Saznajte nedeljni horoskop: 22. septembar – 28. septembar za svaki od horoskopskih znakova. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vas očekuje ove nedelje.

1 ovan Nedeljni horoskop: 22. septembar   28. septembar

LJUBAV: Ovnovi u vezi imaju o čemu da razgovaraju sa partnerom, sa kojim se prisećaju lepih, ali i manje lepih uspomena. Ako ste imali razmiricu, naći ćete način za pomirenje. Slobodni Ovnovi, čini se da ste u ovom periodu posebno vatreno i avanturistički raspoloženi. Ne pravite nove pogrešne korake zbog rasejanosti i nabujalih emocija, pa doneti odluke zbog kojih ćete se kasnije kajati. Ako ste spremni za vezu, dajte šansu onome sa kim možete da zamislite svoju budućnost.

POSAO: Ako se bavite trgovinom, očekuje vas uspešan i profitabilan period. Energija je idealna da iznova počnete da se bavite starim problemom za koji ćete naći novo rešenje. Neočekivano ćete poboljšati svoje materijalno stanje, sa zadacima koje ćete prihvatiti i odgovorno završiti. Ne očekujte pomoć od onih u koje nemate poverenje.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate, ali u ovom periodu možete imati povremene glavobolje – to je verovatno zbog promene vremena, ali ako se učestale – obratite se lekaru.

2 bik Nedeljni horoskop: 22. septembar   28. septembar

LJUBAV: Slobodni Bikovi, uskoro će doći trenutak kad ćete upoznati nekog posebnog, a to će za vas biti odlučujuće. Ispravnost u odnosu sa novom osobom će vas sačuvati od nevolja, čime ćete zadobiti više njenog poverenja.  Porodične svađe mogu vam pokvariti raspoloženje. Bikovi u vezi, ovo je dobar trenutak da razmislite o planovima za budućnost i načinima na koje možete početi da ih pokrećete – započnite razgovor sa partnerom, pa vidite da ga interesuje ovakva tematika, kako biste znali kako nadalje da se postavite.

POSAO: Poslušnost i strpljenje trenutno predstavljaju imperativ ako želite da završite mrski zadatak. Vaši uspesi su zagarantovani, zahvaljujući onima koji vas podržavaju. Ovo nije vreme da izbegavate obaveze i nove ideje, posvetite se pozitivnim promenama. Izazovi će vam pomoći da pokažete za šta ste sposobni.

ZDRAVLJE: Ako vas bole leđa i vrat usled višesatnog sedenja, uvedite jutarnju rutinu vežbanja pre posla, a na radno mesto idite peške – nesumnjivo ćete se bolje osećati.

3 blizanci Nedeljni horoskop: 22. septembar   28. septembar

LJUBAV: Ako vam je prethodni period u emotivnom pogledu bio turbulentan, ne brinite, jer zvezde nalažu prijatna iznenađenja. Dobro je s vremena na vreme prikočiti i razmisliti o onome što se dešava. Možda bi idealno rešenje za učvršćivanje vašeg odnosa bio aktivan ili pasivan odmor u prirodi – gde ćete jedno drugome bez smetnji moći da se posvetite. Slobodni Blizanci, ne čekajte da vam ljubav padne s neba, već je potražite – izađite iz svoje zone komfora i posetite nove lokacije ili se oprobajte u novim aktivnostima: nikad se ne zna koga možete da sretnete.

POSAO: Postepeno obnovite profitabilne odnose sa svojim poslovnim partnerima koje ste možda pokvarili svojim nepromišljenim postupcima. Planetarni aspekt ukazuje na to da je teško biti strpljiv u pogledu stvari koje vas muče. Planete vam daju priliku da zastanete i razmislite da li ste zaista povezani sa pravim ljudima. Promena najpozitivnije vrste je u vazduhu.

ZDRAVLJE: Dobrog ste zdravlja, ali povremene provere kod lekara nisu na odmet. Ako već izvesno vreme planirate da krenete na trening – presecite i ne razmišljajte ponovo.

4 rak Nedeljni horoskop: 22. septembar   28. septembar

LJUBAV: Nebeska konfiguracija vas podstiče da pričate o svojim osećanjima i razgovarate sa partnerom. Vaša veza možda neće biti ispunjena nezaboravim trenucima u ovom periodu, ali to je dobra stvar jer ćete imati priliku da o svemu razmislite i rešite ono što obe strane muči. Trenutna astralna energija može poremetiti neke od vaših najbolje pripremljenih planova, ali za to može postojati vrlo dobar razlog. Slobodni Rakovi, ovo je optimalno vreme za bilo koju vrstu putovanja. Potrebna je hrabrost da se bude iskren, otvoren i ranjiv da bi se promena omogućila. Budite oprezni u pogledu predloga u koje niste sigurni.

POSAO: Uskoro ćete imati dodatni podsticaj samopouzdanja, što vas čini prilično raspoloženim i privlačnim onima uz koje možete prosperirati. Poslovni pozivi zaslužuju vašu pažnju i mogu vam doneti dobru zaradu u narednim danima. Ako je neko od vaših kolega uspešno obavio svoj deo posla, pohvalite ga, jer mu to može pružiti veliki podstrek u daljem poslovanju.

ZDRAVLJE: Kao što imate radno, tako treba da imate i obavezno slobodno vreme – u kom ćete se opuštati i uživati u omiljenim aktivnostima.

5 lav Nedeljni horoskop: 22. septembar   28. septembar

LJUBAV: Pokušajte da ljubomoru držite u umerenim granicama i, uopšte, pazite kako izražavate svoja osećanja. Nemojte emocionalno reagovati na ono što se dešava oko vas – iako partner to u poslednje vreme čini izazovnim. Zaslužićete divljenje ako ne budete prenagli, zato budite smireni i strpljivi. Zadržite dobro raspoloženje i stav, uprkos problemima. Slobodni Lavovi, neke stvari se ne dešavaju dvaput, pa skupite hrabrost i pozovite simpatiju na dejt. Ni u čemu nemojte preterivati – pogotovo u svom pristupu.

POSAO: Ne dozvolite sebi da nadređeni iskorišćavaju vaše sposobnosti koje nisu u opisu vaših zaduženja. Ne dozvolite da vas strah od neuspeha savlada tokom ovog perioda. Kad je izazovno, nemojte gubiti nadu jer zvezde poručuju da vas očekuju ogromne finansijske mogućnosti. Stvari se moraju promeniti, a zakopavanje glave u pesak neće pomoći.

ZDRAVLJE: Da biste se u potpunosti dobro osećali, potrudite se da sve što je toksično i opterećujuće izbacite iz svog života. Krenite od ljudi, a potom iz svog doma izbacite (poklonite, donirajte) sve što vam nije potrebno.

6 devica Nedeljni horoskop: 22. septembar   28. septembar

LJUBAV: Ako ste u braku, posvetite se porodici i iznenadite ih nečim bez čekanja povoda. Ne plašite se života i neočekivanih preokreta, život je zabavan kad je promenljiv – uvek budite otvoreni za nove predloge svojih bližnjih. Budite brižni prema partneru i biće vam uzvraćeno. Slobodne Device, vaše želje i snovi možda nisu u skladu sa stvarnošću i dovešće do pesimističkog raspoloženja. Nemojte se zadovoljavati odnosom za koji znate da nema budućnost samo da ne biste bili sami.

POSAO: Budite timski igrač. Nađite se kolegama i videćete koliko će to biti poštovano. Ispunjeni ste strpljenjem i mirom i kontrolišete svoje emocije, iako to u pojedinim trenucima može biti vrlo izazovno. Moguće je da će vaši napori propasti tokom ovog perioda, ako ne preduzmete neophodne mere predostrožnosti.

ZDRAVLJE: Moguća glavobolja, kao i bolovi u vratu i leđima. Morate da vežbate i šetate, iako vam je mrsko. Ne preskačite vreme za odmor i zabavu.

Ako vam se dopada naš nedeljni horoskop, pročitajte i naš mesečni horoskop za septembar.

Comments