nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 22. januar – 28. januar

LJUBAV: Nije trenutak za promene u partnerskim odnosima i ličnom životu, samo posmatrajte i slušajte. Možda se osećate revolucionarno i nestrpljivo i verujete da treba sebe da postavite na prvo mesto (i treba), ali uskoro ćete početi da brinete i da se preispitujete, pa je bolje da ne kažete nešto što ne možete da povučete. Slobodni Ovnovi treba da se ponašaju diplomatski prema osobama koje ih zanimaju – ne pokazujte previše interesovanja, budite ljubazni i topli, ali ne tako kao da ste željni i na raspolaganju. Igrajte se, pa ćete se zaigrati, ako krenete suviš ozbiljno i celim srcem, neće vam biti zabavno.

POSAO: Treba da razmislite o novim poslovnim pristupima i načinima, i da preispitate sve svoje planove i aktivnosti – ima razloga da svojim saradnicima ne verujete potpuno. Izbegnite potpisivanje ugovora u ovom periodu, naročito sa bankama.

ZDRAVLJE: Osetljivi ste u ovom periodu, a stres i strah otvaraju vrata raznim zdravstvenim smetnjama. Povedite računa o ishrani, odnosno, o unosu vitamina i hranljivih sastojaka.

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 22. januar – 28. januar

LJUBAV: Partner vam može nametnuti nove obaveze i zahtevan period je pred vama, ali iako ćete povremeno gunđati zbog toga, u suštini ćete biti zadovoljni što se nešto dešava – upliv nove energije u vaše odnose, osetiće se u svim aspektima veze. Slobodni Bikovi će izbeći razočaranje, ako pažljivo slušaju i posmatraju i analiziraju – i sebe i druge osobe. Može vam se desiti da nečije reči i ponašanje tumačite pogrešno, odnosno, da učitavate više nego što je ta osoba zaista spremna da ponudi. Zato se držite na distanci i ne prepuštajte se osećanjima samo zato što jedva čekate da to uradite.

POSAO: Ako vam se posao nagomilao i neke obaveze ste odlagali u prethodnom periodu, sada ćete morati da se ubrzate i da obavite sve što se od vas očekuje. ako mislite da napredujete, budite smireni, pažljivi u međuljudskim odnosima, obnovite profitabilne odnose sa poslovnim partnerima i potrudite se da se pokažete vredni poverenja.

ZDRAVLJE: Osećate se dobro, ili bolje nego u prethodnom periodu. Štedite svoju energiju boljom organizacijom vremena i obaveza i disciplinujte se po svim pitanjima.

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 22. januar – 28. januar

LJUBAV: Vaše želje i snovi nisu u skladu sa stvarnošću i dovode do pesimističkog stava i lošeg raspoloženja prema partneru. Vaša osećanja su autentična, ali nije samo partner kriv i odgovoran za njih – vi ste deo tog odnosa, pa zato dobro razmislite zašto ste to još uvek. Slobodni Blizanci će imati sreće u ljubavi – možete upoznati osobu koja će vam biti ne samo privlačna i zanimljiva, već ćete u njoj pronaći i pravog prijatelja, a za dobre odnose, to vam je izuzetno važno.

POSAO: Razmišljajte praktično i razmotrite materijalističke aspekte svoje svakodnevice – drugim rečima, povedite računa o troškovima, planirajte budžet, a ako imate velika poslovna ulaganja, koja još uvek nisu počela da se isplaćuju, budite dvostruko pažljiviji u rukovanju novcem. Dobar poslovni period za sve Blizance koji se bave nečim kreativnim, iz domena umetnosti, muzike, pisanja.

ZDRAVLJE: Mala promena sredine mnogo će vam prijati – napunite baterije na kratkom izletu u prirodu, u društvu ljudi koji su vam zabavni i inspirativni, pa ćete se osećati kao novi.

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 22. januar – 28. januar

LJUBAV: Budite fleksibilni u partnerskim odnosima, da kasnije ne biste zažalili zbog brzopletosti. Ne namećite svoje stavove i ne pokušavajte da na agresivan način dokažete partneru da ste u pravu. Verovatno jeste, ali dajte mu prostora da to sam uvidi. Slobodni Rakovi će biti obuzeti različitim osećanjima. Pokušajte da se suzdržite od poveravanja i pokazivanja ranjivosti osobama koje ne poznajete dobro, jer možete imati neprijatnosti. Ne upuštajte se u avanturu.

POSAO: Možete se pozabaviti planovima za budućnost i detaljno isplanirati korake i poslovne poteze koji vam predstoje. Pažljiva procena svojih, kao i postupaka drugih, zaštitiće vas od grešaka. Uspešan period za one koji rade u intelektualnom okruženju. Pokažite razumevanje i strpljenje onima koji ne razmišljaju tako brzo i jasno kao vi. 

ZDRAVLJE: Izlet, ili kratak put, promena okruženja, prijaće vam i osvežiti vas. Iskoračite iz dnevne rutine, uvođenjem zdravijih aktivnosti i sadržaja. Proverite krvnu sliku. 

Comments