Hot topics

Statement nakit je hit leta, a evo koji komadi su #musthave

Festival Fashion Guide: 5 stajlinga za dobar izgled – i još bolji provod!

#HairHacks: Kako da neguješ kosu tokom leta + ideja za trendi frizuru za svaki dan

Mali saveti kako da izbegneš sitnice koje ti mogu upropastiti letovanje

Zašto nikada nećemo prestati da volimo bele patike + stajling saveti za nju i njega

Male beauty tajne: Kako da skineš čak i “tešku” šminku – za samo jedan minut!

U susret letovanju: Stvari koje obavezno treba da imaš u koferu

Sunce, morska so, dehidrirana koža: Najbolji saveti za letnju negu

O kompromisima iliti kada je OK da prestanemo da ih pravimo

12 stvari koje se nalaze na svačijoj #wish listi

1/3

ovan 1 Nedeljni horoskop: 22. februar   28. februar

Najzad imaš dovoljno energije da ostvariš sve ono što si isplanirala i o čemu si razmišljala u prethodnom periodu. Jednom kada se posvetiš svojim ciljevima, sigurno ćeš ostvariti željeni uspeh. Dobar je period za započinjanje novog posla, ali i poboljšanje na finansijskom planu. Ipak, vodi računa o svojim troškovima!

Zvezde savetuju da se ne vraćaš starim ljubavima jer te to neće učiniti srećnom. Preko posla možeš da upoznaš zanimljivu osobu koja će ti na prvi pogled privući, ali i zadržati pažnju!

bik 1 Nedeljni horoskop: 22. februar   28. februar

Nije vreme za poslovne promene, zato nastavi da radiš po starom. Na ovaj način ćeš održati život u ravnoteži, odnosno, imaćeš dovoljno vremena kako za posao, tako i za privatni život.

Sklona si avanturama, ali ako si u vezi, jasno ti je da ne smeš da podlegneš iskušenjima. Umesto toga, zapitaj se šta je ono što u tvom odnosu ne štima i potrudi se da podgreješ strasti. Oboma će vam prijati i otkrićete neke nove dimenzije svog odnosa!

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 22. februar   28. februar

Na poslu se dešavaju propusti i problemi koje ne znaš kako da rešiš. Kao i u svakom odnosu, i ovde je važno da komuniciraš. Reci šta te muči, potraži pomoć i zajedničkim snagama izađite iz kriznog perioda. Nije vreme za nove početke, zato se fokusiraj na ono što se dešava sada.

Kada je reč o ljubavi, zvezde savetuju da ne mešaš privatni i poslovni život i da ono što se dešava u svakoj od tih sfera zadržiš na mestu na kojem i jeste. I ovde je najbolje da se za sada umiriš i sačekaš neke bolje i povoljnije dane.

rak 1 Nedeljni horoskop: 22. februar   28. februar

Kada je reč o poslu, moguće je da ćeš osetiti neko usporavanje i neće ti baš sve ići od ruke. Ukoliko ne uspevaš da ostvariš baš sve što si zamislila, drži se onoga što ide po planu i ne očajavaj. Aspekti se menjaju već sledeće nedelje.

Vodi računa o tome da ne povrediš partnera jer si prilično rasejana i više ne znaš šta kome pričaš. Očekuj povratak osobe iz prošlosti, ali ti taj susret i neće biti toliko prijatan. Zvezde savetuju da izbegavaš obnavljanje romanse, ali i tajne veze i nejasne odnose.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Editors choice