ovan 1 Nedeljni horoskop: 21. jun   27. jun

LJUBAV: Nesuglasice u partnerskom odnosu mogu biti prevaziđene – imate iskustva u tome i neka pitanja ste već rešili. Ali, tokom ove nedelje mogu da se pojave novi razlozi za svađe i sukobe – ne dozvolite da vas to iznervira do te mere da izgubite kontrolu nad sobom. Pazite šta govorite, odmerite svoje reči i reakcije, da ne biste pokvarili i ono što ste već popravili. Slobodni Ovnovi će gledati i zagledati sve oko sebe i pažnja će im biti uzvraćena – ima puno privlačnih osoba oko vas i pozitivnog emotivnog naboja, ali najverovatnije je da će sve ostati samo na flertu i osećajima.

POSAO: Ove nedelje posao neće ići lako, zapravo, sve što može jednostavno i lako, biće komplikovano i otežano, a vi svojom nervozom i nestrpljenjem nećete ništa ubrzati i olakšati. Držite se svog dela odgovornosti, uradite ono što je do vas i pustite da se realizacija odvija sopstvenom dinamikom. Konstantan priliv novca postoji, ali tek da “pokrijete” osnovno.

ZDRAVLJE: Nervoza i stres pokrenuće vam neke hronične zdravstvene probleme, moguća nesanica, osećanje teskobe i anksioznosti. Opustite se, dišite, nađite neku zanimaciju uz koju zaboravljate sve što vas izbacuje iz ravnoteže.

bik 1 Nedeljni horoskop: 21. jun   27. jun

LJUBAV: U ovom trenutku najbolje je da se malo odvojite od partnera – idite negde za vikend, izađite sa svojim društvom, više vremena uzmite za sebe. To je dobra strategija za zaobilaženje osetljivih pitanja za čije pokretanje i rešavanje još niste spremni, a i za procesuiranje onoga što osećate. Kad se stabilizujete, moći ćete da razgovarate sa partnerom o svemu. Slobodni Bikovi će imati zanimljivu sedmicu – postoji šansa da sretnete nekog ko će vas veoma zainteresovati, biće puno flerta i razmene utisaka i energije, a može se desiti i da se zaljubite pre nego što shvatite šta se dešava.

POSAO: Ako ste zatrpani papirima, ugovorima, zahtevima, potvrdama, dokumentacijom, dozvolama – posvetite se tom poslu temeljno i ne odustajte, koliko god vas to opterećivalo. Pozitivni ishodi su na vidiku. Pred kraj nedelje ćete živnuti, ali saradnici vam mogu zagorčati život – nemojte kvariti odnose sa njima preteranim reakcijama i kritikom. Novac pristiže iz više izvora, ali se i troškovi povećavaju – moraćete da balansirate.

ZDRAVLJE: Dobro ćete se osećati, a povremene trzavice vam neće remetiti raspoloženje, a ni apetit – izbegavajte da jedete punim kapacitetom, da se ne biste ugojili.

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 21. jun   27. jun

LJUBAV: Burna nedelja u partnerskim odnosima – raspoloženje će vam se menjati svakog časa, variraćete od ljubavi i strasti do hladnoće i udaljenosti. Jasno vam je da ste nestabilni i da bi trebalo da se suzdržite od neprimerenih reakcija i komentara, kad vas klackalica spusti dole. Pošto ćete uzalud trošiti energiju svađajući se i nervirajući partnera (koji i ovako ne zna šta ga je snašlo), uživajte kad se osećanja razbukte, a povucite se kad se osećate ranjivo, ili ravnodušno. Slobodni Blizanci će se vrlo verovatno mnogo zaljubiti, ali to ne znači i da će pokrenuti romantična dešavanja – odmah. Potrebno je da druga osoba shvati da ste i vi njoj jednako privlačni, da bi stvari nastavile da se razvijaju, zato budite vidljivi, ali ne i nametljivi i čekajte.

POSAO: Imate mnogo posla ove nedelje, a neka neizvesna pitanja rešavaćete povoljno u poslednjem trenutku, provlačeći se kroz “iglene uši”. Negde ćete morati da prepravljate i prilagođavate svoje planove i taktike, da pravite ustupke i prihvatate ograničenja i nemogućnosti, a negde će vam se otvarati vrata i ukazivati rešenja koja uopšte niste uzimali u obzir. Finansijska situacija je nategnuta, ali hitna pitanja rešavate do kraja nedelje.

ZDRAVLJE: Moguće je da će nervoza i frustracija zbog nekih blokada i remećenja planova rezultirati problemima sa varenjem – nemojte ih “lečiti” alkoholom, ili prejedanjem, bolje radite nešto zdravo i konstruktivno.

rak 1 Nedeljni horoskop: 21. jun   27. jun

LJUBAV: Prvih nekoliko dana u ovoj nedelji, biće nategnuto u odnosima sa partnerom, ne zbog nekih konkretnih razloga, nego zbog vaše potrebe da preispitujete osećanja i pronađete potvrde i garancije koje vam niko ne može dati. Niste sigurni šta zapravo hoćete i zbog čega ste tačno nezadovoljni, pa ćete to ubrzo uvideti i dozvoliti svakodnevici i dinamici odnosa da vas preplavi – a to će biti neočekivano prijatno. Slobodni Rakovi će se neuspešno petljati sa prošlošću, ne znajući da li žele bivšeg partnera, ali u drugačijem aranžmanu, ili novog partnera koji će se uklopiti u njihova očekivanja i šablon odnosa koji poznaju. Pošto ne znate šta hoćete, ništa se neće ni desiti – nema pomaka ove nedelje, jer imate tipično rakovsko kretanje postrance i koliko napred, toliko i nazad.

POSAO: Na poslu će vas biti svuda i u svemu – ne zato što baš izgarate od želje da preuzmete gomilu odgovornosti, nego zato što vam se obaveze nameću i sve je hitno i interventno, a samo ste vi sposobni da uradite ono što treba. I jeste sposobni, a oprobavanje i potvrda tih sposobnosti doneće vam zadovoljstvo i pronaći ćete satisfakciju za frustrirajuća osećanja na emotivnom planu. Rešavajući nametnuto, postići ćete mnogo više od toga i pokrenuti neke nove projekte. Novčani priliv je stabilan i adekvatan – pozitivno iznenađenje u tom smislu, krajem nedelje.

ZDRAVLJE: Mentalna i fizička aktivnost vam je na maksimumu i to je dobro za vas – najbolje funkcionišete kada ste zauzeti i kada drugi na vas računaju. Uz dovoljno odmora i zabave, biće ovo odlično uravnotežena nedelja.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Comments