nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 20. avgust   26. avgust

LJUBAV: Zvezde najavljuju olakšanje u vašem emotivnom životu! Moći ćete da se odreknete zastarelih stereotipa, odbacite pravila i ne radite ništa, a ljubav ćete videti na drugačiji način.  Oslobađajuća nova perspekitva može doneti bilo šta – prekid dosadašnjeg odnosa, ili njegov procvat, pronalaženje kompatibilnog partnera, uživanje u samoći i viši nivo ljubavi i odgovornosti prema sebi (a ovo poslednje je najvažnije). 

POSAO: Poslovnu podršku nećete pronaći u sklapanju partnerstva sa nekim sa kim do sada niste sarađivali. Okolnosti vas mogu naterati da se oštro zauzmete za svoje principe, što možda neće doneti nikakav pomak, ali ostanite mirni i radite ono što možete. A možete da iznesete svoje ideje i realizujete planove. Zvezde vas upozoravaju da budete obzirni i analitični, da ne nastupate sa sirovom energijom zahteva, jer ćete delovati agresivno i nametljivo. 

ZDRAVLJE: Dobro se osećate, stabilni ste i mate dovoljno energije da iznesete sve zahteve u ovom periodu. Više se odmarajte. 

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 20. avgust   26. avgust

LJUBAV: Telesno zadovoljstvo vam je u ovom periodu na prvom mestu, kao oblik uživanja u partnerskom odnosu, ili kroz brigu prema sebi, ukoliko ste sami. U svakom slučaju, masaža, kretanje i sva nega koju možete sebi da pružite, harmonizuje vaša osećanja i energiju i pruža vam samopouzdanje i stabilnost. Pripremate se za naredni period u kome ćete se suočavati sa emocijama koje potiskujete i izbegavate. 

POSAO: Vašim planovima je potreban novi pravac, ali to nećete pronaći na standardan način. Oslobodite svoju kreativnost i upustite se u istraživanje i eksperimentisanje sa svojim alternativnim interesovanjima i hobijima. Možete napraviti zaista veliki preokret ako se „zaigrate“ i ne shvatite posao kao opterećenje. Poslovna putovanja vam donose opuštanje i uživanje i prijatne trenutke koji podržavaju to iskustvo igre i lakoće, koje vam je potrebno da biste uspeli. 

ZDRAVLJE: Napetost i briga traže rasterećenje i oslobađanje, a vi znate kako da se opustite i uživate, a da ne bežite od stvarnosti. Stabilnog ste zdravlja. 

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 20. avgust   26. avgust

LJUBAV: Imaćete dublji uvid u to šta treba da učinite i kako da se postavite u bliskim odnosima – moći ćete da budete taktični, topli i puni razumevanja i da pružite partneru onaj nivo pažnje koji mu je potreban. Ako ste sami, bićete veoma harizmatični i privlačni i uživaćete u flertu i zanimljivoj komunikaciji.

POSAO: Imate potrebu da ubrzate, ali tako nećete završiti više posla, možete samo dovesti sebe u situaciju da budete preopterećeni i da pravite greške. Ne prihvatajte dodatne zadatke i radite samo rutinski posao, komunicirajte sa saradnicima i pretpostavljenima smireno i uverite se da ste dobro razumeli sve zahteve. Zvezde najavljuju promene – moguć je neki poseban događaj, koji će imati dublji uticaj, koji trenutno ne možete da procenite. 

ZDRAVLJE: Glavobolja može biti posledica umora i stresa, a moguća je i hormonska nestabilnost. Uredite svoj životni ritam. 

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 20. avgust   26. avgust

LJUBAV: Dobar period za emotivni uzlet – ako ste u vezi, imaćete puno lepih momenata sa partnerom i bićete zadovoljni i opušteni, kao što već neko vreme niste bili. Ako ste sami, možete se neočekivano zaljubiti i sa iznenađenjem ustanoviti da niste tako anksiozni kao obično na početku nekog odnosa i da ste otvoreniji i po pitanju forme i intenziteta odnosa – stvari ne moraju da se odvijaju onako kako ste vi zamislili, da biste uživali. 

POSAO: Ako imate vodeću poziciju, ili ste samostalni u poslu, povećajte stepen odgovornosti u odnosu na administraciju. Proverite i pripremite ugovore i budite pažljivi sa brojevima. Greške bi mogle u potpunosti da promene vaše glavne ciljeve za ovaj period, ali promene koje su potrebne dolaze na razne načine – tako da, možete da se opustite, sve je u redu. Greške vas mogu voditi baš tamo kuda treba da idete. Kada je u pitanju poslovna komunikacija i informacije, budite suzdržani, proverite sve što čujete i svoje mišljenje zadržite za sebe. 

ZDRAVLJE: Stabilni ste i dobro se osećate. Ako ste u fazi oporavka, u ovom periodu ćete osećati povratak nivoa energije na koji ste navikli. 

 

Comments