Saznajte nedeljni horoskop: 21. oktobar – 27. oktobar za svaki od horoskopskih znakova. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vas očekuje ove nedelje.

nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 21. oktobar   27. oktobar

LJUBAV: Za vas će ovaj period biti nezaboravan, dinamičan i bogat događajima koji mogu nagovestiti značajne promene u vašem životu. U ovom trenutku prvo morate da rešite svoje probleme, jer ste preplavljeni emocijama koje vam misli guraju u drugom pravcu i morate da ih savladate. Tragajte za pravim odlukama smireno i nemojte partneru nabijati tenziju bez potrebe. Nebeski sastav ovog ciklusa nosi sa sobom poriv da se napuste svi rasporedi i kruti planovi u korist perioda zabave i uživanja. Slobodni Ovnovi, pravilna procena će vam pomoći da donesete prave zaključke i preduzmete neophodne radnje. Idite na zabavno putovanje sa prijateljima – to je uvek dobra odluka. Nemojte previše verovati onima koje ne poznajete dovoljno.

POSAO: Za sve one koji rade u bankarskoj i finansijskoj sferi, zvezde poručuju da ne potpisuju finansijska dokumenta koja se odnose na investicije. Sada je bolje zadržati stabilnost i odluku potkrepljenu informacijama doneti kasnije. Promene sad idu u vašu korist. Zapamtite da vaš šarm može stvoriti čuda, ali nemojte se oslanjati samo na njega da biste postigli svoje ciljeve.

ZDRAVLJE: Završite svoj radni dan u predviđeno vreme, a onda se opustite i zaboravite na obaveze i odgovornosti, da biste postigli stabilnost i sačuvali energiju. Moguće glavobolje.

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 21. oktobar   27. oktobar

LJUBAV: Uticaj Venere će doprineti harmoniji i međusobnom razumevanju sa vašim voljenim, a ako ste sami, može vam doneti romantično uzbuđenje. Često se zateknete u situaciji da, ako nešto ne ide onako kako ste zamislili, postajete dosadni i razdražljivi. Ako se trudite da održite miran, brižan odnos sa partnerom, uskoro ćete postići stabilnost i može doći i do pojedinih iznenađujućih promena i novih dešavanja. Problemi sa bližnjima su realna mogućnost i rešićete ih ako reagujete tek nakon detaljne analize. Ako uskoro treba da putujete, ponovo proverite da li su svi vaši dokumenti na mestu.

POSAO: Uskoro će se novi poslovni predlozi završiti ugovorima. Oslanjanje na svoje stare kontakte i čekanje da se nešto desi će dovesti do neuspeha, zato reagujte i ne čekajte nikoga ko vam već izvesno vreme odlaže odgovor. Da biste izbegli finansijske gubitke, nemojte davati obećanja koja ne možete da ispunite. Napravite promene u svom životu koje će postati odskočna daska za dostizanje novih vrhunaca.

ZDRAVLJE: Rasejanost može doneti pad energije, a možda i povrede. Budite oprezni, naročito u saobraćaju. Nastojte da se odmarate i opuštate – svakodnevno.

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 21. oktobar   27. oktobar

LJUBAV: Vrlo je verovatno da će vam bivši ljubavnik ponovo uzburkati strasti, ali nemojte na to reagovati jer ćete uništiti vezu na kojoj ste predano radili. Zapravo, trenutno vam je potrebna privatnost da biste razumeli svoje probleme i smislili načine da ih rešite. Nije dobro pretvarati se da ste ljubazni, posebno kad osećate intenzivne i snažne emocije za koje jednostavno ne postoji način da lepo izrazite. Nemojte štititi nekoga, ako to od vas nije zatraženo. Slobodni Blizanci, ne dozvolite da vam osećanja mute razum, pa da ne uvidite prave osobine onog koji je od nedavno uz vas. Posvetite se sebi i stvarima u kojima uživate, a onaj ko to bude poštovao će se zadržati.

POSAO: Pripremite se za pokušaje prevare svojih bivših poslovnih partnera ako radite u privatnom sektoru. Nemojte precenjivati svoje snage samo da biste mogli da zadržite prosperitet. Razmislite o novim idejama koje su vam bile ponuđene da se spasite od propasti i gubitaka. Planetarna energija vam pomaže da procenite svoj napredak ka određenim ciljevima. Potrebna je hrabrost i preuzimanje rizika da bi se doneo prostor za promene.

ZDRAVLJE: Ukoliko se određeno vreme borite sa zdravstvenim smetnjama, nemojte se mučiti, već zakažite pregled kod lekara. Ne izbegavajte odlazak u bioskop, pozorište i bilo kakvu kulturnu manifestaciju koja vas duhovno hrani.

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 21. oktobar   27. oktobar

LJUBAV: Uz trenutno izuzetnu planetarnu konfiguraciju možete očekivati pozitivan razvoj u postojećoj vezi ili, ako ste sami, pojavu nove ljubavi. Očekujte da ćete biti u jednom od svojih najdruštvenijih i zaista divnih raspoloženja. Putovanje sa partnerom će biti prijatno ako o svemu otvoreno razgovarate pre nego što krenete. Sa druge strane, moguće je da ćete se u narednom periodu suočiti sa poteškoćama u porodici, pa ne dajte da vas bilo šta iznenadi, već pružite podršku. Slobodni Rakovi, rizikujete da upadnete u problematičnu situaciju ako o svojim poduhvatima i planovima ne razgovarate sa ljudima koji su vam bliski. Život se mora stalno menjati i transformisati da bi ostao svež i zanimljiv. Mala analiza donosi fascinantne uvide.

POSAO: Budite oprezni šta govorite na radnom mestu da ne biste komplikovali odnos sa kolegama i nadređenima. Ipak, uskoro ćete možda poželeti da ne budete toliko staloženi, i da se samo jednom prepustite, dozvoljavajući raspoloženju trenutka da vas nosi. Neočekivani obrti mogu promeniti vaše planove, zbog čega ne bi trebalo da žalite. Nova korisna znanja i informacije obećavaju vam mogućnosti za afirmaciju. Trenutak je nepovoljan za zaradu.

ZDRAVLJE: Napetost ćete najbolje kanalisati kroz fizičku aktivnost, a dobro bi bilo i da povedete računa o ishrani. Ne iscrpljujte se i budite umereni u svemu.

nedeljni horoskop LAV Nedeljni horoskop: 21. oktobar   27. oktobar

LJUBAV: Budite fleksibilni u svojoj vezi da kasnije ne bi zažalili. Poravnanje planeta će doneti čitav asortiman emocija sa kojima ćete se teže nositi, pa razgovarajte sa partnerom i dozvolite da vam pomogne da se smirite. Ne pravite nove pogrešne korake zbog svoje rasejanosti, a takođe i zbog svojih emocija i izmišljenih hitnosti, već iskažite staloženost. Radite stvari korak po korak i budite strpljivi. Ovo je ujedno i idealan trenutak da sa partnerom preduzmete određenu akciju, koja se može ticati životnih promena, ili neobičnog putovanja. Slobodni Lavovi, posvetite pažnju osobi koja se trudi oko vas – možda se iznenadite.

POSAO: Spremni ste za nove radne podvige i ispunjeni ste željom za radom. Ako vam tako više odgovara, razgovarajte sa poslodavcem da počnete da radite od kuće – ako smatrate da je to produktivnije. Trudite se da se prepuštate samoanalizi i obavljanju svakodnevnih zadataka bez da vas drugi ometaju. Vaši uspesi su obezbeđeni ako ne pravite greške zbog nepažnje. Ako razmišljate o novim važnijim odlukama, bolje je sačekati dok ne budete sigurni u sve činjenice.

ZDRAVLJE: Potreban vam je odmor, ali aktivan – sport, zabava, kulturni događaji, ili opuštanje u društvu bliskih osoba u večernjim časovima, kako biste nadoknadili energiju koju dnevno trošite. 

nedeljni horoskop DEVICA Nedeljni horoskop: 21. oktobar   27. oktobar

LJUBAV: Nebesko poravnanje vas dovodi do dubljeg razumevanja šta posvećenost zaista znači, jer primećujete da se to povoljno odražava na vaš odnos sa partnerom. Iako vam je u poslednje vreme teško da kontrolišete svoje emocije koje osciliraju, pomirite se sa članovima porodice i budite strpljivi. Uskoro će doći smirenost u odnosima sa najmilijima, pa iskoristite ovo da se prepustite porodičnim obavezama. Možda se osećate kao da balansirate na ivici provalije, ali možete preduzeti brzu akciju da napravite promenu i to možete učiniti na takav način da ono što se dešava zaista poboljša vaš život. Slobodne Device, poravnanje planeta vas ohrabruje da odredite svoje ciljeve i planove. Posmatrajte šta se dešava u odnosu koji tek kreirate, donesite prave zaključke i ne zanemarujte lični razvoj. Razmislite o ispravnoj taktici ponašanja i budite precizni u svojim zahtevima koji se tiču simpatije.

POSAO: Budite spremni da uvek pomognete svojim kolegama. Harmonija u odnosima na radnom mestu, smirenost i velikodušnost su divan način da ostvarite želje na profesionalnom nivou. Ako treba da idete na poslovno putovanje, prvo završite svoje zadatke. Pitanja novca su visoko na dnevnom redu, pa odvojte vreme da se njima pažljivo pozabavite. Ako su vaši planovi obećavajući i u njih možete ubediti svoje saradnike, dobićete podršku.

ZDRAVLJE: U vama je mnogo nagomilane energije i morate je se osloboditi dugom šetnjom ili džogiranjem. Izdvojte vreme za prijatelje – smeh je najjači lek.

Ako ste uživali u našem nedeljnom horoskopu, pročitajte i naš mesečni horoskop za oktobar.

Comments