ovan21111112 Nedeljni horoskop: 20  27. septembar

Očekuje vas nekakvo okupljanje u toku radnog vremena. Tamo ćete upoznati brojne interesantne ljude i voditi zanimljive razgovore o filozofiji, nekim duhovnim temama i umetnosti. Vodite računa o tome da budete glasni i jasni u razgovoru sa drugima, ali i otvoreni za nove predloge i savete.

bik21111112 Nedeljni horoskop: 20  27. septembar

Razmišljaćete toliko mnogo o nekoj osobi da ćete skoro postati opsednuti! Vodite računa o tome kako se ponašate jer nezrelost može učiniti da se obrukate u nekom društvu. Tražićete način da povećate svoju zaradu jer trenutno niste zadovoljni odnosom uloženog tuda u svoj posao i naknade koju za to dobijate.

blizanci21112112 Nedeljni horoskop: 20  27. septembar

Poželećete da preuredite svoj dom i učinite ga lepšim i kreativnijim. Kada je ljubav u pitanju, postoji mogućnost da nećete odoleti čarima neke osobe, ali to neće potrajati. Kasnije u toku nedelje poslovne obaveze će vam odvući pažnju i zanemarićete sve ostalo. To je i najbolja odluka jer ukoliko se fokusirate na obaveze, ubrzo će vam se isplatiti.

rak21111112 Nedeljni horoskop: 20  27. septembar

Iskustvo će vam govoriti jedno, a intuicija drugo, pa nećete biti sigurni kojim putem treba da krenete. Probajte samo da se “izmestite” iz cele situacije i sagledate stvari iz drugog ugla. Shvatićete onda da je rešenje sve vreme bilo tu, a vi ga niste videli. Istraživaćete nove načine za vežbanje, koji vam neće biti dosadni..

lav21111112 Nedeljni horoskop: 20  27. septembar

Imaćete problem da uskladite posao i zabavu. Želećete da se provodite i posećujete sve te zabave, ali posao zove! Naterajte se da radite čak i malo više nego obično jer će vam se to finansijski veoma isplatiti.  Ova nedlja biće u znaku romantičnih noći i velike zaljubljenosti. Uživajte u divnoj vezi kojoj ste se dugo nadali.

devica31111112 Nedeljni horoskop: 20  27. septembar

Neka neobavezna priča koju ste započeli sa nekim može prerasti u ozbiljnu vezu. Cela nedelja je u znaku kuće, pa ćete se baviti preuređenjem doma, kupovinom nekretnine ili čak početkom zajedničkog života. Obratite pažnju jedino na vikend, jer ukoliko vaša ljubav i vi budete razdvojeni u tom periodu, može doći do svađe.

vaga21111112 Nedeljni horoskop: 20  27. septembar

Nemojte reagovati pre nego što dobro ne razmislite o bilo kojoj situaciji. Odvojite malo vremena za sebe i razmišljajte o svim događajima. U svojoj podsvesti možete naći mnogo više odgovora nego što mislite. Vodite računa ukoliko treba nešto da potpisujete ove nedelje jer je moguće da neko hoće da vas prevari.

skorpija21111112 Nedeljni horoskop: 20  27. septembar

Kada je posao u pitanju, konačno se vaš naporan rad isplaćuje. Ova i sledeća nedelja su idealno vreme za napredovanje. Ako ne uspete da postignete ono što ste zamislili samo nastavite da se trudite i uspećete. Kada je ljubav u pitanju, jedno drugarstvo prerašće u ljubav.

strelac21111112 Nedeljni horoskop: 20  27. septembar

Imate veliku sanšu da potpišete neki važan ugovor koji će vam doneti i materijalnu stabilnost i zanimljve događaje. Tako da, pripremite se za nedelju akcije, avanture i mnogo zabave. Prihvatite ponudu za odlazak na putovanje, zagarantovan vam je sjajan provod.

jarac21111112 Nedeljni horoskop: 20  27. septembar

Zaradićete veliku sumu novca tako što ćete se naći na pravom mestu u pravo vreme. Vama nekako uvek ide od ruke kada su finansije u pitanju, ali vam ne cvetaju ruže na privatnom polju. Pazite šta kome govorite i ne odajte sve svoje tajne nekome ma koliko vam ulivao poverenje. Iskoristiće to protiv vas.

vodolija21111112 Nedeljni horoskop: 20  27. septembar

Sve zavisi od vašeg stava ove nedelje. Zato, ukoliko budete pozitivni, privlačićete pozitivne događaje i pozitivne ljude u svoj život. U suprotnom, sve će poći naopako. Družite se i sa nekim ljudima koji nisu vaši prijatelji. Čućete mnogo zanimljivih stvari i proširiti svoje vidike.

ribe21111112 Nedeljni horoskop: 20  27. septembar

Ukoliko bar malo iskoračite iz svoje rutine, to će vam mnogo značiti. Steći ćete brojna iskustva koja će vam značiti u predstojećem periodu ali i odlično se zabaviti. Uspećete u svemu što ste naumili ali samo ukoliko idete korak po korak jer ćete u suprotnom izgubiti fokus, bespotrebno srljati i zaboraviti na svoj cilj.

Lenka Gatić

Comments