ovan 1 Nedeljni horoskop: 2. novembar   8. novembar

Situacija na poslu će biti jako dinamična ove nedelje, te se nemoj iznenaditi ukoliko se stvari budu odvijale velikom brzinom i na sasvim neočekivan način. Promene su izvesne, ali samo one nabolje! Ljubavna situacija će takođe biti i više nego zanimljiva, a mnoge pripadnike znaka očekuju nova poznanstva ili nove veze. Šta god da se dešava, jedno je sigurno – neće ti biti dosadno!

bik 1 Nedeljni horoskop: 2. novembar   8. novembar

Ukoliko se baviš privatnim poslom, znaj da te očekuju promene koje nisi planirala i koje će doći prilično neočekivano. Ovo ne mora da bude nužno loše, ko zna šta promene mogu da donesu – pozitivno! Kada je ljubav u pitanju, moguće je da ćeš se češće nego obično svađati sa partnerom. Opusti se, ovo nije znak da vam veza ne štima, već samo “prolazno naoblačenje” jer ste oboje pod stresom.

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 2. novembar   8. novembar

Vrlo je verovatno da će sve što si planirala pasti u vodu. Jednostavno, neke stvari ne bi trebalo da se završe sada, već u svoje vreme – koje još uvek nije došlo! Zato, strpi se i sačekaj svojih pet minuta kada ćeš moći da ostvariš sve što si zamislila. Ljubav donosi novo poznanstvo iz kojeg se lako može roditi i veza. Ipak, budi na oprezu, ta osoba ti lako stvara nervozu!

rak 1 Nedeljni horoskop: 2. novembar   8. novembar

Lepe vesti – očekuje te poboljšanje na polju finansija koje će ti definitivno olakšati svakodnevne muke sa novcem. Razloga za slavlje ima, ali pazi da u sebi ponovo ne probudiš šopingholičarku! Nisi sigurna šta želiš po pitanju ljubavi i kakva su tvoja očekivanja od partnera. Zbog toga lako dolazi do rasprava i sukoba, ali dok ne odlučiš šta je ono što želiš – bolje ne otežavaj odnos!

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Comments