbolje da još malo sačekate pre nego što započnete neku priču. Blizanci u vezi, vaše strpljenje će biti stavljeno na test, jer je partneru potrebna vaša podrška. Prijalo bi vam zajedničko putovanje, mala promena sredine i rutine. Ako ne možete da otputujete, barem organizujte izlet i zajedno provedite vreme koje će vas nahraniti pozitivnom energijom.

POSAO: Shvatite svoje obaveze ozbiljno i nemojte ih prebacivati na drugog. Biće nervoze i nesporazuma i pogrešnih informacija i komplikovane papirologije, ali izborićete se. Finansijski priliv je stabilan, prihodi i rashodi odgovaraju vašim planovima i kalkulacijama. Očekuje vas period prosperiteta koji će se pamtiti po rešavanju mnogih problema.

ZDRAVLJE: Vežbajte prisustvo u sadašnjosti u svim običnim dnevnim aktivnostima, ne dozvoljavajte sebi da se “zamislite” i da vam pažnja odluta.

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 2. jun   8. jun

LJUBAV: Slobodni Rakovi bi trebalo da izađu iz svoje “ljušture”, da više izlaze i da se druže – što zbog mentalnog zdravlja, što zbog pronalaska voljene osobe (ako to žele). Uvek morate da pružite šansu da bi vam se nešto desilo. Rakovi u vezi, odnos sa partnerom bi u ovom periodu mogao biti intenzivan – pun strasti i naboja koje možete usmeriti u nešto pozitivno ili negativno – na vama je. Krenite na putovanje na kom ćete se više posvetiti jedno drugom i učvrstiti odnos.

POSAO: Ove nedelje imate povećane troškove vezane za kuću i porodicu, a priliv novca je nepromenjen, pa ćete morati da kalkulišete. Uspeh je vaš sve dok imate veru i dozvolite drugima da tačno znaju ko ste i kako funkcionišete. Traženje novog posla u ovom trenutku može biti neuspešno, pa sačekajte prigodniji trenutak – ništa nemojte siliti, ali znajte da imate sve šanse da napravite onoliko promena koliko želite.

ZDRAVLJE: Uprkos izazovima, raspoloženje će vam biti stabilno, energije imate dovoljno i jedino što vam treba je da se rashladite – možda plivanjem ili osvežavajućom kupkom.

nedeljni horoskop LAV Nedeljni horoskop: 2. jun   8. jun

LJUBAV: Slobodni Lavovi, možda ćete obnoviti kontakt sa osobom iz prošlosti, što vas u ovom momentu inspiriše i podstiče, ali nemojte očekivati suviše – da se ne biste razočarali. Lavovi u vezi će postati ozbiljniji i odgovorniji, što će im pomoći da ojačaju svoju ljubavnu ili bračnu zajednicu. Imate osećaj ove nedelje da dajete više nego partner, da se cimate, a da se on ne angažuje dovoljno. Bez obzira na to, budite mirni u komunikaciji i ne opterećujte atmosferu; razgovore vodite mirnim tonom i uzdržanim emocijama. Razgovarajte iskreno i o svemu – kako biste učvrstili odnos i opustili živce.

POSAO: Čak i mali uspesi na radnom mestu ispuniće vas optimalnom dozom optimizma koja će vam dati podstrek da nastavite. Došli ste do ključnog trenutka u kom ćete ili proslaviti svoj uspeh ili osetiti razočaranje zbog neuspeha. Ako se desi potonje, razmislite da li bi vašim planovima pomoglo restrukturiranje. Pravilno rasporedite snagu da biste izbegli preopterećenje.

ZDRAVLJE: Reagovaćete na promene vremena, mesečeve mene, atmosferski pritisak – ali manje burno nego inače. Ne dozvolite da određeni problemi postanu hronični, pa potražite savet lekara.

nedeljni horoskop DEVICA Nedeljni horoskop: 2. jun   8. jun

LJUBAV: Aktivan društveni život i učešće u javnim događajima će biti od koristi za jačanje vaših odnosa, sve to će vam pomoći da se zbližite sa partnerom ako ga imate, a ako ga nemate, vaše šanse da pronađete nekoga koga volite eksponencijalno rastu. Ne dozvolite da emocije pokvare vaša dosadašnja dostignuća. Jednostavno dopustite da vam se stvari dešavaju – zvuči kliše, ali život je jedan i treba iskoristiti sve blagosti koje nam daje. Izađite iz zone komfora i rizikujte – osetite se živim.

POSAO: Budite strpljivi umesto da napravite veliki potez, jer vam vaša preterana osetljivost može naškoditi. Nastojte da obavljate posao iako vas svašta ometa i skreće vam pažnju, da se dužnosti ne bi nagomilale. Imate dovoljno energije da izađete na kraj sa svim zahtevima, ali nemojte se preforsirati.

ZDRAVLJE: Puni ste dobre energije, a imate i dovoljno strpljenja u ovom periodu. Uz dovoljno odmora i barem malo zabave, postići ćete ravnotežu kojoj uvek težite.

Ako vam se dopada naš nedeljni horoskop: 2. jun – 8. jun, pročitajte i naš mesečni horoskop za jun.

Comments