nedeljni horoskop VAGA Nedeljni horoskop: 22. april   28. april

LJUBAV: Moguće je da će vaši planovi sa partnerom propasti u toku ovog perioda, ako ne preduzmete neophodne mere predostrožnosti. Nebeska konfiguracija vas podstiče da iskreno govorite o svojim osećanjima, u suprotnom – kvarićete odnos i sa partnerom i sa bližnjima, a možda ćete steći i neprijatelje. Ne izazivajte sudbinu nepromišljenim nastojanjima zbog svog nestrpljenja, već odvojte vreme da mirno procenite situaciju. Izbegavajte kritiku i analizirajte sopstveno ponašanje. Neprijatne vesti mogu vam radikalno promeniti život. Slobodne Vage, nebeska energija ciklusa otkriva da je vašim planovima potreban novi pravac, ali ga nećete otkriti ni u jednoj od uobičajenijih aktivnosti kojima je većina ljudi obično srećna.

POSAO: Uskoro za vas počinje izuzetno povoljan trend u kome imate mogućnost da zaradite značajnu sumu novca. Slušajte iskusnije kolege i nadređene, jer imaju mnogo toga značajnog da vam kažu. Pravite saveznike i kroz timski rad olakšajte buduće poduhvate.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i puni ste energije za sve što vam predstoji. Nastojte da održavate uredan ritam života i da se dovoljno krećete. Povedite računa o ishrani.

nedeljni horoskop ŠKORPIJA Nedeljni horoskop: 22. april   28. april

LJUBAV: Slobodne Škorpije, osećate se prilično emotivno i nedostaje vam osećaj jasnoće. Saslušajte predloge svojih najbližih i složite se sa njima jer vam to ide u prilog. Možete stvarati probleme zbog nespremnosti da pokažete uzdržanost i izrazite svoja osećanja zavidnim ljudima. Ako osećate da postoji neka vrsta barijere za izražavanje svojih stvarnih osećanja, možda ćete morati da to malo dalje istražite samoanalizom. Ako imate partnera, nebeski sastav ovog ciklusa govori vam da treba da uzmete slobodne dane od posla i da zajedno krenete u pohod uživanja i odmaranja. Planetarno poravnanje u potpunosti naglašava izlazak i kretanje.

POSAO: U ovom trenutku morate pustiti da vaša intuicija vodi put i bićete uspešni. Postoje pojedine promene koje vas mogu sprečiti da se nosite sa svojim zadacima, uprkos vašem samopouzdanju. Razmislite o ispravnoj taktici ponašanja i budite precizni u svojim zahtevima. Uz zanimljivu ponudu dolazi i veliki novac.

ZDRAVLJE: Ako niste u mogućnosti da odete na izlet, preduzmite neku rekreativnu aktivnost u prirodi, da biste izbacili nervozu i tenziju koju osećate.

nedeljni horoskop STRELAC Nedeljni horoskop: 22. april   28. april

LJUBAV: Partneru je bitno da budete mirni u toku ovog ciklusa – nema žurbe, strpljenje je ključ. Nebeski uticaji će vam pomoći da usmerite pažnju na svoja osećanja. Planetarno poravnanje sugeriše da morate da poradite na maloj psihoanalizi na sebi. Organizujte svoju dnevnu rutinu drugačije, potrebna vam je promena. Kad to učinite, primetićete boljitak u odnosu sa partnerom, jer ćete bi opušteniji i zadovoljniji. Slobodni Strelci, ovaj period je ispunjen planovima i novim nadama. Držite podalje ljude koji su vas razočarali bezbroj puta.

POSAO: Upoznajte ljude sa kojima možete razmisliti o proširenju vašeg poslovanja ako ste već pristali na razgovor. Morate uravnotežiti svoje finansije i osigurati da dobijete ono što želite za svoj novac, a potom očekujte informacije o ostvarenju.

ZDRAVLJE: Možete osećati variranje energije i raspoloženja u toku dana, što će vam ometati koncentraciju i kontinuitet. Pokušajte da se haromonizujete vežbama disanja i meditacijom.

nedeljni horoskop JARAC Nedeljni horoskop: 22. april   28. april

LJUBAV: Vaša želja da preispitate mišljenje svojih najmilijih trenutno vas boli. Možda ćete doživeti teške situacije sa partnerom, zato se naoružajte strpljenjem. Ne žurite i još jednom razmislite o svojim namerama i planovima. Ako preterujete sa velikodušnošću, to može biti shvaćeno zlobom i ljubomorom umesto zahvalnošću. Slobodni Jarčevi, posebni događaji bi mogli biti na horizontu, i imaće dublji uticaj na vaš život nego što trenutno možete da procenite. Češće iskazujte insistiranje i vodite inicijativu. 

POSAO: Sada nije vreme za poslovna putovanja. Uspon je uz vas ako stabilizujete svoje poslovne odnose, što će dovesti do napretka. Ne iskazujte nestrpljenje, srećna finansijska prilika je nadohvat ruke.

ZDRAVLJE: Ukoliko patite od alergijskih reakcija karakterističnih za ovo doba godine, boravak napolju vam neće prijati. Vežbajte u teretani i povedite računa o ishrani i ravnoteži između aktivnosti i odmora.

nedeljni horoskop VODOLIJA Nedeljni horoskop: 22. april   28. april

LJUBAV: Slobodne Vodolije, ne donosite nikakve nove odluke pod jakim uticajem emocija. Dobro procenite svoje nove poznanike ako razmišljate o tome da ih trajno privučete u svoj život. Budite praktični u komunikaciji sa partnerom, jer je moguće da komplikujete vaš odnos zbog nepažnje. U toku ovog ciklusa, sa partnerom ćete prvenstveno biti zainteresovani za stvaranje ili iskorak ka nečemu novom – od budućih planova do seksualnih fantazija. Što više možete da proširite sve aspekte svog mentalnog, emocionalnog i fizičkog života, to bolje.

POSAO: Pokušajte da izbegnete radnje koje vam neće doneti željeni uspeh. U narednom periodu se možete suočiti sa neprijateljima koji su postavili cilj da vam pokvare planove. Budite oprezni.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate, samo nastavite da budete tako aktivni i da provodite što više vremena u šetnji i na vazduhu. Cvetate zajedno sa prirodom i punite baterije energijom koja vam je potrebna.

nedeljni horoskop RIBE Nedeljni horoskop: 22. april   28. april

LJUBAV: Pokušajte da budete tolerantni prema mišljenju ukućana. Dobro je s vremena na vreme zastati i razmisliti o tome šta se dešava sa vašim bližnjima. Vaša situacija zaista nije tako loša, samo se plašite da se uhvatite ukoštac s njom, zato samo nastavite sa samopouzdanjem i sve će se na kraju rešiti samo od sebe. Problemi sa partnerom su realna mogućnost i rešićete ih ako reagujete tek nakon detaljne analize. Nemojte biti u iskušenju da putujete ako se osećate čak i malo neprijatno. Imate snagu i izvrsnost da se nosite sa svime. Slobodne Ribe, nebesko poravnanje signalizira vreme kada se možete osećati “malo više” zaljubljeno u određenu osobu. Javite joj se – ako je slobodna. Nište ne gubite.

POSAO: Vaši uspesi su zagarantovani, zahvaljujući ljudima koji vas podržavaju. Ne treba da kvarite planove kolegama, jer će na isti način propasti i vaši. Sada nije trenutak da pregovarate o kreditima.

ZDRAVLJE: U skladu sa dešavanjima na emotivnom i poslovnom planu, reorganizujte svoju rutinu, uvedite vreme za pražnjenje i kanalisanje nervozne energije i vreme za potpuno mirovanje i opuštanje.

Naslovna fotografija: instagram.com/parisianamour

Comments