Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih?

Zašto je serija Sluškinjina priča toliko relevantna danas i kako pomaže ženama da se (iz)bore za svoja prava

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Nedeljni horoskop: 22 – 29. novembra

Nedeljni horoskop: 22 – 29. novembra

ovan2111111 Nedeljni horoskop: 22 – 29. novembra

Ovaj period će biti u znaku sređivanja finansijskog stanja i štednje. Upravo ova nedelja je sjajan period da isplanirate svoju potrošnju unapred, a možda i da odvojite novac za vaš godišnji odmor ili neko putovanje. Ipak, i pored predvidive nedelje, već od četvrtka možete očekivati uzbudljiviji tempo, avanture i neke nove mogućnosti. Moguće su i ponude za studije ili poslove u inostranstvu.

bik2111111 Nedeljni horoskop: 22 – 29. novembra

Ovo će biti jako dinamičan period, kako na polju društvenog života, tako i na poslovnom planu, gde vas očekuju brojni sastanci i putovanja. Bićete veoma produktivni i možete postići neke značajne uspehe. Četvrtak može biti kritičan period, jer je moguće da vas neko vama blizak pogrešno shvati i da nastane konflikt. Ipak, već od početka naredne nedelje, sve će se vratiti na staro.

blizanci2111211 Nedeljni horoskop: 22 – 29. novembra
Ova nedelja biće u znaku mnogo posla, mnogo pritiska i mnogo stresa. Usled toga, pokušajte da na poslu ne ulazite u konflikte, već da dobro promislite pre nego što samouvereno ustanete u odbranu svojih stavova. Na ljubavnom planu će vam se, nasuprot nevoljama na poslu, dešavati samo lepe stvari. Ovo će biti nedelja novih početaka, pa su moguća nova poznanstva i avanture, a možda i začetak ozbiljne veze.
rak2111111 Nedeljni horoskop: 22 – 29. novembra

Neka vas ne iznenađuju ljubavne nevolje koje vam može doneti naredna nedelja. Ovo će biti kritičan period za veze, i period stagnacije za one koji su sami. Mogući su brojni konflikti. Zbog stresa i psihičkog rastrojstva koje će vas zahvatiti, predlažemo da ove nedelje izbegavate da donosite konačne odluke ili planove za budućnost. Tek krajem nedelje možete očekivati povratak u ravnotežu, i to zahvaljujući pozitivnoj energiji iz sfere poslovnog života.

lav2111111 Nedeljni horoskop: 22 – 29. novembra

Početkom nedelje, osećaćete se kao da ste pritisnuti stegama porodičnih i poslovnih obaveza. Ipak, već polovinom nedelje, ukoliko se dobro organizujete, stvari se lako mogu dovesti pod kontrolu. Kraj naredne nedelje biće u znaku vaše energičnosti, razigranosti i mnogo ćete se fokusirati na neka mala zadovoljstva. Iskoristite ovaj period i rastuću kreativnost produktivno.

devica3111111 Nedeljni horoskop: 22 – 29. novembra

Nedelja pred vama biće sjajan period za istraživanje, učenje i korišćenje analitičkih sposobnosti. Na poslu, u duhu raspoloženja koje će vas zahvatiti, možete postići mnogo, a pozitivni efekti se mogu odraziti i dugoročno. Moguće je i dodatno zbližavanje sa porodicom, ali i rešenje stambenog pitanja, kupovina novih nekretnina ili renoviranje.

vaga2111111 Nedeljni horoskop: 22 – 29. novembra

Uz malo inicijative, ovaj period  možete dobro iskoristiti za rešavanje finansijskih problema. Odredite prioritete i odreknite se nepotrebnih luksuza u korist nekih važnijih finansijskih izdataka ili novih investicija. Moguće je da ćete ove nedelje ponovo stupiti u kontakt sa nekim starim prijateljem koga niste dugo videli, ili koji živi daleko, ili da ćete čak obnoviti kontakte sa nekim bivšim partnerom.

skorpija2111111 Nedeljni horoskop: 22 – 29. novembra

Ako ste u prethodnom periodu odlagali neke važne odluke, važno je da sada prestanete sa odlaganjem. Što se pre rešite problema koji vam “vise u vazduhu”, pre ćete se osloboditi nepotrebne anksioznosti. U ovom periodu možete biti vrlo produktivni, ukoliko se potrudite da što racionalnije pristupate projektima i izazovima koje poslodavac stavi pred vas. Moguće su svađe sa partnerom ili članovima porodice.

strelac2111111 Nedeljni horoskop: 22 – 29. novembra

Dobro promislite, čak i ako vam se neki predlog učini kao sjajna ideja. Može vam se desiti da se zaletite i napravite veliku grešku sa dugotrajnim posledicama. Ovo je dobar period za promišljanje aktuelne životne situacije i osmišljavanje potencijalnih promena. Kraj nedelje može biti odličan period za otpočinjanje nekih novih poslovnih projekata.

jarac2111111 Nedeljni horoskop: 22 – 29. novembra

Ove nedelje, svi će tražiti pomoć od vas, kako na poslovnom, tako i na privatnom planu. Kako vas očekuje harmonično raspoloženje, ovo je zaista dobar period da izađete u susret nekom drugom, a pomoć koju im ukažete, vaši prijatelji i kolege će dugo pamtiti. Moguć je i rast popularnosti, i brojni pozivi na različite društvene događaje. Tek krajem nedelje naći ćete vremena za odmor.

vodolija2111111 Nedeljni horoskop: 22 – 29. novembra

U narednom periodu naći ćete se između jake motivacije da nešto pokrenete na poslovnom planu i istovremene želje da mnogo izlazite i uopšte se posvetite društvenom životu. Potrudite se da dobro izbalansirate ove dve životne potrebe. Budite pažljivi u četvrtak, jer je moguće da verujete nekome ko i nije osoba od poverenja i može vas dovesti u neku neželjenu situaciju. Sledeći vikend će biti u znaku vrlo intenzivnih izlazaka i upoznavanja nekog novog, ko vam može biti značajan u budućnosti.

ribe2111111 Nedeljni horoskop: 22 – 29. novembra

Bićete veoma otvoreni i raspoloženi da sa drugima delite svoje ideje i stavove više nego obično. Ovo će ostaviti dobre posledice, najpre jer ćete u razgovoru sa drugim ljudima proširiti svoje vidike, a potom i zato što ćete se možda zbližiti sa nekim koga već znate i otpočeti vezu. Na poslu će ovo konačno biti dobar period za rizike koji vas mogu odvesti do neočekivanog uspeha.

Jasna Stanić

Editors choice