Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Kupaći kostimi koje ćemo viđati svuda ovog leta

Kako da sprečiš bore koje nastaju kao posledica stresa?

Najbolji albumi u 2020. (do sada)

Ponekad je odustajanje od ljubavi čin ljubavi – prema sebi

Ljubavni horoskop za jun 2020.

Kako da sabotiraš sabotera u svojoj glavi

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Ideje za doručak po preporuci wellness eksperata

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

1/4

ovan2111111111111111111121111 Nedeljni horoskop: 20. februar   26. februar

Slobodno budite hrabriji i originalniji na poslu. Vaše ideje i inovativnost će se ceniti, pa nema potrebe da brinete. Imaćete dobru komunikaciju sa sardnicima, što je vama jako važno. Ako ste u vezi, vi se predstavljate kao vođa. Ipak, za to vam je potrebno samopouzdanje koje vama ponekad nedostaje. Moguće je da se vaš partner predomišlja, dvoumi, menja planove u poslednjem trenutku. To vas jako nervira i baš zbog toga se morate čvršće postaviti u vašem odnosu. Ako ste slobodni, žudite za ljubavlju. Verovatno ćete upoznati zanimljivu osobu iz drugog mesta ili inostranstva.

bik1111111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 20. februar   26. februar

Ove nedelje ćete možda dobiti priliku da promenite posao. Verovatno ćete se dvoumiti, pa u tom slučaju razgovarajte sa osobom od poverenja koja će vam sigurno dati dobar savet. Finansijska situacija nije baš najbolja, pa vodite računa o troškovima. Narednih dana će vam biti mnogo važnije da se ostvarite na ljubavnom planu. U vezi sve funkcioniše odlično, a ako ste slobodni moguće je da ćete upoznati savršenu osobu koja će vas jako privući na prvi pogled, ali koja deluje hladno. Ipak, to je samo privid. Budite strpljivi dok taj vaš potencijalni partner ne odreaguje.

blizanci2111111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 20. februar   26. februar

Pomalo ste nepoverljivi i sumnjate u sebe kada je posao u pitanju. Koncentrišite se i radite kao i do sada, jer ništa ne sme da poremeti bitne projekte na kojima radite. Ako je u planu nešto novo, bolje neka sačeka sledeću nedelju. Fokusirajte na trenutno stanje. Ne paničite, sve će se dobro završiti. Ako ste slobodni, možda će vas privući osoba koja je dosta starija i iskusnija od vas. Ako se osećate prijatno, nemojte izbegavati romansu. Za zauzete je ovo nedelja odluke. Ili ćete svoju vezu podići na viši nivo ili ćete raskinuti. Otvoreno razgovarajte sa partnerom.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Editors choice