O ovome se ne priča: Bubuljice i nesavršenosti na koži kod odraslih žena + kako ih se rešiti!

WE LOVE: #musthave patike koje ćeš viđati svuda tokom narednih meseci

Uvod u leto u Beogradu: Šta ne smeš da propustiš tokom juna

Jednostavni trikovi da ubrzaš metabolizam i pripremiš telo za leto

Održivost kao budućnost mode iliti zašto treba da daš prednost klasici

Kako da prevaziđeš strahove i ostvariš svoj najveći cilj

3 najneprijatnije situacije + kako da se izvučeš

Beauty Talks: Kako da ti koža bude glatka duže vreme?

U fokusu: Ovaj uređaj za uklanjanje dlačica koriste sve influenserke – i oduševljene su rezultatima!

Sara Jo ti otkriva kako da pronađeš odgovarajuću nijansu crvenog karmina!

1/3

ovan 1 Nedeljni horoskop: 21. septembar   27. septembar

Posao donosi potrebu za donošenjem velikih i važnih odluka. Izazovan je period pred tobom, zato vodi računa o tome da pre bilo kog koraka dobro razmisliš o svemu što si uradila ili što želiš da uradiš. Na polju ljubavi je sve mirno, sve ide svojim tokom, ali tebi je potrebno da definišeš taj odnos koji te muči. Gde sve to vodi i da li se to poklapa sa onim što ti želiš? Razmisli, a onda kreni u akciju!

bik 1 Nedeljni horoskop: 21. septembar   27. septembar

Ukoliko imaš problema sa poslom, znaj da se to ove nedelje može lako rešiti – uz pomoć osobe iz inostranstva koja će doslovno doći kao spas u zadnji čas. Uglavnom, nema potrebe da previše brineš – na kraju će se sve srediti u tvoju korist i to bez mnogo truda. Kada je reč o ljubavi, očekuje te zanimljivo poznastvo sa nekim zemljanim znakom, a vrlo je verovatno da ćeš zbog tog susreta u potpunosti promeniti svoj stav prema ljubavi i vezama!

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 21. septembar   27. septembar

Ukoliko si previše brinula oko novca, to se ove nedelje može promeniti – nećeš imati više razloga za brigu jer će se finansije stabilizovati i najzad će sve biti u redu. Možeš da se opustiš! Ljubav donosi neko zahlađenje i nezainteresovanost i prosto, ova oblast ti više nije prioritet. Ukoliko si u vezi, ovo može da bude problem jer će partner očekivati da mu posvetiš pažnju, a ti nisi previše raspoložena za to. Možda je ovo prolazna faza, a možda treba da razmisliš o tome šta ti valja činiti po pitanju tvoje veze.

rak 1 Nedeljni horoskop: 21. septembar   27. septembar

Budi spremna na to da će ova nedelja biti prilično loša kada je reč o poslu, a najekstremnija stvar koja se može desiti jeste da dobiješ otkaz. Ovo nije toliko verovatno, ali budi spremna na sve. Ipak, šta god da se desi, znaj da je tako trebalo da bude i da će taj gubitak otvoriti nova vrata i mogućnosti. Ljubav takođe donosi neku prekratnicu, ali u pozitivnom smislu. Vreme je za nove, velike i važne korake!

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Editors choice