Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/3

ovan 1 Nedeljni horoskop: 21. jun   27. jun

LJUBAV: Nesuglasice u partnerskom odnosu mogu biti prevaziđene – imate iskustva u tome i neka pitanja ste već rešili. Ali, tokom ove nedelje mogu da se pojave novi razlozi za svađe i sukobe – ne dozvolite da vas to iznervira do te mere da izgubite kontrolu nad sobom. Pazite šta govorite, odmerite svoje reči i reakcije, da ne biste pokvarili i ono što ste već popravili. Slobodni Ovnovi će gledati i zagledati sve oko sebe i pažnja će im biti uzvraćena – ima puno privlačnih osoba oko vas i pozitivnog emotivnog naboja, ali najverovatnije je da će sve ostati samo na flertu i osećajima.

POSAO: Ove nedelje posao neće ići lako, zapravo, sve što može jednostavno i lako, biće komplikovano i otežano, a vi svojom nervozom i nestrpljenjem nećete ništa ubrzati i olakšati. Držite se svog dela odgovornosti, uradite ono što je do vas i pustite da se realizacija odvija sopstvenom dinamikom. Konstantan priliv novca postoji, ali tek da “pokrijete” osnovno.

ZDRAVLJE: Nervoza i stres pokrenuće vam neke hronične zdravstvene probleme, moguća nesanica, osećanje teskobe i anksioznosti. Opustite se, dišite, nađite neku zanimaciju uz koju zaboravljate sve što vas izbacuje iz ravnoteže.

bik 1 Nedeljni horoskop: 21. jun   27. jun

LJUBAV: U ovom trenutku najbolje je da se malo odvojite od partnera – idite negde za vikend, izađite sa svojim društvom, više vremena uzmite za sebe. To je dobra strategija za zaobilaženje osetljivih pitanja za čije pokretanje i rešavanje još niste spremni, a i za procesuiranje onoga što osećate. Kad se stabilizujete, moći ćete da razgovarate sa partnerom o svemu. Slobodni Bikovi će imati zanimljivu sedmicu – postoji šansa da sretnete nekog ko će vas veoma zainteresovati, biće puno flerta i razmene utisaka i energije, a može se desiti i da se zaljubite pre nego što shvatite šta se dešava.

POSAO: Ako ste zatrpani papirima, ugovorima, zahtevima, potvrdama, dokumentacijom, dozvolama – posvetite se tom poslu temeljno i ne odustajte, koliko god vas to opterećivalo. Pozitivni ishodi su na vidiku. Pred kraj nedelje ćete živnuti, ali saradnici vam mogu zagorčati život – nemojte kvariti odnose sa njima preteranim reakcijama i kritikom. Novac pristiže iz više izvora, ali se i troškovi povećavaju – moraćete da balansirate.

ZDRAVLJE: Dobro ćete se osećati, a povremene trzavice vam neće remetiti raspoloženje, a ni apetit – izbegavajte da jedete punim kapacitetom, da se ne biste ugojili.

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 21. jun   27. jun

LJUBAV: Burna nedelja u partnerskim odnosima – raspoloženje će vam se menjati svakog časa, variraćete od ljubavi i strasti do hladnoće i udaljenosti. Jasno vam je da ste nestabilni i da bi trebalo da se suzdržite od neprimerenih reakcija i komentara, kad vas klackalica spusti dole. Pošto ćete uzalud trošiti energiju svađajući se i nervirajući partnera (koji i ovako ne zna šta ga je snašlo), uživajte kad se osećanja razbukte, a povucite se kad se osećate ranjivo, ili ravnodušno. Slobodni Blizanci će se vrlo verovatno mnogo zaljubiti, ali to ne znači i da će pokrenuti romantična dešavanja – odmah. Potrebno je da druga osoba shvati da ste i vi njoj jednako privlačni, da bi stvari nastavile da se razvijaju, zato budite vidljivi, ali ne i nametljivi i čekajte.

POSAO: Imate mnogo posla ove nedelje, a neka neizvesna pitanja rešavaćete povoljno u poslednjem trenutku, provlačeći se kroz “iglene uši”. Negde ćete morati da prepravljate i prilagođavate svoje planove i taktike, da pravite ustupke i prihvatate ograničenja i nemogućnosti, a negde će vam se otvarati vrata i ukazivati rešenja koja uopšte niste uzimali u obzir. Finansijska situacija je nategnuta, ali hitna pitanja rešavate do kraja nedelje.

ZDRAVLJE: Moguće je da će nervoza i frustracija zbog nekih blokada i remećenja planova rezultirati problemima sa varenjem – nemojte ih “lečiti” alkoholom, ili prejedanjem, bolje radite nešto zdravo i konstruktivno.

rak 1 Nedeljni horoskop: 21. jun   27. jun

LJUBAV: Prvih nekoliko dana u ovoj nedelji, biće nategnuto u odnosima sa partnerom, ne zbog nekih konkretnih razloga, nego zbog vaše potrebe da preispitujete osećanja i pronađete potvrde i garancije koje vam niko ne može dati. Niste sigurni šta zapravo hoćete i zbog čega ste tačno nezadovoljni, pa ćete to ubrzo uvideti i dozvoliti svakodnevici i dinamici odnosa da vas preplavi – a to će biti neočekivano prijatno. Slobodni Rakovi će se neuspešno petljati sa prošlošću, ne znajući da li žele bivšeg partnera, ali u drugačijem aranžmanu, ili novog partnera koji će se uklopiti u njihova očekivanja i šablon odnosa koji poznaju. Pošto ne znate šta hoćete, ništa se neće ni desiti – nema pomaka ove nedelje, jer imate tipično rakovsko kretanje postrance i koliko napred, toliko i nazad.

POSAO: Na poslu će vas biti svuda i u svemu – ne zato što baš izgarate od želje da preuzmete gomilu odgovornosti, nego zato što vam se obaveze nameću i sve je hitno i interventno, a samo ste vi sposobni da uradite ono što treba. I jeste sposobni, a oprobavanje i potvrda tih sposobnosti doneće vam zadovoljstvo i pronaći ćete satisfakciju za frustrirajuća osećanja na emotivnom planu. Rešavajući nametnuto, postići ćete mnogo više od toga i pokrenuti neke nove projekte. Novčani priliv je stabilan i adekvatan – pozitivno iznenađenje u tom smislu, krajem nedelje.

ZDRAVLJE: Mentalna i fizička aktivnost vam je na maksimumu i to je dobro za vas – najbolje funkcionišete kada ste zauzeti i kada drugi na vas računaju. Uz dovoljno odmora i zabave, biće ovo odlično uravnotežena nedelja.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Editors choice