ovan 1 Nedeljni horoskop: 21. februar   27. februar

LJUBAV: Imate priliku da se tokom ove nedelje sa partnerom dogovorite oko nekih stvari oko kojih niste mogli da postignete razumevanje i kompromis – oboje ćete biti predusretljiviji i velikodušniji ove nedelje. Slobodni Ovnovi osećaju da ih nešto pokreće i budi – raspoloženi ste za romansu i velike su šanse da sretnete nekog zanimljivog. Ne tražite trajnost, nego uzbuđenje i uživanje, pa ćete to i naći.

POSAO: Dobar period za planiranje budućih akcija i poteza, dokle god ste na svom terenu – ne posežite ove nedelje za stvarima koje zahtevaju veće kompetencije, nije vreme za eksperimentisanje i učenje, nego proširivanje i produbljivanje onoga u čemu ste već dobri i sigurni u sebe.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate, ali potrebno vam je malo zabave, da biste se osećali još bolje. Kratko putovanje ili izlet, napuniće vam baterije.

bik 1 Nedeljni horoskop: 21. februar   27. februar

LJUBAV: Dobar period za partnerske odnose, Venera donosi haromniju i obostrano razumevanje. Ako postoji nešto što prećutkujete, a želite da raščistite, sada je trenutak da to pokrenete. Slobodni Bikovi će biti u romantičnom raspoloženju – vaša energija privući će različite osobe, na različitom nivou interesovanja. Birajte one koji pristupaju iskreno i osećajno.

POSAO: Ako treba da donesete neke važne odluke, nemojte to činiti pod nabojem – prespavajte, pa odlučite. Biće dosta različitih struja napetosti vezane za vaš posao i karijeru, možda i nekih neprijatnih vesti. Ali, dobar je trenutak za započinjanje kreativnih projekata.

ZDRAVLJE: Napetost bi mogla da se odrazi na vaše opšte zdravstveno stanje, moguć pad energije, glavobolja, bolovi u leđima. Znate da će to proći kad uspete da se malo opustite.

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 21. februar   27. februar

LJUBAV: Pokrenite ove nedelje ozbiljna pitanja o kojima treba da razgovarate sa partnerom, ili barem – nemojte bežati ako ih on pokrene. Dobar je trenutak za postizanje dogovora, kompromisa i produbljivanje tolerancije i razumevanja. Slobodni Blizanci će biti manje impulsivni u odnosu na pozitivne provokacije, nego inače. U stanju ste da kontrolišete svoja osećanja i da uvidite d ali je nešto pravi izazov, na koji treba da odgovorite, ili vam je samo dosadno.

POSAO: Izazovan poslovni period je pred vama – bićete u iskušenju da se prepustite nervozi, ali ne smete gubiti živce i pokazivati slabost. Dakle, dišite, brojte do deset, ćutite i čekajte. Dobićete priliku krajem nedelje da razgovarate o svojim planovima i da dobijete podršku za ono što nameravate.

ZDRAVLJE: Hronične tegobe se mogu pojačati, a ni imunitet vam nije jača strana u ovom periodu. Povedite računa, uzimajte vitamine, krećite se i pokušajte da se zdravije hranite i da smanjite svoje loše navike.

rak 1 Nedeljni horoskop: 21. februar   27. februar

LJUBAV: Odličan period za sve dogovore i planove koje možete da napravite sa partnerom – bilo da se radi o početku zajedničkog života, renoviranju protora u kome živite, odlasku na odmor, ili promeni rutine u vašem odnosu. Slobodni Rakovi će imati bogat društveni život i puno prilika da upoznaju zanimljive osobe, ili da bolje upoznaju one koje već znaju. Ne žurite da odaberete partnera među njima, nego im svima pružite priliku i sačekajte da vidite pored koga se najbolje osećate.

POSAO: Zvezdani raspored donosi vam novu energiju, sa kojom se budi vaša ambicija i eskalira vaša maštovitost i kreativnost. Imaćete obilje odličnih ideja, ali držite se onih koje su praktične i koje imaju podršku među ljudima sa kojima već sarađujete. Možda neko od njih ima dobru ideju kako da unovči vašu ideju – slušajte pažljivo!

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa disajnim organima, nemojte ih zanemarivati, da vam običan nazeb ne bi napravio više problema, koje nećete moći da ignorišete i “pregurate na nogama”.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Comments