7 vaga Nedeljni horoskop: 23. februar   29. februar

LJUBAV: Na emotivnom planu se mogu očekivati pozitivni događaji i promene, ali ljubav može biti povezana sa udaljenošću, pa obavezno razgovarajte o tome šta oboje očekujete od takve situacije. Sve vreme tokom ovog perioda moguće je da ćete biti ljuti i razdražljivi zbog neizvesnosti vaše veze. Slobodne Vage bi mogle da ostave pogrešan utisak na osobe koje žele da fasciniraju – nastojte da ne budete nametljivi i arogantni. Ponašajte se spontano i dozvolite da se započeta poznanstva razvijaju svojim tokom.

POSAO: Možda ćete morati da se suočite sa određenim spletkama ili lažnim informacijama na radnom mestu, a ako ste u njih uvučeni (makar i nesvesno), biće potrebno da se nekome izvinite i objasnite svoj položaj. Zvezde nalažu da je izvesno da će vam se konačno isplatiti poduhvat iz prošlosti.

ZDRAVLJE: Svaka organizovana fizička aktivnost doneće vam potebnu disciplinu i zdravstvenu dobrobit.

8 skorpija Nedeljni horoskop: 23. februar   29. februar

LJUBAV: Škorpije u vezi, pokušajte da ljubomoru držite pod kontrolom i da, uopšte, pazite kako izražavate svoja osećanja, jer to može opteretiti, pa čak i oterati partnera. Budite ujednačeni ili ćete morati da se pozabavite rešavanjem problema koji mogu biti dugotrajni. Slobodne Škorpije, ako ste razmišljali kako da nekome kažete kako se osećate, možda ćete dobiti veliku pomoć od energije planeta. Ne dozvolite da vas vaša osećanja odvrate od važne samoanalize koju treba da uradite.

POSAO: Ako imate dogovorene poslovne sastanke, budite oprezni i ne propustite ni najmanji detalj u razgovorima. Ovo je analitično vreme za vas, u svim životnim aspektima, pa tako pristupite i poslovnim zadacima i problemima. Pažljivo analizirajte ono što čujete i ne uzimajte informacije koje dospevaju do vas kao tačne, dok ih ne proverite.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate, ali emotivni uzleti i padovi mogli bi dovesti do gubitka energije, pa nastojte da se dovoljno odmarate i opuštate.

9 strelac Nedeljni horoskop: 23. februar   29. februar

LJUBAV: Upravo ovaj trenutak je sasvim prikladan za jačanje ljubavnih odnosa; za romantiku i zabavu, jer vam planete obećavaju uspon u svakom segmentu života. Počinjete da shvatate zašto je toliko važno da partneru stavite do znanja koliko možete da tolerišete i gde, zapravo, leže vaše granice. Slobodni Strelci bi vrlo lako mogli da promene svoj status. Ipak, budite obazrivi, jer vas može oduševiti neadekvatna osoba, ili možete potceniti nekog ko bi se pokazao kao idealan partner, ako mu pružite priliku.

POSAO: Određena količina bonus novca vas može prijatno iznenaditi ako se u ovom periodu potrudite više nego inače. Razmotrite svoja dosadašnja dostignuća i preduzmite nove aktivnosti, samo ukoliko već imate osmišljen plan. Prihvatite pomoć kolega i saradnika, pa ćete ostvariti zadatke i postići ciljeve.

ZDRAVLJE: Intuicija vam je snažnija u ovom periodu, pa je nemojte ignorisati kada vas upozorava na štetnost određenih navika. Osluškujte svoj organizam.

10 jarac Nedeljni horoskop: 23. februar   29. februar

LJUBAV: Slobodni Jarčevi, potrudite se da ne žalite za bivšim ljubavima. Čim su se završile, znači da je tako trebalo da bude. Nemojte preterano analizirati scene i razgovore koji vam se roje u glavi iz prošlosti, i nemojte biti u iskušenju da se upustite u nepromišljene avanture. Jarčevi u vezi, potrebno je samo malo odlučnosti da se pozabavite aktuelnim problemima (i prevaziđete strah od sukoba), pa će se stvari razjasniti i bliskost povećati.

POSAO: Ako je potrebno da izađete iz svoje zone komfora, učinite to, određeni šabloni na koje se oslanjate mogu se pokazati neadekvatnim. Komunikacija sa partnerima će vam pomoći da stabilizujete svoju finansijsku situaciju i postavite temelje za svoje buduće uspehe. Za one od vas koji imaju nove ideje i planove – dobro je da ih podelite sa ljudima koji mogu da pomognu.

ZDRAVLJE: Napetost i nervoza povezane su sa manjim zdravstvenim tegobama, koje će proći ako uspete da kanališete tu nervoznu energiju kroz bilo šta što vas smiruje i opušta.

11 vodolija Nedeljni horoskop: 23. februar   29. februar

LJUBAV: Vodolije u vezi, energija planeta donosi spoznaju upravo onoga što treba da uradite kako bi vaš intimni odnos funkcionisao skladnije za oboje i, iako ćete možda biti u iskušenju da uradite nešto brzo kako biste ga trenutno poboljšali, bilo bi bolje da se promene uvode postepeno. Tokom ovog perioda ste uravnoteženi i unosite osećaj stabilnosti i harmonije u svoj život. Slobodne Vodolije, ako budete strpljive, sve će biti u redu. Dolaze vesti koje imaju potencijal da vam promene život prilično dramatično. Imate priliku da ostvarite sve svoje planove i ideje ako se dovoljno koncentrišete samo na njih.

POSAO: Uspeh je vaš sve dok verujete u pozitivan rezultat i dozvolite drugima da tačno znaju ko ste i kako funkcionišete. Problemi sa kolegama su realna mogućnost i rešićete ih ako reagujete tek nakon detaljne analize. Ponudite svoje uvide i zaključke nonšalantno, pustite da njihova logičnost i analitičnost skrenu pažnju u vašem poslovnom okruženju.

ZDRAVLJE: Osetljivi ste u ovom periodu, – možete reagovati na vremenske promene, mogu vam se aktivirati alergije i druge hronične smetnje. Vodite računa o sebi, s ljubavlju i nežnošću.

12 ribe Nedeljni horoskop: 23. februar   29. februar

LJUBAV: Ribe u vezi, zaslužićete divljenje partnera ako ne budete prenagli, zato budite smireni i strpljivi. Zajedničko putovanje, čak i po kišnom danu, biće osvežavajuće. Možete se povremeno saplitati o svoju impulsivnost i kvariti sebi raspoloženje, verujući da je trebalo da znate bolje – ali, sve češće vam uspeva da zastanete i razmislite. Slobodne Ribe, možete delovati magično privlačno, ali niste spremni nikoga da pustite da vam priđe suviše blizu, niti ste spremni za dublje odnose. Pazite, jer nesvesno nekome možete slomiti srce.

POSAO: Ako oklevate i razvlačite se, produžićete rok za obavljanje zadataka i stvoriti probleme sa kolegama. U bliskoj budućnosti, određeni događaj bi mogao da napravi veliku razliku i podstakne stvaranje zanimljivih promena. Detaljno procenite razgovore sa saradnicima. Razmislite o ispravnoj taktici ponašanja i budite precizni u svojim zahtevima.

ZDRAVLJE: Reorganizujte svoju dnevnu rutinu, tako da obuhvata jednake segmente aktivnosti, zabave i odmora.

Naslovna fotografija: instagram.com/parisianamour

Ako vam se dopada naš nedeljni horoskop, pročitajte i naš mesečni horoskop za februar.

Comments