Saznajte nedeljni horoskop: 22. mart – 28. mart za svaki od horoskopskih znakova. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vas očekuje ove nedelje.

1 ovan Nedeljni horoskop: 22. mart   28. mart

LJUBAV: Ako tek započinjete novi odnos, ne morate siliti i obavljati kontrolu kao što često umete da radite, već pustite da se odvija svojim tokom. Pustite da se sledeći put simpatija javi, a vi dotad radite stvari koje volite i viđajte se sa onima koji zavređuju vašu pažnju. Ovnovi u partnerskom odnosu, lekcije koje ste zajednički naučili vam se isplaćuju, pa shvatate koliko strpljenje i uviđavnost pomažu da vaša veza traje. Razgovarajte o budućim planovima koje želite da ostvarite. Ne postoji vreme kao što je sadašnje za promene i, da budemo iskreni, promena je jedino u šta možemo da budemo sigurni.

POSAO: Vaš profesionalni uspeh zahteva da ne budete drski i preambiciozni i da ne namećete svoje mišljenje. Nebeski uticaji ukazuju na to da ćete biti poljuljani i da nećete moći da sakrijete emocije iza inače vesele fasade. Analizirajte svoja dostignuća ne samo za trenutak, već i za ceo period, što će vam doneti samopouzdanje za dalje izazove.

ZDRAVLJE: S dolaskom proleća, priliv pozitivne energije će vas nadahnuti, pa možete biti toliko obuzeti svojom maštom da ćete zaboraviti da jedete i spavate.

2 bik Nedeljni horoskop: 22. mart   28. mart

LJUBAV: Ako ste u potrazi za ljubavlju, period će biti posebno povoljan jer zvezde poručuju da će vam se desiti neočekivano. Ne pravite nove pogrešne korake zbog rasejanosti i nestrpljenja, jer to može odbiti potencijalnog partnera. Radije budite opušteni i nenametljivi, ali ipak zainteresovani. Bikovi u vezi, tokom ovog perioda možda nećete biti u najpozitivnijem raspoloženju i biće vam teško da pobudite bilo kakav entuzijazam. To je normalno, i o tome možete otvoreno razgovarati sa partnerom kako se ne bi osetio isključeno i nepoželjno.

POSAO: Sada nije vreme za trgovinu, poslovna putovanja i potpisivanje ugovora – a ako ovo poslednje morate da obavite, potražite savet advokata i iskusnijeg. Ako ste u procesu važne odluke, nemojte žuriti ni u čemu. Sa trenutnom nebeskom energijom u igri, veliki korak bi vas mogao približiti vašim ciljevima ili planovima, o kojima odavno razmišljate.

ZDRAVLJE: Nemojte zapostaviti potrebu za odmorom i urednim načinom života, da vam ne bi oslabio imunitet.

3 blizanci Nedeljni horoskop: 22. mart   28. mart

LJUBAV: Venera će vas uvesti u misteriozne i nepoznate situacije – sa drugom osobom ćete želeti da probate stvari koje dosad niste, a koje vas uzbuđuju. Tokom ovog perioda ste u potpunosti podložni svojim osećanjima koja izazivaju unutrašnju – i pozitivnu i negativnu tenziju. Blizanci u vezi, budite strpljivi i uviđavni za partnerove promene raspoloženja, koje se u poslednje vreme možda češće odigravaju. Partner je uvažio vaše specifične potrebe ili zahteve u prethodnom periodu, bilo bi lepo da mu pokažete koliko to cenite.

POSAO: U ovom trenutku morate da pustite intuiciju da vodi put i bićete uspešni, ali nemojte se previše opustiti, već se pripremite i za moguće nesporazume koji će vas naljutiti. Naoružajte se strpljenjem i završite svoje zadatke. Planetarna konfiguracija ovog perioda donosi sve vrste kreativnih i inspirativnih mogućnosti za pravljenje planova za budućnost.

ZDRAVLJE: Ako ste bezvoljni i skloni prehladi, više se pozabavite sobom i pričuvajte se. Pojačajte unos tečnosti i vitamina i toplo se obucite kad izlazite.

4 rak Nedeljni horoskop: 22. mart   28. mart

LJUBAV: Slobodni predstavnici znaka će se u ovom periodu fokusirati na potragu za ljubavlju, jer će vas Mars i Jupiter podstaći na odlučnu akciju, ali budite oprezni jer primamljivi predlozi mogu da vam donesu nevolje. Morate da se osećate emocionalno sigurni, jer se ne možete opustiti ako osetite da postoji bilo kakva poteškoća. Rakovi u vezi, nova poznanstva su izvor nevolja, jer je moguće da vam neko može poljuljati već stabilan odnos. Imate potrebu za osamljivanjem i privatnošću, a partner će to razumeti ukoliko mu tako i kažete, umesto da se povlačite u sebe.

POSAO: Problemi sa kolegama su realna mogućnost i rešićete ih ako reagujete tek nakon detaljne analize. Vaši potezi neće biti cenjeni ako su prenagljeni. Otvoren razgovor sa kolegama pomoći će vam da uklonite napetost i stres. Možete da birate u kom pravcu će vaše poslovne aktivnosti i interesovanja ići u ovom periodu, a zvezde vam šalju podršku.

ZDRAVLJE: Ako vežbate, počnite i da šetate; ako samo šetate, počnite i da vežbate – to je kombinacija koja će vam pojačati kondiciju i osnažiti imunitet.

5 lav Nedeljni horoskop: 22. mart   28. mart

LJUBAV: Slobodni Lavovi, možete očekivati nova, zanimljiva poznanstva, jer vaša energija i šarm prosto osvajaju gde god da se pojavite, a na vama je da li ćete se potruditi ako uvidite da odnos ima potencijal. Sad je optimalan trenutak da razmislite o planovima za budućnost i načinima na koje možete početi da ih pokrećete. Lavovi u vezi, partner će vas nečim obradovati, što će vas inspirisati da mu uzvratite jednako prijatnim iznenađenjem. Sve usputne razmirice rešavaćete lako, uz pomoć tolerancije i humora – a tako vam najviše i prija.

POSAO: Obavite neophodne obaveze pre posla, a zatim se latite zadataka. Morate se zaštititi od rizičnih poduhvata da biste izbegli finansijske gubitke. Vaši propusti mogu potpuno promeniti vaše glavne ciljeve za ovaj period, ali to će vam, na kraju, ipak ići u prilog. Period je napet, ali vam ujedno omogućava da se upustite u razmatranje onoga što već dugo planirate. Pravilno rasporedite obaveze da biste izbegli preopterećenje.

ZDRAVLJE: Tenzije na emotivnom i poslovnom planu izazvaće nervozu, pa je moguća i nesanica ili poremećaj varenja. Organizam traži ono što mu je potrebno, a vi ste dužni da te zahteve ispunite.

6 devica Nedeljni horoskop: 22. mart   28. mart

LJUBAV: Ne žurite i još jednom razmislite o svojim namerama i planovima, pa kad budete sigurni – podelite ih sa partnerom, uzimajući u obzir i njegovo mišljenje. Napetost je prisutna u vašem odnosu uglavnom zbog različitih potreba i prioriteta, pa pokažite veću dozu tolerancije. Planete vam obećavaju samopouzdanje i duhovnu harmoniju. Slobodne Device, ne kontaktirajte onoga kom ste se već nekoliko puta javili, očigledno je da to nikud ne vodi. Da je zainteresovan, javio bi se prvi. Držite se podalje od onih koji su vas više puta razočarali.

POSAO: Poslovni sastanci neće biti uspešni ako ste rasejani. Komunikacija sa partnerima će vam pomoći da stabilizujete svoju finansijsku situaciju i postavite temelje za buduće uspehe. Da biste prevazišli izazove, morate biti fleksibilni, strpljivi i prilagodljivi. Pribrani ste i spremni da drugima pomognete, a vaše zasluge će biti vrednovane i zapažene.

ZDRAVLJE: Visok nivo energije i dobro raspoloženje održavaju vaše zdravlje i stabilnost, a toga imate dovoljno u ovom periodu.

Ako vam se dopada naš nedeljni horoskop, pročitajte i naš mesečni horoskop za mart.

Comments