nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 20. novembar   26. novembar

LJUBAV: Venera će se pomeriti u vašu osmu kuću tokom ove nedelje, što će dovesti do produbljivanja odnosa između vas i vašeg partnera. Ukoliko ste tokom prethodnih dana imali niz nesporazuma ili jednostavno niste bil raspoloženi za razgovor sa svojom boljom polovinom, sada je pravo vreme da to i uradite, kako vaša veza ne bi ispaštala. Slobodni Ovnovi ovaj period će iskoristiti za nove avanture kratkog daha.

POSAO:  Ovo je nedelja tokom koje ćete se oprobati u nečemu potpuno novom, možda na poslu, a možda i u vidu hobija. Očekuju vas brojne promene na poslovnom planu, a uspeh vam je na tom polju zagarantovan. 

ZDRAVLJE: Imaćete više interesovanja za duhovne stvari tokom ove nedelje i naročito ćete se posvetiti svom mentalnom zdravlju. Moguće su mučnine i problemi sa stomakom.

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 20. novembar   26. novembar

LJUBAV: Pažljivo ćete promatrati svoje emocije tokom ove nedelje što može dovesti do raznih otkrića o odnosu vaš i vašeg partnera. Postoji šansa i da će između vas doći do niza konflikata i nesporazuma usled nerazjašnjenih situacija iz prošlosti koje vam ne daju da jednostavno nastavite dalje. Iskoristite ovo vreme da trezveno sednete i razmislite o vašoj poziciji i shvatite da li vaša veza ima budućnost. Slobodni Bikovi bi mogli da imaju dosta sreće i konačno upoznaju osobu koja će im zagolicati šansu.

POSAO: Uspeli ste da pronađete savršenu ravnotežu između poslovnog i privatnog života što vas čini veoma motivisanim da nastavite sa ostvarivanjem poslovnih ciljeva koje ste zacrtali još na početku godine. Ukoliko ne možete da pronađete zajednički jezik sa kolegama, potrudite se da postignete kompromis.

ZDRAVLJE: Pazite na svoje zdravlje i unosite dovoljno vitamina kako vas ne bi iznenadila prehlada. 

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 20. novembar   26. novembar

LJUBAV: Ove nedelje radićete na razvijanju novih i postojećih romantičnih odnosa, a ukoliko već duže vreme razmišljate da li da jednoj osobi pružite šansu, verovatno je da će vaš odgovor biti da. Uz pomoć partnera naučićete mnogo o sebi i shvatiti koje su vam slabe tačke i zašto vas neke osobine drugih ljudi veoma lako izbace iz takta. Kod vas će se javiti jaka želja da unapredite vašu vezu i odvedete je na viši stepen. Slobodnim Blizancima biće potpuno svejedno jer im ljubav sada nije glavni prioirtet u životu.

POSAO: Sa pomeranjem Venere moguće je da ćete osetiti dosta manje stresa na poslu nego inače, što će vam pomoći da se dosta opustite i u privatnom životu. Uspostavićete nove dnevne rutine i nastojati da radite sa uživanjem.  

ZDRAVLJE: Uspostavljanjem novih rutina unećete mir u svoj život i odlučiti da se posvetite praksama poput joge i pilatesa. Obavićete neke preglede koje ste dugo vremena odlagali.

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 20. novembar   26. novembar

LJUBAV: Volite svoju originalnu ličnost i u potpunosti je prihvatate što očekujete i od vašeg partnera, međutim, samo jedan mali negativan komentar na neki od vaših poteza može izazvati niz neprijatnih situacija. Ne vređajte se zbog sitnica i ne dozvolite da to ugrozi vaše harmonične odnose. Slobodni Rakovi u ovom periodu će se verovatno držati podalje od svih i neće biti zainteresovani za ostvarivanje romantičnih odnosa.

POSAO: Na poslovnom planu vam sve ide mnogo bolje nego što ste zamislili, i iako istovremeno radite više stvari, uspevate da se nosite sa svime i da produkt vašeg rada oduševi sve. Potrudite se da uvek budete organizovani kako ne biste nešto slučajno propustili. 

ZDRAVLJE: Moguće je da ćete u jednom trenutku osetiti iscrpljenost zato dozolite svom organizmu da dobije dovoljnu količinu sna i potrudite se da se hranite što zdravije. 

Comments