ovan 1 Nedeljni horoskop: 21. decembar   27. decembar

Poslednji dani decembra i 2018. godine će za tebe biti jako povoljni u poslovnom smislu. Uspećeš da završiš sve započete poslove i obezbediš sebi dodatnu zaradu koja ti je preko potrebna. Ljubav donosi zadovoljstvo trenutnom situacijom, a ukoliko si u vezi, uživaćeš sa svojim partnerom. Očekuje te izuzetno lepa zima!

bik 1 Nedeljni horoskop: 21. decembar   27. decembar

I dalje si zbunjena poslovnom situacijom i nisi sigurna šta je ono što želiš. Zapamti da sama sebi praviš konfuziju u glavi, a ovo može da dovede do sitnih problema. Ljubavna situacija je stabilna, ali bi trebalo da se čuvaš sitnih razočaranja. Ako je tvoje ponašanje to koje stvara problem, razmisli šta ti valja činiti.

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 21. decembar   27. decembar

Neodlučna si, spora, ne uspevaš da se koncentrišeš na posao i samim tim probijaš sve moguće rokove. Ukoliko ne želiš da praznike provedeš radeći, bolje bi bilo da se probudiš i prioneš na posao. Ljubav donosi sklonost ka tajnim vezama, ali zvezde ovde ne predviđaju svetlu budućnost. Onda, dobro razmisli da li uopšte želiš da se upuštaš u te priče.

rak 1 Nedeljni horoskop: 21. decembar   27. decembar

Saradnja je sada, krajem decembra, za tebe ključna ukoliko želiš da ostvariš sve poslovne planove. Zato, ukoliko želiš da resterećena uđeš u novu godinu, neguj dobre kolegijalne odnose. Situacija na ljubavnom planu neće biti nimalo dosadna, naprotiv. Gde god da se pojaviš, privlačićeš pažnju, a svaki novi flert će te dodatno oraspoložiti.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Comments