ovan2111111111111111111121111 Nedeljni horoskop: 23. april   29. april

Ove nedelje teret će konačno spasti sa vaših leđa pa ćete se očekivano osećati rasterećenije. Jedini faktor koji bi mogao da vam zasmeta na putu ka napredovanju ste vi sami jer tražite dlaku u jajetu i vama gotovo da ništa nije dobro. Uvek nađete neku zamerku kako sebi, tako i drugima. I dalje se, možda i nesvesno, opterećujete nekim problemima i događajima iz prethodnog perioda koji više nemaju nikakvog značaja za vašu sadašnjost na poslu. Finansije vam se popravljaju, ali ste vi neumereni u trošenju. Pazite samo da kraj meseca ne dočekate bez dinara jer idu praznici i novac će vam itekako biti potreban. Slobodni Ovnovi svesni su činjenice da uspevaju odmah da šarmiraju svakog ko se nađe u njihovom društvu, pa će tako biti skloni flertovima i igrama zavođenja. Zauzeti Ovnovi za sada uživaju pored voljene osobe i osećaju da se trenutno nalaze u oazi mira.

bik1111111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 23. april   29. april

 

Nestrpljivi ste da odmah realizujete sve ideje koje imate, ali neke stvari jednostavno ne zavise samo od vas. Spoljni faktori koče vas da zablistate u punom sjaju pa sačekajte i ne brzajte u želji da se svima dokažete u punom sjaju. Povedite računa kome se poveravate na radnom mestu jer možete imati problema sa posesivnim stavovima osoba iz okruženja. Ipak, neka vam lični interes bude broj jedan i ne skrećite sa puta, jer postoji velika šansa da ostvarite sve svoje zamisli i da projekti na kojima ste vredno radili budu i ostvareni. Stižu vam i neke neočekivane pohvale ili bonus. Zauzete Bikove za sada muči to što je partner pomalo neozbiljan i imate osećaj da se igra sa vašim emocijama. Slobodni Bikovi uživaju u provodu i zabavi i vama ulazak u vezu nije trenutni prioritet.

blizanci2111111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 23. april   29. april

Vi odlično balansirate između privatnog i poslovnog i ne predstavlja vam problem da više poslova obavljate u isto vreme. Prosto ste navikli da ne mirujete i kod vas je uvek burno i haotično. I sa šefovima imate odličnu komunikaciju, svi vas vole jer ste otvoreni, druželjubivi i uvek spremni da pomognete. Pravite dobre i konkretne poteze koji će se vrlo brzo isplatiti. Kod vas se ništa ne događa slučajno, jer uspeh je rezultat planiranja kome ste posvetili dosta vremena u prethodnom periodu. Kod zauzetih Blizanaca nesporazumi su prošlost i sada razmišljate o proširenju porodice ili venčanju. Vaše emocije bujaju i opušteniji ste više nego ikad pre. Slobodni Blizanci će imati i više nego dovoljno prilika za interesantna poznanstva. Ali nemojte se odmah zaletati na prvu osobu koju upoznate. Dajte i sebi vremena da taj neko opravda vaša očekivanja.

rak211111111 1111111111111111 Nedeljni horoskop: 23. april   29. april

 

Energije imate na pretek te iskoristite ovaj nalet pozitivne energije da ostvarite sve svoje ambicije kako biste uskoro planirali duži odmor i neko putovanje. Zaista ste naporno radili u prethodnom periodu i vreme je da se uskoro opustite i uživate u plodovima svog rada. Iako želite što više novca, te prihvatate nove projekte i investicije, zapravo nije povoljan period za takve aktivnosti jer ste iscrpljeni zadacima koji su u prethodnom periodu bili stavljeni pred vas. U svakom slučaju, ako date maksimum bićete vrlo zadovoljni krajnjim rezultatom. Ako ste slobodni, razmišljaćete o osobi sa kojom ste nekad bili u vezi. Ipak, nemojte se vraćati na staro. Možete da upoznate osobu koja će vam po mnogo čemu odgovarati. Verovatno će to biti mlađa osoba. Zauzeti Rakovi su poprilično flegmatični i niti jedna svađa može da ugrozi njihovo dobro raspoloženje. Vi ste vedri i nasmejani, a kada partner ne uzvrati istom reakcijom, vas to mnogo ne pogađa.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove. 

Comments