nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 20. maj   26. maj

LJUBAV: Pokušajte da svoje ideje i utiske ne delite čak ni sa najpouzdanijim prijateljima jer ćete sami sebi praviti probleme. Trenutni planetarni aspekt izaziva raspoloženje duboke zamišljenosti, što vas može podstaći da duboko razmislite o tome šta želite da vam se dogodi u životu. Budite strpljivi sa partnerom i pokušajte da napravite kompromis. Pažljiva analiza onoga što se dešava u toku ovog perioda pomoći će vam da dobijete dodatnu korist za sebe. Slobodni Ovnovi, svesni ste da nešto mora da se promeni u vašem životu, pa na tome radite. Zvezde predlažu odlazak na jedno od vaših omiljenih mesta lepote.

POSAO: Prosperitet leži u vašoj otvorenosti pred kolegama. Postavite jasan i konkretan cilj i pristupite njegovoj realizaciji. Izgradite nove planove koji vam obećavaju odličan prihod. Upotrebite svoju sposobnost organizacije da uštedite vreme koje posvećujete rutinskim poslovima, da biste napravili mesta za fokus na ono što želite da postignete.

ZDRAVLJE: Pravilno rasporedite snagu da biste izbegli preopterećenje. Period emotivne i fizičke stabilnosti iskoristite da u potpunosti uživate u raspolaganju svim svojim kapacitetima. Dobro se osećate, zdravi ste i stabilni.

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 20. maj   26. maj

LJUBAV: Slobodni Bikovi, ne možete da iščekate da započnete nešto novo, ali morate biti strpljivi. Nema potrebe da se forsirate da biste emotivno bili uspešni. Značajan planetarni aspekt ovog perioda može vas zbuniti u vezi sa vašim osećanjima. Ne okrećite leđa svojim principima. Zvezde vam savetuju da ne idete na put. Ako imate partnera, u bliskoj budućnosti jedan događaj bi mogao da napravi veliku razliku i podstakne stvaranje zanimljivih promena. Planetarna konfiguracija ovog perioda donosi sve vrste kreativnih i inspirativnih mogućnosti za zajedničko pravljenje planova za budućnost.

POSAO: Budite ljubazni, šarmantni i ne propustite priliku da na radnom mestu iskažete svoju inteligenciju. Neočekivano ćete poboljšati svoje materijalno stanje zadacima koje ćete prihvatiti i završiti sa finoćom. Nemojte ulagati vreme ako niste dobro razmotrili svoje ciljeve.

ZDRAVLJE: Napetost se odražava na vaš apetit i izaziva nervozu stomaka, koja može izazvati stomačne probleme, a koji će proći kad se opustite i relaksirate.  nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 20. maj   26. maj

LJUBAV: Planete zrače energijom koja vas dovodi u centar pažnje više nego ikada. Imate moć da ispravite umiruću situaciju sa partnerom i pretvorite je u uspešnu priču. Izbegavajte nova poznanstva. U pogledu emocija, ovo je veoma analitično vreme za vas. Ne postoji vreme kao što je sadašnjost za promene, i da budemo iskreni, promena je jedino u šta možete biti sigurni. Putovanja će biti prijatna ako im pristupite uz pozitivan stav. Pokušajte da se ne svađate sa onima koje volite. Slobodni Blizanci, ne gubite nadu, jer zvezde poručuju da ćete uskoro upoznati nekoga, ali onda kad mu se zaista ne budete nadali.

POSAO: Ovaj period nije pogodan za trošenje. Postoji mogućnost da će se pojaviti pokrovitelj koji će vam pomoći da ostvarite svoje planove. Nema potrebe da se borite da biste postigli uspeh, samo razmislite o pojedinim promenama koje su vam potrebne i ne jurite ka ciljevima po svaku cenu.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate, a ukoliko ste nedavno imali zdravstvene probleme, sada ćete se oporavljati sve brže i povratićete snagu i kondiciju. Osećate potrebu za aktivnijim i zdravijim načinom života.

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 20. maj   26. maj

LJUBAV: Budite umereni u rečima koje utiču na ljude u vašem neposrednom okruženju. Ipak, sukobi u porodici nisu predviđeni, a domaća atmosfera će biti opuštena i prijatna. Nemojte odbijati da razmotrite nedavne predloge partnera jer ste suviše ponositi. Saslušajte ga i o svemu se dogovorite. Videćete da će imati efekta. Samoanaliza vam pomaže da dostignete potrebne standarde u vašem odnosu. Ali, budite oprezni, možda ćete doživeti svađu zbog finansijske dobiti. Slobodni Rakovi, razmislite o ispravnoj taktici ponašanja i budite precizni u svojim zahtevima.

POSAO: Vaše greške mogu potpuno promeniti vaše poslovne ciljeve za ovaj period, ali to će vam ići u prilog. Zaštitite svoje interese, ali učinite to na staložen i hladan način – bilo kakvo ispoljavanje impulsivnosti i prepuštanje emocijama na profesionalnom planu, može vam škoditi.

ZDRAVLJE: U vama je mnogo nagomilane energije i morate je se osloboditi dugom šetnjom ili džogiranjem. Mogući problemi sa kičmom i zglobovima.

nedeljni horoskop LAV Nedeljni horoskop: 20. maj   26. maj

LJUBAV: Slobodni Lavovi, zaštitite se od neželjenih dejtova i razgovora sa nepoznatim licima. Lavovi u vezi, pripremite se za nesporazume koji će vas naljutiti. Pokušajte da ne budete nestrpljivi jer će vas to sigurno povrediti. Problemi sa partnerom su realna mogućnost i rešićete ih ako reagujete tek nakon detaljne analize. Putujte samo ako imate dovoljno novca i to neće loše uticati na vaš budžet. Život je neprekidan niz promena, a jedna će vam se uskoro isplatiti onako kako očekujete.

POSAO: Propuštene prilike za materijalizaciju u ovom trenutku idu na vašu štetu, jer uspeh zavisi od vas i ne smete ga sada propustiti. Vaših zadataka je mnogo, pa je dobro planirati mudro. Nemojte se plašiti da uložite novac u investiciju za koju mislite da je vredna.

ZDRAVLJE: Posledice stresa i napora mogle bi vas iscrpeti, zato kanališite tu energiju kroz boravak u prirodi, šetajte što više, čak i po lošem vremenu, to vam je lek za nerve i telo. 

nedeljni horoskop DEVICA Nedeljni horoskop: 20. maj   26. maj

LJUBAV: Slobodne Device, nađite vremena i strpljenja i razmislite o tome da se obogatite novim saznanjima o svom duhovnom i intelektualnom rastu. Čuvajte se nepoverljivih ljudi koje ste isprovocirali svojim postupcima. Emotivni uspon je sa vama ako stabilizujete svoje odnose. Duboka i pažljiva misao o temi koja vas brine (u pogledu partnera) može sada biti od velike vrednosti. Trenutno planetarno poravnanje će vam uskoro doneti dobre vesti. Zvezde predlažu putovanje sa partnerom – negde na egzotično i skupo mesto. Međutim, nemojte biti u iskušenju da se upustite u nepromišljene avanture.

POSAO: Uskoro će vam se ukazati ogromna finansijska prilika. Napravite korak ka postizanju svojih ciljeva i ideja koje su već razvijene. Za one koji se bave umetnošću, zvezde daju šansu da stvore nešto zaista lepo, što će im doneti veliku radost i zaradu.

ZDRAVLJE: U ovom periodu mogu se pojačati pojedine hronične smetnje, a vi morate biti malo pažljiviji prema sebi. Poštedite se bespotrebnog napora, radite ono što vas opušta. 

Comments