nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 22. oktobar   28. oktobar

LJUBAV: Komunikacija je u prvom planu – moraćete da razgovarate o važnim pitanjima u vašoj vezi, a imaćete moć ubeđivanja, odnosno, vaši stavovi i zaključci određuju budućnost vašeg odnosa. Ako ste sami, bićete empatični do te mere, da možete sebi naškoditi brinuti tuđe brige – ako se zaljubite u nekog kome želite da pomognete, upadate pravo u tu zamku. 

POSAO: Držite pažnju i budite koncentrisani na poslu, tako ćete izbeći greške i stres. Pokažite samokontrolu i držite granice – nemojte dozvoliti da vas neko nagovori (I nemojte podleći iskušenju) da prihvatite više obaveza i zadataka, nego što realno možete izvršiti bez iscrpljivanja. Pri svakoj odluci, oslonite se na svoju intuiciju, čak i ako vam zdrav razum govori suprotno, poslušajte osećaj u svakoj situaciji. 

ZDRAVLJE: Potrebno vam je druženje i zabava, da biste napunili baterije i opustili se. Najbolje će biti da je sami organizujete, bilo da je u pitanju žurka, ili izlet sa prijateljima. 

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 22. oktobar   28. oktobar

LJUBAV: Venera je uz vas, pa možete očekivati povišeni naboj strasti. U partnerskim odnosima ovo raspoloženje može dovesti do napetosti, jer partner ne prati vaše potrebe i zahteve, pa morate povući granicu i smanjiti očekivanja. Ukoliko ste sami, možete se zaljubiti, ili uleteti u površne avanture, koje ćete doživeti ozbiljnije i intenzivnije nego što jesu. Bitno je da razumete svoje potrebe i budete svesni svojih motiva. 

POSAO: Vaši dugoročni planovi moraju sačekati – u ovom periodu se bavite aktuelnim dešavanjima, a ona su nepredvidiva i stalno ćete morati da se prilagođavate, da menjate dogovore, termine i rokove, zbog čega se možete osećati frustrirano. Ukoliko vam se ukaže prilika za poslovno putovanje, iskoristite je, prijaće vam promena okruženja, a možete sklopiti i neka korisna poznanstva. Svoje interese zastupajte nepristrasno i nepopustljivo, ali budite taktični u svakoj poslovnoj komunikaciji. Budite strpljivi u očekivanju proširenja posla i finansijskog priliva, još nije vreme za to. 

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i puni ste energije, jedino vam može smetati potreba da se suzdržavate. Pojačajte fizičku aktivnost, da biste kanalisali višak energije i rešili se frustracije.

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 22. oktobar   28. oktobar

LJUBAV: U partnerskim odnosima možete se naći u situaciji da je potrebno da raspravite i utvrdite kuda vaš odnos vodi, imate li zajedničke interese i kako zamišljate budućnost. Možete se suočiti sa nedovoljnim poznavanjem partnera, jer ste u odnosu fokusirani na svoja osećanja, a ne na prisustvo u vezi. Ako ste sami, imate pozitivnu emotivnu energiju i možete provesti prijatne trenutke u društvu osoba koje cenite. 

POSAO: Budite strpljivi i pratite šta se događa – stvari se raspliću i razrešavaju, vaše je samo da budete budni i prisutni, kako biste otkrili svoj pravi put. Uključite se u raspravu o budućim zadacima i postizanju ciljeva na čijoj realizaciji još niste počeli da radite. Procenite situaciju na svoj način i radite svojim tempom, ne dozvolite da vas neko požuruje i gura, da ne biste grešili. Možete očekivati dobar prihod u ovom periodu. 

ZDRAVLJE: Prijalo bi vam da se izmestite i otputujete, pa iskoristite priliku ako se ukaže. Mogu vas mučiti prolazne respiratorne smetnje, sinusi ili alergije. 

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 22. oktobar   28. oktobar

LJUBAV: Možete se naći na dva koloseka i otkriti da vas paralelni život uzbuđuje, koliko vas i iscrpljuje. U ovom periodu nema opasnosti od razotkrivanja, ali možete doći u iskušenje da sami sve priznate partneru i prepustite mu da odluči o sudbini vašeg odnosa. Imajte na umu da to nije fer i da vas spremnost da se stavite “na milost i nemilost” ne oslobađa odgovornosti. Ako ste sami, možete se uplesti u vezu sa osobom koja je zauzeta, sa oprečnim osećanjima ispunjenosti i nezadovoljstva. Nećete dugo moći tako. 

POSAO: Ako ste sveži i puni volje, budite svesni da svojim radnim elanom prosto nervirate kolege. Ukoliko radite sami, ili se bavite nekim poslovima vezanim za uređenje doma, ova energija će vam biti veoma korisna i uspešno ćete sprovesti svoje zamisli. Nemojte donositi odluke o dugoročnim promenama, ili praviti planove za budućnost, jer oni mogu ispasti preambiciozni i nerealni. Bolje se usredsredite na aktuelne zadatke.

ZDRAVLJE: Ostanite pozitivni, šta god da se oko vas dešava i sa čime god da se suočavate, jer vaša mentalna ravnoteža zavisi od vaše perspektive, a vaše zdravlje od vaše mentalne ravnoteže. 

Comments