Saznajte nedeljni horoskop: 22. jul – 28. jul za svaki od horoskopskih znakova. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vas očekuje ove nedelje.

nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 22. jul   28. jul

LJUBAV: Slobodni Ovnovi, znate šta osećate prema osobi koju ste nedavno upoznali, ali ne želite da razmišljate o tome. Niste u elementu za novu romansu, jer vas je prethodna istrošila. Sada nije vreme za važne odluke, već pokažite smirenost i strpljenje. Pojava zabrinjavajućih nerešenih porodičnih problema sada je moguća, pa reagujte pre nego što bude kasno. Vi koji ste u vezi, pokušajte da procenite prepirku sa partnerom objektivno i bez predrasuda. Zajedno krenite na put za koji mislite da će doneti stabilnost vašem odnosu, a pomoći će vam i da se opustite. Ako želite da napravite promene u svom životu, dobićete svu pomoć koju želite i koja vam je potrebna od trenutnog planetarnog poravnanja.

POSAO: Pogoršanje vašeg materijalnog stanja je sada ozbiljna mogućnost. Ne treba da kvarite planove svojim kolegama, jer ćete time upropastiti svoje. Ne popuštajte pred nepromišljenim predlozima. Ako od sebe odgurnete preteranu brigu i strepnju, bolje ćete se usredsrediti na buduće poslove.

ZDRAVLJE: Nervi su vam zategnuti do pucanja, pa svakog dana pronađite vreme za sebe i za aktivnosti kojima možete toliko da se prepustite da ćete zaboraviti na sebe.

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 22. jul   28. jul

LJUBAV: Vaša veza je uspešna ako niste opterećeni velikim obećanjima koja ne možete da ispunite. Budite strpljivi sa partnerom i pokušajte da napravite kompromis. Komunikacija sa rođacima donosi vam radost koju mogu da poremete nerešene neprijatne obaveze. Možda ćete biti iznenađeni neugodnim vestima koje se tiču vaših bližnjih. Ne pravite kompromise sa sobom kako ne biste izgubili verne prijatelje. Slobodni Bikovi, trenutni planetarni aspekt izaziva raspoloženje duboke zamišljenosti, što vas može podstaći da podrobno razmislite o tome šta želite da vam se dogodi u životu. Uskoro ćete probati nešto novo i drugačije, posebno ako to uključuje putovanja.

POSAO: Poslovni pozivi zaslužuju vašu pažnju i doneće vam dobru zaradu u narednim danima. Osmislite svoje nove planove. Čvrsto stanite na zemlju i zadržite taktično ponašanje prema kolegama i saradnicima, pa ćete steći mudrost koja će vas usmeriti dalje.

ZDRAVLJE: Potreban vam je odmor, a prijala bi vam i samoća i promena sredine. Opustite se koliko možete i organizujte beg od svakodnevice.

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 22. jul   28. jul

LJUBAV: Budite strpljivi sa partnerom i pokušajte da ne reagujete brzopleto, jer je sad veoma važno da ste uz njega i da ga ne kritikujete. Nemojte biti razdražljivi ako vidite da se planirano dešava sporije nego što se očekivalo. Budite staloženi, jer bi posebni događaji mogli biti na pomolu, a imaće dublji uticaj na vaš život nego što trenutno možete da zamislite. Više razmislite o svojim postupcima da biste izbegli razočaranje. Slobodni Blizanci, u ovom periodu imate tendenciju da upoznate neodgovorne ljude koji će vam doneti samo brigu i frustraciju. Budite oprezni jer ste trenutno u vlasti emocija i vaša procena nije ispravna.

POSAO: Očekujte informacije o ostvarenju. Ako vam se nude novi izvori prihoda, nemojte ih odbijati. Naporan period je pred vama, pa vam je potrebno da sačuvate prisebnost, ali i kritičnost prema sopstvenim postupcima i potezima.

ZDRAVLJE: Zvezde predlažu izlazak na jedno od vaših omiljenih mesta lepote. Osluškujte svoje telo i reagujte na signale koje vam šalje, pa ćete ostati zdravi i puni energije.

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 22. jul   28. jul

LJUBAV: Ako ste nervozni, nemojte se prepirati sa partnerom, inače rizikujete da stvorite ozbiljne probleme. Svađa neće doneti ništa pozitivno. Žurba, posebno u ovom trenutku, može samo da vam naudi. Možda će vam biti potrebno vremena da posmatrate i analizirate drugu stranu vaše trenutne situacije pre nego što preduzmete akciju. Otvorena komunikacija je rešenje svakog problema. Budite oprezni za volanom, i ako možete da ga izbegnete – najbolje je da ne putujete. Slobodni Rakovi, budite odvažni i pozovite simpatiju na dejt. Nemojte se bojati odbijanja.

POSAO: Finansijski uspeh je pred vama. Planetarna konfiguracija donosi mnogo dobrih ideja koje će vam pomoći da realizujete svoje planove. Slušajte šta vam iskusniji govore i prihvatajte sugestije, umesto da ih sami upućujete drugima.

ZDRAVLJE: Potrebna vam je promena atmosfere i odmor od svakodnevice. Odlazak u prirodu, pored reke ili jezera, ili, naravno, na more – ono je što će vam istinski prijati. nedeljni horoskop LAV Nedeljni horoskop: 22. jul   28. jul

LJUBAV: Emocionalno ste u harmoniji sa sobom,  a to prenosite i na odnos sa partnerom. Nezasiti ste jedno drugog, pa koristite ovaj period za što više zajedničkog kvalitetno provedenog vremena. Uz ovo, i zajedničko putovanje će vam doneti dobro raspoloženje i opuštanje. Zvezde vas mole da ne budete u iskušenju da započnete nove poduhvate na ličnom planu, već se posvetite porodici i prijateljima, koje nikako ne smete zapostavljati. Slobodni Lavovi, sve poteškoće je lako prevazići ako ne brinete previše. Trudite se da češće izlazite – možda i na mesta na koja dosad niste. Nikad se ne zna na koga možete naleteti.  

POSAO: Zaboravite na žurbu ako treba da započnete nove zadatke. Nemojte biti agresivni ako ste izazvani otvorenom provokacijom. Imate moć da ispravite umiruću situaciju i pretvorite je u uspešnu priču. Ponovo razmislite o svojim planovima za nove aktivnosti ako ih smatrate profitabilnim. Nemojte biti naivni i pohlepni i trudite se da ne trošite novac na kockanje, jer sreća nije na vašoj strani i neće vam umnožiti finansije.

ZDRAVLJE: Idealno vreme za opuštanje i boravak u prirodi – u samoći, ili sa bliskim osobama. Odvojte vreme za izlete i šetnje, to će vam pomoći da održite mentalnu ravnotežu i fizičko zdravlje. 

nedeljni horoskop DEVICA Nedeljni horoskop: 22. jul   28. jul

LJUBAV: Ne dozvolite da vaše promenljivo raspoloženje utiče na odnos sa partnerom koji je uvek tu za vas. Bavite se samoanalizom kako biste došli do korena stanja koje vas muči. Varljiva osećanja vas ometaju da uvidite da su vaši bližnji, zapravo, dobronamerni, i da vam žele sve najbolje. Razmislite o promenama koje možete praktikovati u svojoj svakodnevici, a koje će doneti boljitak i vama i vašem bližnjima. Nije poželjno putovati, ali ako je potrebno – proverite lična dokumenta. Slobodne Device, predstoji vam period poteškoća, pa se ojačajte strpljenjem. Nemojte previše verovati ljudima, pogotovo onima koje ste tek upoznali.

POSAO: Ne tražite brzi uspeh u oblastima u kojima niste sigurni. Ako ste potpuno posvećeni svojoj branši, postoji mogućnost da pokrenete originalnu i uspešnu ideju. Izračunajte svoju stvarnu zaradu kako biste pravilno rasporedili svoj budžet.

ZDRAVLJE: Osluškujte svoje telo, svoj um i svoje srce i zadovoljite potrebe svih aspekata svoje ličnosti i bića – vaše zdravlje zavisi od te ravnoteže, a ona je u ovom periodu narušena. 

 

Ako ste uživali u našem nedeljnom horoskopu, pročitajte i naš mesečni horoskop za jul 2022.

Comments