ovan2111111 Nedeljni horoskop: 22 – 29. novembra

Ovaj period će biti u znaku sređivanja finansijskog stanja i štednje. Upravo ova nedelja je sjajan period da isplanirate svoju potrošnju unapred, a možda i da odvojite novac za vaš godišnji odmor ili neko putovanje. Ipak, i pored predvidive nedelje, već od četvrtka možete očekivati uzbudljiviji tempo, avanture i neke nove mogućnosti. Moguće su i ponude za studije ili poslove u inostranstvu.

bik2111111 Nedeljni horoskop: 22 – 29. novembra

Ovo će biti jako dinamičan period, kako na polju društvenog života, tako i na poslovnom planu, gde vas očekuju brojni sastanci i putovanja. Bićete veoma produktivni i možete postići neke značajne uspehe. Četvrtak može biti kritičan period, jer je moguće da vas neko vama blizak pogrešno shvati i da nastane konflikt. Ipak, već od početka naredne nedelje, sve će se vratiti na staro.

blizanci2111211 Nedeljni horoskop: 22 – 29. novembra
Ova nedelja biće u znaku mnogo posla, mnogo pritiska i mnogo stresa. Usled toga, pokušajte da na poslu ne ulazite u konflikte, već da dobro promislite pre nego što samouvereno ustanete u odbranu svojih stavova. Na ljubavnom planu će vam se, nasuprot nevoljama na poslu, dešavati samo lepe stvari. Ovo će biti nedelja novih početaka, pa su moguća nova poznanstva i avanture, a možda i začetak ozbiljne veze.
rak2111111 Nedeljni horoskop: 22 – 29. novembra

Neka vas ne iznenađuju ljubavne nevolje koje vam može doneti naredna nedelja. Ovo će biti kritičan period za veze, i period stagnacije za one koji su sami. Mogući su brojni konflikti. Zbog stresa i psihičkog rastrojstva koje će vas zahvatiti, predlažemo da ove nedelje izbegavate da donosite konačne odluke ili planove za budućnost. Tek krajem nedelje možete očekivati povratak u ravnotežu, i to zahvaljujući pozitivnoj energiji iz sfere poslovnog života.

lav2111111 Nedeljni horoskop: 22 – 29. novembra

Početkom nedelje, osećaćete se kao da ste pritisnuti stegama porodičnih i poslovnih obaveza. Ipak, već polovinom nedelje, ukoliko se dobro organizujete, stvari se lako mogu dovesti pod kontrolu. Kraj naredne nedelje biće u znaku vaše energičnosti, razigranosti i mnogo ćete se fokusirati na neka mala zadovoljstva. Iskoristite ovaj period i rastuću kreativnost produktivno.

devica3111111 Nedeljni horoskop: 22 – 29. novembra

Nedelja pred vama biće sjajan period za istraživanje, učenje i korišćenje analitičkih sposobnosti. Na poslu, u duhu raspoloženja koje će vas zahvatiti, možete postići mnogo, a pozitivni efekti se mogu odraziti i dugoročno. Moguće je i dodatno zbližavanje sa porodicom, ali i rešenje stambenog pitanja, kupovina novih nekretnina ili renoviranje.

vaga2111111 Nedeljni horoskop: 22 – 29. novembra

Uz malo inicijative, ovaj period  možete dobro iskoristiti za rešavanje finansijskih problema. Odredite prioritete i odreknite se nepotrebnih luksuza u korist nekih važnijih finansijskih izdataka ili novih investicija. Moguće je da ćete ove nedelje ponovo stupiti u kontakt sa nekim starim prijateljem koga niste dugo videli, ili koji živi daleko, ili da ćete čak obnoviti kontakte sa nekim bivšim partnerom.

skorpija2111111 Nedeljni horoskop: 22 – 29. novembra

Ako ste u prethodnom periodu odlagali neke važne odluke, važno je da sada prestanete sa odlaganjem. Što se pre rešite problema koji vam “vise u vazduhu”, pre ćete se osloboditi nepotrebne anksioznosti. U ovom periodu možete biti vrlo produktivni, ukoliko se potrudite da što racionalnije pristupate projektima i izazovima koje poslodavac stavi pred vas. Moguće su svađe sa partnerom ili članovima porodice.

strelac2111111 Nedeljni horoskop: 22 – 29. novembra

Dobro promislite, čak i ako vam se neki predlog učini kao sjajna ideja. Može vam se desiti da se zaletite i napravite veliku grešku sa dugotrajnim posledicama. Ovo je dobar period za promišljanje aktuelne životne situacije i osmišljavanje potencijalnih promena. Kraj nedelje može biti odličan period za otpočinjanje nekih novih poslovnih projekata.

jarac2111111 Nedeljni horoskop: 22 – 29. novembra

Ove nedelje, svi će tražiti pomoć od vas, kako na poslovnom, tako i na privatnom planu. Kako vas očekuje harmonično raspoloženje, ovo je zaista dobar period da izađete u susret nekom drugom, a pomoć koju im ukažete, vaši prijatelji i kolege će dugo pamtiti. Moguć je i rast popularnosti, i brojni pozivi na različite društvene događaje. Tek krajem nedelje naći ćete vremena za odmor.

vodolija2111111 Nedeljni horoskop: 22 – 29. novembra

U narednom periodu naći ćete se između jake motivacije da nešto pokrenete na poslovnom planu i istovremene želje da mnogo izlazite i uopšte se posvetite društvenom životu. Potrudite se da dobro izbalansirate ove dve životne potrebe. Budite pažljivi u četvrtak, jer je moguće da verujete nekome ko i nije osoba od poverenja i može vas dovesti u neku neželjenu situaciju. Sledeći vikend će biti u znaku vrlo intenzivnih izlazaka i upoznavanja nekog novog, ko vam može biti značajan u budućnosti.

ribe2111111 Nedeljni horoskop: 22 – 29. novembra

Bićete veoma otvoreni i raspoloženi da sa drugima delite svoje ideje i stavove više nego obično. Ovo će ostaviti dobre posledice, najpre jer ćete u razgovoru sa drugim ljudima proširiti svoje vidike, a potom i zato što ćete se možda zbližiti sa nekim koga već znate i otpočeti vezu. Na poslu će ovo konačno biti dobar period za rizike koji vas mogu odvesti do neočekivanog uspeha.

Jasna Stanić

Comments