nedeljni horoskop OVAN 3 Nedeljni horoskop: 21. avgust   27. avgust

LJUBAV: Voljena osoba nameće vam obaveze koje vas u ovom trenutku opterećuju, ali potrebno je da zadržite strpljenje i pokažete podršku i pružite pomoć. U vezama koje stagniraju već neko vreme i postoji trend udaljavanja i zahlađenja, moguć je prekid. Slobodni Ovnovi če osećati priliv emocija i biće im teško da imaju strpljenja i razumevanja za bližnje. Preispitajte svoju emotivnu prošlost, potrebno je da odbacite neki teret koji ste sami stvorili, da biste mogli da krenete dalje.

POSAO: Ako na poslu ne možete da se rasteretite postojećih obaveza, barem nemojte prihvatati nove zadatke, pre nego što završite ono na čemu radite. Svi poslovi se mogu usporiti zbog neočekivanih i nepredvidljivih sporednih faktora. Razmišljajte o novim načinima rešavanja problema i budite oprezni kada je u pitanju finansijska dokumentacija – proverite sve, više puta.

ZDRAVLJE: Napeti ste i aktivni, ali potrebno je da obezbedite sebi trenutke mira i odmora u svakom danu, da vaš imunuitet ne bi trpeo zbog iscrpljenosti.

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 21. avgust   27. avgust

LJUBAV: Period ljubavi i potpunog jedinstva sa partnerom – partnerski odnosi su sada u prvom planu i daju vam dobru energiju i polet za sve ostale oblasti života. Sve što preduzmete zajedno u ovom periodu, biće uspešno. Slobodni Bikovi u ovom periodu zrače energijom koja privlači veoma poželjne osobe, posebnih kvaliteta. Moguće je da ćete upoznati nekog ko ima uticaja u društvu i čiji status može da garantuje za vas i otvori vam neka vrata, koja su do sada bila zatvorena za vas.

POSAO: U timskom i kolektivnom radu akcenat je na dobrim i korektnim odnosima i međusobnom poverenju, a vi ste karika koja spaja sve oko sebe. Ovo je početak perioda u kome će vaši napori biti adekvatno vrednovani i nagrađeni. Ako ste samostalni u poslu, svoje planove realizujte oprezno i strpljivo – sledite tok događaja i prilagodite im se.

ZDRAVLJE: Dobro raspoloženje i dobro zdravlje, povezani su i na vama je da odaberete da li ćete se osamiti i uživati u mirnim aktivnostima, ili ćete odabrati dinamično druženje i zabavu.

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 21. avgust   27. avgust

LJUBAV: Dobar period u ljubavi – u partnerskim odnosima preovlađuje razumevanje i popustljivost, pa ćete uživati u partnerskom skladu i porodičnim okupljanjima. Intimni razgovori, uživanje u zajedničkim sadržajima i aktivnostima, opuštanje. Slobodni Blizanci će biti veoma optimistično raspoloženi i zračiće svom snagom svog osvedočenog šarma. Privući ćete zanimljive osobe i uživaćete u flertu i komplimentima. Ne žurite da uletite u nove romantične odnose, pusite stvari da idu svojim tokom.

POSAO: Sastanak praćen dobrim vestima pokreće očekivane promene na putu karijere, koje počinju malim, ali obećavajućim koracima i akcijama. Postavili ste cilj, ali ne srljajte ka njemu po svaku cenu, budite fokusirani i oprezni, da ne napravite grešku koju ćete teško ispraviti. Izbegavajte rizična ulaganja i oslonite se na svoju sposobnost da se prema saradnicima, kolegama, poslovnim partnerima i klijentima odnosite sa iskrenom ljubaznošću i dobronamernošću.

ZDRAVLJE: Vreme je da se pozabavite hroničnim zdravstvenim smetnjama, koje u ovom peridou mogu eskalirati. Stres je glavni uzrok vaših smetnji i potrebno vam je opuštanje, pasivno ili aktivno, u zavisnosti od onoga što vam više nedostaje.

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 21. avgust   27. avgust

LJUBAV: U partnerskim odnosima nastalo je zatišje, a vašu pažnju može skrenuti neko drugi, ko se uklapa u vaša romantična očekivanja. Izbegnite aferu, ukoliko ne želite da rizikujete svoju vezu i sebi iskomplikujete život. Slobodni Rakovi će imati prilike da sretnu nove osobe, koje donose nove ideje i otkrovenja, što će za vas biti osvežavajuća prilika da promenite i proširite svoju perspektivu. Iako ste pod jakim uticajem emocija, pokušajte da postupate trezveno i kritički prema svojim postupcima, ciljevima i težnjama.

POSAO: Oprezno sa novim poslovnim vezama, jer ih je teško proceniti i filtrirati. Vaša strategija uspeha u ovom periodu treba da se zasniva na vašem osećaju za ono što je ispravno i važno, a ne na predlozima drugih. Odložite donošenje važnih odluka i pozabavite se tekućim zadacima. Ukoliko u ovom periodu započinjete neki novi projekat, sledi vam uspeh.

ZDRAVLJE: Pomerite se iz okruženja i od osoba koje vas iscrpljuju i radite ono što vas raduje i puni vas energijom. Biće vam potrebna dodatna snaga u ovom periodu.

Comments