ovan2111111 Nedeljni horoskop: 20 – 27. decembra

U ovom periodu bićete fokusirani na karijeru i uspeh. Zvezde će vas usmeravati ka upoznavanju novih kontakata u poslu, i korisnog poslovnog umrežavanja. Postoji velika mogućnost da ćete nečim impresionirati svoje nadređene, ili da ćete pronaći novi, bolje plaćen posao. Od velikog broja obaveza, koje ćete sami sebi stvoriti, nećete stići da se previše bavite privatnim životom.

bik2111111 Nedeljni horoskop: 20 – 27. decembra

Ove nedelje, osećaćete se kao da želite više od života, i tragaćete za novim poslovima i novim mogućnostima. Ovo će biti period uspešnih početaka, kako na poslu, tako i u ljubavnom životu. Ukoliko ste na začetku neke veze, ili ste sa nekim u odnosu koji se može pretvoriti u vezu, očekujte vrlo romantične trenutke.

blizanci2111211 Nedeljni horoskop: 20 – 27. decembra
Oslonite se na svoju intuiciju, i ne izbegavajte opcije za provod koje vam se budu nudile, jer vas očekuje vrlo uzbudljiva nedelja. Moguća su nova poznanstva. Krajem nedelje pripazite na svoje finansije i izbegavajte velike i neočekivane troškove.
rak2111111 Nedeljni horoskop: 20 – 27. decembra

Vreme je da razmotrite neke stvari u koje ste do sada ulagali novac. Ove nedelje, uvidećete mogućnost produktivnijeg usmeravanja svojih finansijskih sredstava. Neka vas ne iznenade konflikti sa najbližim poslovnim partnerima, i izmena nekih dugoriočnih planova. Krajem nedelje bićete vrlo dobro raspoloženi, i mogući su zanimljivi izlasci i nova poznanstva.

lav2111111 Nedeljni horoskop: 20 – 27. decembra

Ako vam je potrebna pomoć, ne ustručavajte se da je zatražite od nekoga. U saradnji sa drugim ljudima, postići ćete više nego što ste očekivali, tako da je ovo sjajan period za partnerstva. Ljubavni život će biti harmoničan, a ove nedelje je moguće da ćete napraviti i neke pozitivne preokrete u navikama, kao što je otpočinjanje dijete, ili konačan početak treninga.

devica3111111 Nedeljni horoskop: 20 – 27. decembra

Bićete vrlo nestrpljivi i nezadovoljni sopstvenim progresom, što vam može poljuljati samopouzdanje. Ipak, sredinom nedelje će se sve dovesti u staro stanje ravnoteže, a rastuća kreativnost vas može odvesti do uspeha. Možda ćete pronaći i neki hobi koji će vas usrećivati. Nova ljubav je na pomolu, ne propustite prilike koje vam se ukazuju.

vaga2111111 Nedeljni horoskop: 20 – 27. decembra

Ovo je nedelja kada su romanse na pomolu. Bićete vrlo strastveni, i svuda oko vas  će lebdeti erotski naboj. Vage koje su već u vezi, uživaće u sjajnoj nedelji i brojnim planovima sa partnerom. Krajem nedelje pripremaćete se za praznike i uživati u novogodišnjoj čaroliji. Pripazite ipak da vam se sva euforija ne odrazi loše na obaveze.

skorpija2111111 Nedeljni horoskop: 20 – 27. decembra
Nećete biti štedljivi, ali ćete ipak u kupovini uspevati da se nekako opskrbite baš onim stvarima koje su vam potrebne, tako da će potrošnja u ovom slučaju biti pametna investicija. Ovo je savršena nedelja ako želite da se rešite obaveza koje su vas već dugo opterećivale.
strelac2111111 Nedeljni horoskop: 20 – 27. decembra

Ne obećavajte više nego što možete da ispunite, i trudite se da budete što praktičniji i realistični. Ne zalećite se ni sa potrošnjom, već što pažljivije pristupite svojim finansijama. Ne bi bilo loše da se pre donošenja velikih odluka ove nedelje posavetujete sa prijateljima. Krajem nedelje su moguća nova poznanstva.

jarac2111111 Nedeljni horoskop: 20 – 27. decembra

Ovo će biti vrlo napeta nedelja, ispunjena obavezama, pa se potrudite da nađete vremena i za odmor. Bićete vrlo kreativni i puni ideja. Ipak, dobro ih razmotrite, posebno ako se odnose na posao, da ne biste došli u situaciju da naknadno shvatite da je nešto bilo neproduktivno trošenje novca.

vodolija2111111 Nedeljni horoskop: 20 – 27. decembra

Bićete vrlo dobro raspoloženi i energični prvom polovinom nedelje. I na poslu i u privatnom životu ćete biti veoma zauzeti i aktivni, tako da ćete već polovinom nedelje osetiti zamor i biće vam potreban odmor. Moguće je da ćete u ovom periodu podići poznanstvo sa nekim na viši nivo, bilo da se radi o vezi ili poslovnoj saradnji.

ribe2111111 Nedeljni horoskop: 20 – 27. decembra
Ove nedelje uživaćete u plodovima dosadašnjeg vrednog rada i zalaganja. Konačno ćete se opustiti, izlazićete i uživati u sitnicama koje vas čine srećnim. Vrlo je moguće da će vam se u sred sve euforije ukazati i zanimljive poslovne prilike.

Jasna Stanić

Comments