ovan 1 Nedeljni horoskop: 20. jul   26. jul

Posao donosi izvesna nezadovoljstva, a ono što će ti najviše smetati jeste saradnja sa kolegama i nadređenima koja ne ide onako kako si očekivala. Imala si određene planove i vizije ali se ništa od toga ne ostvaruje. Ne brini, već sledeće nedelje se sve menja nabolje! Očekuje te povratak stare ljubavi sa kojom lako možeš da obnoviš romansu, ukoliko se sve kockice slože. Razmisli dobro da li je to pametno i ono što ti je potrebno!

bik 1 Nedeljni horoskop: 20. jul   26. jul

Očekuju te velike poslovne promene koje će, ne brini, biti pozitivne. Ono što si oduvek želela će se sada najzad realizovati i to će ti dati dodatni vetar u leđa i motivaciju da sve izguraš do kraja. Samo napred, ovo je tvojih pet minuta! U ljubavi je stanje stabilno i neće biti većih promena. Ukoliko si u vezi, odlično se slažeš sa partnerom i uživate u ljubavi i lepim zajedničkim trenucima.

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 20. jul   26. jul

Pozitivna situacija na poslu očekuje i Blizance. Dobre promene su pred tobom, baš one koje si dugo priželjkivala. Biće ovo dobra nedelja! Ipak, pazi da ne gajiš prevelika očekivanja kada ti jednom krene od ruke jer situacija na poslu baš ne može da bude konstantno dobra, kao što i sama znaš. Ljubav donosi novo poznanstvo pa je vrlo verovatno da će se emotivna situacija blago zakomplikovati, ali na onaj uzbudljiv način!

rak 1 Nedeljni horoskop: 20. jul   26. jul

Situacija na poslu neće biti tako sjajna i biće ti znatno teže da ostvariš sve ciljeve jer se nekako uvek “saplićeš” o nešto. Uspori, koncentriši se i dva puta razmisli o svemu pre nego što doneseš odluku. Ljubav takođe donosi manje prepreke i razočaranja, ali ništa ozbiljnije se neće desiti što bi moglo da ugrozi ljubavnu situaciju. Pokušaj da razdvojiš poslovno od privatnog i shvatiš da li zaista imaš problem sa partnerom ili je sve samo u tvojoj glavi.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Comments