nedeljni horoskop VAGA Nedeljni horoskop: 20. januar   26. januar

LJUBAV: Ako uspete da uskladite svoje želje i ciljeve sa partnerom, dobićete maksimalnu pozitivu i izbeći sve nevolje. U suprotnom, ako nešto ide protiv vaše volje, postajete dosadni i razdražljivi. Ako vam partner ponudi putovanje koje uskoro treba da realizujete, nemojte ga odbiti, već uzmite slobodne dane i ne čuvajte ih za “ne daj bože”. U toku ovog ciklusa imaćete priliku da promenite određene oblasti svog života. Kad jednom donesete određene odluke, nemojte ih ponovo preispitivati, već hrabro gurajte ka njihovom ostvarenju. Slobodne Vage, spremne ste da se igrate i istražujete i imaćete mnogo zanimljivih interakcija, koje će vas angažovati i zabavljati.

POSAO: Ne provocirajte nadređene, jer možete dobiti otkaz. Sada je vreme da usporite i budete strpljiviji. Iako ćete se možda naći u moru emocija, uskoro ćete poželeti da slušate i brinete. Očekuje vas prosperitet i priznanje, uprkos poteškoćama sa kojima se suočavate. Procenite i diskutujte o svojim novim idejama. Bez obzira da li neko blizak odobrava vaše planove ili ne, to ne bi trebalo da vas spreči da ih sprovedete do kraja.

ZDRAVLJE: Unesite promene u svoju dnevnu rutinu – možda vam treba više discipline, ili suprotno, više opuštanja i slobodnih trenutaka. Držite se zdravih navika i pojačajte fizičku aktivnost.

nedeljni horoskop ŠKORPIJA Nedeljni horoskop: 20. januar   26. januar

LJUBAV: Uticaj planeta generiše šarm, strast, intenzitet i dramatičnost, a takođe donosi transformaciju kroz duboke emocionalne reakcije. Ne dozvolite da vas partner izazove provokacijom i sarkazmom. Energija ovog ciklusa će vam pomoći da se suočite sa određenim osećanjima koja možda niste spremni da sebi priznate. Izbegavajte anksioznost kako biste zaobišli greške koje mogu da odlože vaše namere. Čini se da ima intenzivnijih turbulencija u ovom periodu, ne samo u vašem opštem okruženju, već i u vašoj porodici. Slobodne Škorpije, period je ispunjen planovima i novim nadama. Nemojte da vas grize savest nakon seksa na jednu noć – imate potrebe i želju da iz sebe izbacite negativnu energiju, a život je jedan.

POSAO: Zvezde vas upozoravaju da je bolje biti strpljiv da biste se spasili od neuspeha. Sada više volite da radite samostalno – prepuštate se samoanalizi i obavljanju svakodnevnih zadataka bez spoljašnjih ometanja. Zvezde vam daju samopouzdanje da pravite veće planove u budućnosti. Korisna nova znanja i informacije obećavaju vam mogućnosti za afirmaciju. Nemojte se plašiti da date iskrenu procenu situacije. Ne odbijajte pomoć.

ZDRAVLJE: Napetost i nervoza vam mogu narušiti imunitet. Obezbedite sebi trenutke mira i opuštanja i odvojte vreme za samoću i promišljanje.  nedeljni horoskop STRELAC Nedeljni horoskop: 20. januar   26. januar

LJUBAV: Energija koja emituje sa planeta donosi spoznaju upravo onoga što treba da uradite kako bi vaš ljubavni odnos odnos funkcionisao skladnije za oboje i, iako ćete možda biti u iskušenju da uradite nešto brzo kako biste ga trenutno poboljšali, bilo bi bolje da promene uvodite postepeno. Uverljivi ste u svojim rečima i uspevate da svoje mišljenje nametnete partneru, ali nemojte time manipulisati, već budite obazrivi prema njegovim potrebama i osećanjima. Ovo je savršeno vreme za organizovanje zajedničkog izleta. Razmislite o ispravnoj taktici ponašanja i budite precizni u svojim zahtevima. Znajte da imate sve šanse da napravite onoliko promena koliko želite. Slobodni Strelci, nije trenutak za romantične veze, pa se zato okrenite sebi i uložite energiju u širenje svojih interesovanja i sticanje novih znanja.

POSAO: Vodite računa o svojim profesionalnim zadacima. Budite strpljivi i ne odvraćajte se od zacrtanog puta. Racionalnost će vam doneti uspeh. Radujte se prijatnim vestima u vezi sa vašim namerama za promenom. Ipak, moguće je da vas pojedini nedavni predlozi dovedu do finansijskih gubitaka. Netačni saveti mogu uticati na vaše sastanke i razgovore ako verujete svemu bez prethodnog razmatranja.

ZDRAVLJE: Skloni ste upalnim procesima u ovom periodu, povedite više računa o svojim slabim tačkama. Obnovite energiju boravkom u prirodi.

nedeljni horoskop JARAC Nedeljni horoskop: 20. januar   26. januar

LJUBAV: Nemojte žuriti da donosite zaključke, već pokušajte da razumete osećanja svog partnera. Razgovarajte! To ujedno znači da i vi sami treba da se otvorite i da izrazite ona osećanja koja radije čuvate za sebe. Sada je vreme da izgradite svoje buduće planove, a ujedno budite odgovorni za svoje postupke. Nemojte preterano analizirati scene i razgovore iz prošlosti. Slobodni Jarčevi, ako ste nedavno započeli novu priču, nemojte je požurivati, već sačekajte da vidite da li vam druga osoba odgovara, upoznajte se bolje, pre nego što odlučite da li je odnos vredan truda.

POSAO: Vaši poslovni razgovori i sastanci su uspešni, ali sada morate paziti da ne izgubite strpljenje. Vaši putevi su uspešni ako niste opterećeni velikim obećanjima koja ne možete da ispunite. Nalazite se u trenutku koji vam omogućava da ostvarite svoje planove. Nebeski uticaji stvaraju potencijal za dramatičan preokret događaja, ali ovo je odlična prilika da zaista napravite snažne promene. Preuredite svoje finansije ako planirate određenu vrstu investicije.

ZDRAVLJE: Moguć nazeb, ili alergijske reakcije. Povedite računa o tome šta jedete i pijete i češće boravite na svežem vazduhu.

nedeljni horoskop VODOLIJA Nedeljni horoskop: 20. januar   26. januar

LJUBAV: Slobodne Vodolije, divna nova poznanstva su iza ugla, gde će biti toliko romantike da će uobičajeni skepticizam nestati. Ipak, ni u čemu ne preterujte, već pustite da stvari idu svojim tokom. Vodolije u vezi, nemojte se mešati u svađe između svojih prijatelja koji su u vezi, jer vam se to može obiti u glavu. Mirno procenite situaciju i možete porazgovarati sa svojim partnerom o tome kako biste dobili i njegovo viđenje. Ujedno oboje pričajte o svojim željama, nadama, ciljevima. Trenutne planetarne energije daju vam osećaj stabilnosti i sigurnosti što se tiče vaših najnovijih planova. Idite na zabavno putovanje. Nemojte stalno razmišljati šta sve može poći po zlu.

POSAO: Materijalni problemi zbog vaših grešaka će vam pokvariti raspoloženje. Budite strpljivi sa drugima koji možda ne rešavaju situacije tako brzo kao vi. Zvezde govore o približavanju neuspeha, ali iz njega ćete naučiti važnu lekciju. Nemojte se plašiti da uložite svoj novac u investiciju za koju mislite da je vredna. Ne oklevajte, ako vam ide u prilog da promenite svoje planove. Češće pokazujte inicijativu.

ZDRAVLJE: Unutrašnje promene i procesi donose vam nervozu i nestabilnost, što se može odraziti na zdravstveno stanje. Osluškujte svoje telo, brinite o sebi, pratite sve što vam se dešava.

nedeljni horoskop RIBE Nedeljni horoskop: 20. januar   26. januar

LJUBAV: Vreme je veoma prikladno i obećava mnogo prilika za ljubav, flert i zabavu – a komunikacija će u svemu tome igrati važnu ulogu. Ako vam je do sada zbog prezauzetosti partner bio na drugom (ili poslednjem) mestu, sada treba da mu se posvetite i nadoknadite mu pažnju i posvećivanje koje zaslužuje. Slobode Ribe će morati da se pozabave sopstvenim osećanjima i to onim koje skrivaju duboko u sebi. Možete se osećati isprovocirano, ali emotivne izlive teško ćete izbeći, zato ih uvažite i sagledajte.

POSAO: Postoje pojedine promene koje vas mogu sprečiti da se nosite sa zadacima, uprkos vašem samopouzdanju. Napet period je pred vama, potrebna vam je sva koncentracija i pažnja da biste izašli na kraj sa zahtevima posla i da biste ispratili sve suptilne signale koji vam pokazuju kuda da krenete. Možda će biti potrebno da napravite određene kompromise.

ZDRAVLJE: Mogući usponi i padovi energije i pojačana potreba za spavanjem. Udovoljite sebi, odmarajte se kad god možete, to vam je potrebno.

Naslovna fotografija: instagram.com/mao.ge

Ako vam se dopada naš nedeljni horoskop: 20. januar – 26. januar, pročitajte i naš mesečni horoskop za januar.

Comments