Saznajte nedeljni horoskop: 23. decembar – 29. decembar za svaki od horoskopskih znakova. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vas očekuje ove nedelje.

nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 23. decembar   29. decembar

LJUBAV: Privući će vas želja da osetite nove senzacije; vaša senzualnost i težnja za intimnim kontaktima i ljubavnim iskustvima će se značajno povećati. Trenutne planetarne energije će vas učiniti strpljivijim u odnosu sa partnerom. Pružite mu svu neophodnu podršku; pred kraj godine smo svi na ivici nerava zbog obaveza na svim poljima i željno iščekujemo praznike kako bismo se iole odmorili. Zajednički planovi napravljeni tokom ovog ciklusa biće izuzetno korisni. Slobodni Ovnovi, energija ovog ciklusa će vam pomoći da se suočite sa određenim osećanjima koja možda niste spremni da sebi priznate. Posmatrajte kako drugi reaguju na vas, a zatim primetite ulogu koju možda igrate u podsticanju pozitivnog odgovora. Izbegavajte nova poznanstva.

POSAO: Klonite se novih poslovnih kontakata jer ste skloni svađi zbog obaveza za koje se čini da nemaju kraja. Želite da postignete svoje ciljeve, ali se susrećete sa tvrdoglavošću kolega. Uspon je uz vas ako stabilizujete svoje odnose i napredak. Nemojte ulagati svoje vreme ako niste dobro razmotrili svoje ciljeve. Zadržite dobro raspoloženje i stav, uprkos svojim problemima. Očekujte materijalni uspeh.

ZDRAVLJE: Moguće prolazne tegobe koje možete prevazići uvođenjem zdravijih navika i discipline – ustajte ranije, ležite ranije, vodite računa o ishrani, krećite se, bavite se meditacijom.nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 23. decembar   29. decembar

LJUBAV: Radi vas novogodišnja euforija, pa ste inspirisani i u ljubavi, što se pozitivno odražava na odnos s partnerom. Uživate u zajedničkom planiranju, dekorisanju doma, pripremi zakuske. Bez oklevanja načinite promene koje ste razmatrali proteklih dana. Neizmerno ćete uživati u izlascima sa prijateljima, ili u izletu sa partnerom negde po zemlji. Nova godina je idealan trenutak da razmislite o planovima za budućnost i načinima na koje možete početi da ih pokrećete. Slobodni Bikovi, obavezno razmotrite buduće planove i ideje, i predano radite na njihovom ostvarenju. Procenite situaciju na svoj način i u svoje vreme, ne dozvolite da vas drugi požuruju. Ne možete da pogodite šta neko misli, tako da ćete samo morati da budete strpljivi i sačekate dok ne dobijete jasniju perspektivu – ili jednostavno otvoreno razgovarajte.

POSAO: Zakažite sastanak sa nekim ko vam može pomoći da ostvarite svoje ciljeve. Moći ćete svakoga da ubedite u ispravnost svog pristupa i mišljenja, ukoliko se ponašate strpljivo i taktično i ostanete otvoreni za kompromis. Ne uzimajte kredit u ovom periodu i ne pozajmljujte novac.

ZDRAVLJE: Nervoza zbog posla vas iscrpljuje, pa se osećate umorno i bezvoljno, ali bolje ćete se odmoriti ako se aktivirate i odete u brzu šetnju ili na lagano trčanje, nego da ležite.

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 23. decembar   29. decembar

LJUBAV: Vaš znak će u ovom periodu biti veoma uspešan u ljubavi jer ćete osetiti interesovanje privlačnih osoba suprotnog pola ili će u vezi sa voljenom osobom biti više ljubavnih zadovoljstava i radosnih događaja. Budite ujednačeni s partnerom ili ćete morati da se pozabavite rešavanjem problema koji mogu postati dugotrajni. Moguće je da ćete se naći u bujici emocija, ali to će biti kratkog daha, jer ćete se smiriti pred praznike kad ćete se posvetiti voljenima. Da biste postigli ravnotežu nemojte se upuštati u bespotrebne razgovore. Slobodni Blizanci, sadašnja astralna energija vas podstiče da razmišljate o svojoj budućnosti. Za one od vas koji imaju nove ideje i planove – dobro je da ih podelite sa onima koji mogu da pomognu. Ako imate vremena da putujete, iskoristite priliku.

POSAO: Trenutak je nepovoljan za službena putovanja i potpisivanje ugovora. Strpljenje će produbiti vaš osećaj unutrašnjeg mira, što će vas pripremiti za svakodnevne izazove na poslu. Planetarna konfiguracija ovog perioda je predznak kreativne promene. Neočekivani obrti mogu promeniti vaše planove, zbog čega ne bi trebalo da žalite, već se usmerite na pozitivne stvari iz nove situacije. Stvari novca će biti u velikom fokusu. Izbegavajte samoobmanu i ne preterujte.

ZDRAVLJE: Povoljan period za Blizance – hronične tegobe će se umiriti, možda i sasvim nestati, a kretanje će vam pomoći da jasnije razmišljate i da se povežete sa svojim osećanjima.

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 23. decembar   29. decembar

LJUBAV: Za vas će ovaj period biti nezaboravan, dinamičan i bogat događajima koji mogu nagovestiti značajne promene u vašem životu. Zabranite sebi da se mešate u svađe koje vas se ne tiču. Trenutni aspekt u igri mogao bi da otkrije pojedine nesigurnosti koje obično uspevate da držite bezbedno i diskretno skrivene. U toku ovog perioda, ispunjeni ste strpljenjem i mirom, i radosno iščekujete narednu godinu. Slobodni Rakovi, razmislite kako da neometano unesete neophodne promene u svoj život. Ne oklevajte, ako vam ide u prilog da promenite svoje planove. Počnite da analizirate svoje motive za usvajanje određenih obrazaca ponašanja kako biste stvorili novu perspektivu. Iskoristite slobodno vreme da razmislite o putovanju ili odmoru van zemlje.

POSAO: Povećana pažnja pri obavljanju zadataka pomoći će vam da izbegnete greške i da se sačuvate od stresa i umora. U toku ovog perioda, potpuno ste podložni svojim osećanjima koja izazivaju unutrašnju tenziju. Naoružajte se strpljenjem i završite svoje zadatke. Imate priliku da ostvarite sve svoje planove i ideje ako se dovoljno koncentrišete samo na njih. Uspeh (i odmor) je nadohvat ruke. Sve poteškoće je lako prevazići ako ne brinete previše.

ZDRAVLJE: Delujete stabilno, ali ste u suštini veoma napeti. Kanališite taj naboj kroz fizičku aktivnost ili hobi – najbolje i jedno i drugo. Ne podležite porocima.

nedeljni horoskop LAV Nedeljni horoskop: 23. decembar   29. decembar

LJUBAV: Slobodni Lavovi, budite otvoreni prema svetu, ne bežite od novih zabavljanja i flertovanja, ali, naravno, sve radite s merom. Možete očekivati nova, zanimljiva poznanstva. Lavovi u vezi, prati vas osećaj nezadovoljstva, što je uzrok razdražljivosti i sklonosti svađi sa partnerom. Umesto prepirke, iskreno razgovarajte o svemu što vas muči, i trudite se da što više lepih, kreativnih stvari radite zajedno. Ostvarite korisne promene u svom životu. Ozbiljno prihvatite zadatke koji vam pomažu da ostvarite svoje planove. Život se mora stalno menjati i transformisati da bi ostao svež i zanimljiv.

POSAO: Postoji mogućnost da pokrenete uspešnu ideju, pa obavezno podelite svoje nove ideje na radnom mestu. Ne smete biti nestrpljivi, samo zbog sitnih prepreka na putu, već svaku shvatite kao novi izazov. Ponovo razmislite o svojim planovima za nove aktivnosti ako ih smatrate učinkovitim. Može vam stići zakasneli novac koji ste odavno zaradili, što će vam doneti novu energiju i potvrdu vaših sposobnosti.

ZDRAVLJE: Za fizičko zdravlje, redovno kretanje i umerenost u jelu i piću, a za emotivnu i mentalnu stabilnost, mirne večeri u društvu najbližih.

nedeljni horoskop DEVICA Nedeljni horoskop: 23. decembar   29. decembar

LJUBAV: Za one sa partnerom – imate o čemu da razgovarate, a i naći ćete način za pomirenje (ako je bilo svađe). Neka vaše zajedničke ideje rastu polako i budite strpljivi, nemojte očekivati da ćete sve ostvariti ovog trenutka. Planete zrače energijom koja vas dovodi u centar pažnje više nego ikada. Postoje snažne promene koje se dešavaju u vašem životu na veoma suptilnim nivoima. Sa partnerom organizujte aktivan odmor, izlet na planinu, ili kulturnu zabavu. Slobodne Device, napravite novogodišnje rezolucije, radite na sebi i okružite se dragim ljudima. Ne razgovarajte sa strancima, jer uz njihovu pomoć nećete postići očekivani emotivni uspeh.

POSAO: Promena planova može vas dovesti do toga da se opteretite obavezama koje uopšte ne očekujete. Problemi na poslu kojima niste posvetili ozbiljnu pažnju mogu vam oduzeti previše vremena. Ipak, vredi istrajati, jer će kolege na kraju shvatiti poruku i biće zapanjene vašom hrabrošću. Imate sve što vam je potrebno da ovaj period bude izuzetno uspešan gde god da se nađete.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate, a prolazne tegobe su moguće zbog hormonskih uspona i padova. Više se krećite.

Ako vam se dopada naš nedeljni horoskop: 23. decembar – 29. decembar, pročitajte i naš mesečni horoskop za decembar.

Comments