Saznajte nedeljni horoskop: 2. septembar – 8. septembar za svaki od horoskopskih znakova. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vas očekuje ove nedelje.

nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 2. septembar   8. septembar

LJUBAV: Trenutne okolnosti vas mogu primorati da se raspravljate sa partnerom jer s dubokim uverenjem zastupate svoje gledište. Ovo je vreme kada su osećanja veoma jaka i možda ćete biti iznenađeni koliko duboko sežu. U ovom periodu morate analizirati svaku reč koju čujete. Planovi za vašu zajedničku budućnost sada mogu biti nerealni i preambiciozni u jednoj ili dve oblasti. Smirite situaciju sa partnerom time što ćete izaći negde gde nikada niste bili, ali ste uvek želeli da idete. Slobodni Ovnovi, očekujete povoljne promene ili vesti u vezi sa ličnim životom. Ne odbijajte pozive prijatelja za izlazak.

POSAO: Rađate novu ideju ili projekat koji će vam doneti mnogo sreće i uspeha na duge staze. Poboljšajte svoju finansijsku situaciju pripremom i potpisivanjem ugovora sa bankarskim institucijama. Naoružajte se strpljenjem i završite svoje zadatke.

ZDRAVLJE: Moguća hormonska nestabilnost, promene raspoloženja, usponi i padovi energije. Slušajte svoje telo, budite aktivni kada osećate potrebu, odmarajte se i mirujte kada se osećate ispražnjeno. 

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 2. septembar   8. septembar

LJUBAV: Uskoro ćete možda morati da pristupite onom mestu u svom srcu gde postoje pojedine od vaših najdelikatnijih emocija. Rizikujete da uništite stabilnu vezu ako ne pokažete potrebnu smirenost i staloženost. Shvatite da vaše lične teškoće ometaju vaše reči da dođu do onih kojima su namenjene. Sve nemire je lako prevazići ako ne brinete previše. Putujte samo ako imate dovoljno novca i to neće loše uticati na vaš budžet. Slobodni Bikovi, radujete se korisnim promenama koje uključuju vašu simpatiju. Ništa ne forsirajte, sve će doći na svoje mesto.

POSAO: Počnite da analizirate svoje motive za usvajanje određenih obrazaca ponašanja kako biste stvorili novu perspektivu. Budite oprezni ako treba da proverite finansijsku dokumentaciju. Zvezde poručuju da će biti uspešni oni koji se bave nekretninama i trgovinom.

ZDRAVLJE: Zarad duševnog i fizičkog zdravlja proširite sve aspekte svog mentalnog, emotivnog i fizičkog života, uvedite nove navike, odbacite one za koje znate da su loše.

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 2. septembar   8. septembar

LJUBAV: Razdražljivi ste i ne treba da obraćate pažnju na primedbe drugih. Budite strpljivi sa bližnjima i pokušajte da napravite kompromis ako je potrebno. Razmislite o određenim promenama – pogotovo u odnosu sa partnerom, s kojim već izvesno vreme stojite u mestu. Zajednički dođite do rešenja, a jedan od načina na koje vezu možete spasiti je ako odete na putovanje, možda na egzotično mesto gde će biti sami i iskusiti stvari koje inače niste u mogućnosti. Slobodni Blizanci, budite otvoreni za nove kontakte i poznanstva. Ovo je idealno vreme za razgovore sa kreativnim ljudima koji imaju šta da vam prenesu.

POSAO: Osećate se napeto zbog svoje nesposobnosti da rukujete količinom informacija koje su vam potrebne da biste ostvarili svoje ideje i planove. Finansijske koristi su nadohvat ruke, pa se nemojte plašiti da zatražite ono što znate da ste s pravom zaradili. Na novim sastancima ne propustite priliku da stvorite korisna partnerstva. Uspon je sa vama ako stabilizujete odnose sa kolegama i saradnicima.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate, puni ste energije i spremni na sve izazove.

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 2. septembar   8. septembar

LJUBAV: Neočekivani postupci su uzrok komplikacija u odnosima sa bližnjima. Pokušajte da ne budete ljuti na njih – svi imamo trenutke slabosti i negativnosti. Budite strpljivi i otvoreno razgovarajte sa svakim s kim ste se zamerili. Sa druge strane, partner vas u poslednje vreme prijatno iznenađuje, pa nemate potrebu da se odvajate od njega. Iskoristite ovaj period da se dodatno zbližite. Slobodni Rakovi, možda ćete morati da procenite svoje novo poznanstvo na drugačiji način od onog na koji ste navikli. Stvari se moraju promeniti, a zakopavanje glave u pesak neće pomoći.

POSAO: Bićete na pravom mestu u pravo vreme i da biste bili uspešni, potrebno je samo da sledite svoju intuiciju. Uskoro za vas počinje izuzetno povoljan trend u kome imate mogućnost da zaradite značajnu sumu novca. Naći ćete se okruženi zanimljivim i uticajnim ljudima koji će možda želeti da vam budu korisni i podrže vaše planove i projekte.

ZDRAVLJE: Veoma ste osetljivi, emotivno i psihološki, pa se zato bavite stvarima koje vas uzemljuju i opuštaju. Ne iscrpljujte se i ne preterujte ni u čemu, da se ne biste razboleli.

 nedeljni horoskop LAV Nedeljni horoskop: 2. septembar   8. septembar

LJUBAV: Suočavaćete se sa poteškoćama u odnosu sa partnerom koje ste sami izazvali. Pokušajte da ne kritikujete, već mirno i razložno dođite do rešenja koje će biti obostrano povoljno. Bićete ljuti na svoje voljene jer će možda ignorisati vaše ideje i planove. Nije preporučljivo sada putovati jer su vam misli zauzete hitnim poslovima i rasejani ste. Ne dajte da vas ovo deprimira, jer bi u bliskoj budućnosti određeni događaj mogao da napravi veliku razliku i podstakne stvaranje pojedinih zanimljivih promena. Slobodni Lavovi, možda ćete biti primorani da usporite i razmislite kuda situacija sa novim poznanikom zapravo ide, i koji su vaši motivi u tom odnosu. Nebeska energija vas čini da se osećate nedovoljno spremnim u vezi sa određenim pitanjem. U vreme ovog perioda imate tendenciju da upoznajete neprikladne ljude. Posvetite se sebi i budite strpljivi.

POSAO: Na poslovnom polju može da se pojavi neko ko će pomoći da vam se otvore vrata na koja već izvesno vreme kucate bez odgovora. Ukoliko okupljate tim ili postajete njegov deo u ovom periodu, to će biti pobednički potez. Haos i neefikasnost su dve situacije koje treba da pokušate da izbegnete po svaku cenu.

ZDRAVLJE: Vreme je da promenite pojedine navike i uvedete zdraviju i organizovaniju rutinu u svoju svakodnevicu. Ishrana, vežbanje, spavanje, o svemu povedite računa. 

nedeljni horoskop DEVICA Nedeljni horoskop: 2. septembar   8. septembar

LJUBAV: Moguće je da ćete se u ovom periodu suočiti sa poteškoćama u porodici. Energija zvezda može vas naterati da se ponašate iracionalno kada zaista morate da se smirite i budete strpljivi. Zadovoljni sobom biće oni od vas koji su staloženi i ne stvaraju sukobe. Obradovaće vas vesti o predstojećim srećnim događajima – u odnosu sa partnerom. Iskoristite još uvek tople dane ove godine i zajedno idite na kampovanje, pecanje ili bilo kakvu aktivnost na posebnom, lepom mestu u prirodi. Slobodne Device, nebeska konfiguracija vas srdačno poziva da sednete i analizirate svoj život iz što više različitih perspektiva. Planetarna konfiguracija ovog perioda donosi sve vrste kreativnih i inspirativnih mogućnosti za pravljenje planova za budućnost. Nemojte se kriti od svojih problema.

POSAO: Možete osećati pritisak da delate i donosite odluke, ali zvezde vam savetuju da pričekate i da se dodatno informišete iz više izvora, da biste bili sigurni šta treba da učinite. U ovom trenutku morate pustiti svoju intuiciju da vodi put i bićete uspešni. Dobro analizirajte svoju finansijsku situaciju.

ZDRAVLJE: Radite nešto opuštajuće i inspirativno da napunite baterije i prevaziđete manje zdravstvene smetnje – mogući bolovi u zglobovima i hormonska nestabilnost. 

Ako ste uživali u našem nedeljnom horoskopu, pročitajte i naš mesečni horoskop za septembar.

Comments