ovan 1 Nedeljni horoskop: 20. septembar   26. septembar

LJUBAV: Slobodni Ovnovi su napokon iskulirali sve bivše ljubavi i posvetili se sebi, bilo je i krajnje vreme. Uživaj u svom single životu, i sama znaš da to nikad ne traje dugo. Ovnovi koji su u vezi bi trebalo da se malo više posvete partneru, kako bi oboje uživali u zajedničko provedenom vremenu.

POSAO: Na poslu ti je sada sasvim okej, najveća gužva je prošla, možeš da se malo napokon opustiš i da na miru obavljaš svoj posao. Nemoj bespotrebno trošiti novac gde ne treba, potrudi se da uštedih koji dinar.

ZDRAVLJE: Nagle promene vremena će uticati na tvoje kosti tako što će te boleti, naročito one Ovnove koji su nekad u životu bili u gipsu. Trudi se da odmaraš što više možeš.

bik 1 Nedeljni horoskop: 20. septembar   26. septembar

LJUBAV: Napokon ste se i ti i tvoj partner iskulirali sa nebitnim sitnim svađama pa možete ponovo uživati u čarima vašeg odnosa. Uradite zajedno nešto kreativnog karaktera, biće vam mnogo zanimljivo. Slobodni Bikovi su upali u flert fazu sa nekim ko im se sviđa. Uživaj sad u tim slatkim trenucima flerta.

POSAO: Napokon ti se smirila situacija na poslu, što si čekala već duži period. Nadležni su zadovoljni sa tvojim radom, a to se i vidi na tebi koja obavljaš sve obaveze na vreme i postižeš sve rokove da pokriješ. Samo nastavi tako. Ne troši pare na dostavu, ma koliko ti se jela pizza u 22h uveče. Nije ti to baš najbolja ideja.

ZDRAVLJE: Mogućnost pada imuniteta, unesi više vitamina u organizam. Voće, povrće, pa čak i sezonu čajeva možeš da otpočneš.

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 20. septembar   26. septembar

LJUBAV: Blizanci koji su u vezi su donekle sredili odnos sa partnerom, ali se i dalje izbegavaju bitne teme. Nemoj da odlažeš nego se suoči sa problemom i nastavi da radiš na vašoj vezi ako smatraš da je vredna truda. Slobodni Blizanci uživaju u potencijalnoj novoj prilici, zbog koje ne ispuštaju telefon iz ruku. Previše flerta nije trenutno na odmet, ali zadrži se na jednoj osobi kojoj ćeš posvetiti svu pažnju ako želiš dobre rezultate.

POSAO: Troškove si malo stabilizovala, mada i dalje treba da obratiš pažnju da ne trošiš novac tamo gde zaista nema potrebe. Na poslu je mirna situacija, potrudi se da organizuješ sve dobro, kako krajem nedelje ne bi bila pod stresom zbog velike količine posla i da ne bi radila za vikend dodatno.

ZDRAVLJE: Obrati pažnju na svoj imunitet, iako ti deluje da je sve okej – i dalje ti je zdravlje slabija tačka. Ne bi bilo nimalo loše da prekontrolišeš krvnu sliku.

rak 1 Nedeljni horoskop: 20. septembar   26. septembar

LJUBAV: Slobodni Rakovi i dalje flertuju sa nekim ko im se mnogo dopada, ali taj neko toga nije svestan. Prestani da budeš neprimetna i siđi sa tog oblaka i stavi mu do znanja da si itekako zainteresovana ako želiš da bude nešto od tog odnosa. Rakovi koji su u vezi imaju manje nesuglasice sa partnerom, ali ništa spektakularno. Samo se oboje udaljite kroz obaveze kako bi imali prostora da iskulirate i sve će biti okej.

POSAO: Nažalost, gomila posla koja postaje samo veća ma koliko ti puno radila se još uvek neće smiriti. Nastavi da radiš jedno po jedno kako bi postigla sve zadate rokove. Biće bolje uskoro, samo moraš još malo da izdržiš pritisak.

ZDRAVLJE: Spakuj svoju sportsku torbu i na trening. Pa makar to bilo i samo trčanje po parku, potrebno ti je.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Comments