7 vaga Nedeljni horoskop: 20. oktobar   26. oktobar

LJUBAV: Planetarno poravnanje nudi priliku da se dublje upoznate s partnerom i pronađete najvažniji emocionalni sklad. Zvezde vam daju samopouzdanje da pravite veće zajedničke planove za budućnost. Ova nedelja obećava ljubav, harmoniju i priliku da stvorite lepe uspomene sa svojim voljenim. Slobodne Vage, pažljivo analizirajte sebe i razmislite da li u nova poznanstva unosite previše emocija i impulsivnosti u komunikaciju. Budite otvoreni za nove mogućnosti i verujte svojoj intuiciji kad donosite romantične odluke.

POSAO: Vaša diplomatska priroda i izuzetne komunikacijske veštine će zablistati, omogućavajući vam da se krećete u izazovnim situacijama s lakoćom. Zajednički projekti i timski napori doneće uspeh, pa se fokusirajte na negovanje pozitivnih odnosa sa kolegama. Verujte svojoj intuiciji kada donosite važne odluke i budite otvoreni za inovativne ideje koje mogu unaprediti vaš profesionalni razvoj.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Moguće manje prolazne smetnje koje se tiču varenja – vodite računa o tome da li je hrana koju konzumirate sveža, a voće i povrće temeljno perite.

8 skorpija Nedeljni horoskop: 20. oktobar   26. oktobar

LJUBAV: Energija ovog ciklusa može stvoriti vrstu raspoloženja u kojem se nalazite kao hipnotisani partnerom. Prihvatite čari intime i podelite svoje najdublje emocije, podstičući snažnu i značajnu vezu. Slobodne Škorpije mogu iskusiti magnetnu privlačnost koja izaziva intenzivne emocije. Dozvolite sebi da istražite ovu vezu, ali ostanite promućurni. Verujte svojim instinktima i odvojite vreme za izgradnju čvrste osnove.

POSAO: Potražite savet stručnjaka ako je potrebno i istražite mogućnosti ulaganja koje su u skladu sa vašim novčanim mogućnostima. Izbegavajte impulsivne kupovine i ostanite fokusirani na svoju finansijsku stabilnost. Ova nedelja može doneti neočekivane troškove, zato budite spremni i pripremite planove za vanredne situacije. Budite disciplinovani i strpljivi, jer će se vaši napori da odgovorno upravljate svojim finansijama dugoročno isplatiti.

ZDRAVLJE: Priliv energije unosi nervozu i preosetljivost – kanališite taj višak kroz napornije fizičke aktivnosti, da biste sačuvali balans i izbegli psihosomatske probleme.

9 strelac Nedeljni horoskop: 20. oktobar   26. oktobar

LJUBAV: Na snazi je izuzetna planetarna konfiguracija, tako da možete očekivati pozitivan razvoj u postojećoj vezi ili, ako ste sami, pojavu nove simpatije. Vaša veza sa partnerom se produbljuje i vrlo je izvesno da ćete zajedno krenuti u nepoznate avanture. Međutim, mogu se pojaviti problemi u komunikaciji, što može dovesti do nesporazuma. Slobodni Strelci, budite otvorenog uma i otvoreni za nove mogućnosti. Ipak, ako vam nije do izlazaka i viđanja, ostanite kod kuće i opusitite se uz film, seriju ili knjigu.

POSAO: Uzmite u obzir zahteve radnog mesta koji igraju važnu ulogu u stvaranju dobrih kolegijalnih odnosa. Da biste prevazišli svoje probleme, morate biti fleksibilni, strpljivi i prilagodljivi. Tokom ovog perioda, moraćete više da se prilagodite svojoj intuitivnoj strani da biste požnjeli uspeh koji tražite.

ZDRAVLJE: Vodite računa o nivou energije i imunitetu – ne iscrpljujte se i pokušajte da se držite dnevnog rasporeda i redovnog ritma života, da ne biste kompromitovali svoje zdravlje.

10 jarac Nedeljni horoskop: 20. oktobar   26. oktobar

LJUBAV: Vaš smisao za humor dolazi do izražaja tokom ovog ciklusa i, ako postoji bilo kakav problem između vas i vašeg partnera, onda uz pravu komunikaciju i sposobnost da budete otvoreni i iskreni jedno prema drugome, trebalo bi da budete u mogućnosti da se nasmejete jer u ovakvim trenucima dobro u vezi daleko nadmašuje problematično. Sada je na snazi povoljni tok energije, a vibracije su idealne za sve vrste pozitivnih dešavanja. Iskoristite svoje slobodno vreme da razmislite o putovanju ili odmoru van zemlje. Slobodni Jarčevi, ova nedelja može doneti potencijal za značajne odnose, jer je izvesno da ćete naići na nekoga ko deli vaše vrednosti i dugoročne težnje. Ostanite otvoreni za nova iskustva i budite spremni da preuzmete male rizike u stvarima srca.

POSAO: Možda ćete osetiti stabilnost i potencijal za rast u vašim monetarnim poslovima. Vaš disciplinovan pristup upravljanju novcem će se isplatiti, a vi ćete biti nagrađeni za finansijsku opreznost. Idealno je vreme da ponovo procenite svoje poslovne ciljeve i donesete strateške odluke. Razmislite o dugoročnim investicijama ili planovima štednje koji su u skladu sa vašim težnjama.

ZDRAVLJE: Usamite se i izležavajte se koliko god možete. Ukoliko imate određene zdravstvene smetnje, svakako ne treba da ih ignorišete i “pregurate” na nogama. Odmorite se i napunite baterije, savetuju zvezde.

11 vodolija Nedeljni horoskop: 20. oktobar   26. oktobar

LJUBAV: Slobodne Vodolije, nova poznanstva su izvor nevolja. Ako neko ne reaguje na vaše iniciranje, ili je uzdržan u odgovorima na poruke, odustanite od te priče jer definitivno nije zainteresovan. Samo hrabro nastavite dalje. Vodolije u vezi, komunikacija i emocionalna intimnost se produbljuju, što dovodi do čvršćeg povezivanja sa partnerom. Iskoristite ovu priliku da otvoreno izrazite svoja osećanja i želje. Uživajte u harmoničnoj energiji koja vas okružuje, ali ne zaboravite da negujete svoju vezu tako što ćete dati prioritet kvalitetnom zajedničkom vremenu i pokazati poštovanje prema svom partneru.

POSAO: Pažljivo se pripremite ako imate poslovne sastanke. Vaši uspesi su zagarantovani ako ne pravite greške zbog nepažnje. Vaše komunikacijske veštine su posebno jake, što vam omogućava da jasno i ubeđeno izrazite svoje ideje. Kolaborativni projekti napreduju, a vi se ističete u timskim okruženjima.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Puni ste energije i spremni na sve izazove. Imate nešto “kredita” da popuštate svojim ne baš zdravim navikama.

12 ribe Nedeljni horoskop: 20. oktobar   26. oktobar

LJUBAV: Slobodne Ribe, ako ste strastvene prirode, bolje je da pazite da ne donosite nepromišljene odluke – držite nagon strasti pod kontrolom i pokušajte da se ne namećete drugima. Pronađite drugi način da utrošite više energije – kroz sport ili izlaske. Emocionalna intimnost napreduje, stvarajući snažnu osnovu za vašu vezu. Idealno je vreme da planirate romantične gestove ili iznenadite voljenu osobu promišljenim činovima ljubavi. Prigrlite energiju koja vas okružuje i dozvolite svom srcu da vas vodi ka dubljim vezama i zajedničkim iskustvima.

POSAO: Trebalo bi da procenite svoje troškove i razmotrite oblasti u kojima možete uštedeti. Dobar je trenutak da napravite budžet ili pregledate svoj investicioni portfolio. Potražite savet stručnjaka ako je potrebno da donesete informisane odluke. Budite oprezni i pažljivo procenite rizike pre nego što preuzmete bilo kakve veće finansijske obaveze. Uz odgovorno upravljanje finansijama, možete stvoriti stabilnost i obezbediti svetliju budućnost.

ZDRAVLJE: Vašem mentalnom i fizičkom zdravlju, najviše će pogodovati – lud provod! Ne odupirite se lošim navikama u ovom periodu, nego svesno uživajte u njima.

Naslovna fotografija: instagram.com/clairerose

Ako vam se dopada naš nedeljni horoskop: 20. oktobar – 26. oktobar, pročitajte i naš mesečni horoskop za oktobar.

Comments