nedeljni horoskop LAV Nedeljni horoskop: 23. april – 29. april

LJUBAV: U partnerskim odnosima nastupaju prelomni trenuci. Ili će neko od vas dvoje preuzeti više odgovornosti, ili ćete stagnirati i uz nakupljeno nezadovoljstvo i frustraciju napredovati ka neprijatnom prekidu odnosa. Slobodni Lavovi su distancirani i nezainteresovani – držite se indiferentno, iako ste svesni da se neko trudi da privuče vašu pažnju. Iskomunicirajte tu situaciju, da ne biste nekoga povredili bez razloga, zbog čega ćete se loše osećati. 

POSAO: Ne dopuštajte onima u koje nemate poverenja da imaju uvid u vaše planove i utiču na vaše akcije. Problemi sa kojima se srećete ne zavise od vas, pa je potrebno da pokažete strpljenje, stabilnost i spremnost na saradnju. Komunikacija vam ne ide u ovom periodu, pa se bolje usredsredite na papirologiju i praktične aktivnosti. Poslovno putovanje će vam prijati, ali možda će neki hitni poslovi trpeti zbog odlaganja. Ne postupajte impulsivno, da ne biste narušili svoj autoritet. 

ZDRAVLJE: Odličan period da krenete u teretanu i da kanališete svu tu nervoznu energiju od koje se osećate kao da ćete pući. 

nedeljni horoskop DEVICA Nedeljni horoskop: 23. april – 29. april

LJUBAV: Vaše strpljenje i istrajnost biće na ispitu, ali kada prevaziđete teškoće, nastupa toplija klima u svim važnim odnosima i ljubavnim vezama. Imaćete potrebu da sve što vam se događa duboko promislite i preispitate, kako biste shvatili suštinu i pronašli način da zaštitite sebe od besmislenih sukoba. Slobodne Device se mogu naći u situaciji da im novi kontakti i poznanstva budu nametnuti, ali kad prestanete da se nervirate zbog toga, možete pronaći da je neko nov vredan vaše pažnje i divljenja, kao i da se oseća i nalazi u istoj situaciji kao i vi. 

POSAO: Budite spremni da se nosite sa intrigama ukoliko se bavite politikom, a ako se spremate za važan poslovni sastanak, neka glavni deo vaše pripreme bude strategija tolerancije i kompromisa (mada će vam biti teško da se prilagođavate potrebama drugih). Vaši planovi i očekivanja su realni i dostižni i nemate razloga za preteranu brigu. Opustite se, pa ćete se bolje osećati i donosićete bolje odluke. 

ZDRAVLJE: Disciplina u ishrani i vežbanju vam ne pada teško, ali potrebna vam je i određena duhovna disciplina, da biste postigli unutrašnji mir. 

nedeljni horoskop VAGA Nedeljni horoskop: 23. april – 29. april

LJUBAV: Ukoliko ste na istom duhovnom putu sa voljenom osobom, pred vama je period zajedičkih psiholoških i ezoteričkih iskustava i proboja. Ako zajedno istražujete misterije života i ljubavi, vaš odnos će dostići dubine i visine koje do sada niste upoznali. Slobodne Vage će biti preplavljeni spektrom različitih emocija. Nešto se pokreće u dubinama vaše psihe i dovodi do susreta sa dušom i razotkrivanjem nekih istina, koje će vas osloboditi i omogućiti vam da dostignete onu harmoniju ka kojoj uvek težite. 

POSAO: Dobri profesionalni izgledi i mogućnosti uskoro se otvaraju pred vama, a ključ uspeha u ovom periodu je postavljanje prioriteta i totalni fokus. Imate dovoljno energije i koncentracije za to, pa vam neće biti teško. Ne gubite strpljenje zbog stvari koje nisu pod vašom kontrolom. Investirajte novac bez oklevanja, ukoliko imate dobar osećaj. 

ZDRAVLJE: Emocionalno, duhovno i telesno usklađivanje zahtevaju od vas smirenost, jasnoću i otpuštanje kontrole. Oslonite se na intuiciju, slušajte sebe i svoje telo. 

nedeljni horoskop ŠKORPIJA Nedeljni horoskop: 23. april – 29. april

LJUBAV: Budite fleksibilni u partnerskim odnosima, da ne biste kasnije zažalili zbog svoje grubosti i nesavitljivosti. Partner unosi u vaš odnos onu ležernost, šarenilo i radost, koji vama nedostaju, pa biste mogli da ga u tome podržite, umesto što ga obeshrabrujete. Slobodne Škorpije će imati puno kontakata i interakcija i neće sve biti prijatne. Neko vas može posebno izazvati da mu se suprotstavite na nivou principa i uverenja, a baš ta osoba vam može biti posebno inspirativna i zanimljiva. Ne srećete svakog dana nekog ko vas tako angažuje.

POSAO: Stižu nagrade, pohvale i zasluženo poštovanje, za ono što ste do sada postigli. Bićete okruženi uticajnim ljudima, koji podržavaju vaše ideje i planove. Ukoliko dobijete ponudu za dodatni posao, ili poslovno partnerstvo, prihvatite je bez oklevanja. Slušajte svoju intuiciju, ona će vas povesti putem kojim ćete izbeći greške i promašaje. 

ZDRAVLJE: Dobro se osećate, puni ste energije, misli su vam jasne, a telo izdržljivo. Redukujte ishranu i više se krećite. 

Comments