ovan2111111111111111111121111 Nedeljni horoskop: 23. jul   29. jul

Da li se spremaš za putovanje? Odlično! Zvezde su ti tokom ove nedelje vrlo naklonjene kada su, bilo privatna ili poslovna, putovanja u pitanju. Ovnove u narednom periodu čeka rasterećenje od obaveza i velikog stresa – vreme je da ubereš plodove svog vrednog rada i truda! Vrlo je izgledno da će ti osoba na važnoj poziciji uputiti i neko javno priznanje! Sjajne vesti, zar ne?!

Ove nedelje nećeš puno misliti o ljubavi, jer si još uvek usresređena na posao, ali baš na poslu slobodni Ovnovi mogu da upoznaju neku novu, zanimljivu osobu. Ukoliko do toga dođe, potrudi se da budeš otvorena i komunikativna i pošalješ prave signale – inače će novi mladić koji ti se smeši, potpuno pogrešno protumačiti tvoj nastup! Zauzeti Ovnovi bi mogli malo manje da kritikuju partnera – nije baš sve vredno ozbiljne diskusije!

bik1111111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 23. jul   29. jul

Tebi baš nije lako samoj sa sobom u poslednje vreme. Kad si u društvu, htela bi da budeš sama, a kad si sama želiš društvo. Želela bi da odmaraš na plaži, a kad dođeš na plažu, misliš o novim radnim pobedama i ciljevima koje imaš. Ove nedelje – uspori i diši duboko. Vreme je da se malo opustiš, napraviš plan i balans. Em ne zavisi sve od tebe, em je ovo idealno vreme godine da napuniš baterije i pripremiš se za uspešan poslovni period koji te tek čeka.

Ako ništa drugo, bar ti u ljubavi nije dosadno. Da, da znamo trenutno je sve vrlo neizvesno, ali samo budi spontana i prati intuiciju, zvezde će ti pomoći da na kraju sve bude onako kako želiš! Slobodni Bikovi mogu da upoznaju zanimljive osobe svaki put kada izađu, dakle eto savršenog razloga da ne sediš u kući!

blizanci211111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 23. jul   29. jul

Odakle ti sva ta energija?! Stvari se na poslu stišavaju i ulaze u onaj letnji, julski mir, ali ti ne osećaš umor! Znamo da tvoj znak ne voli dosadu, ali hej, prikoči i sačuvaj poslovne ideje za kraj avgusta! Sada je vreme da se posvetiš sebi i privatnom životu, jer si na poslovnom planu već napravila odlične poteze. Strpi se, realizovaće se kako želiš.

Kada su emocije u pitanju, ni sama nisi sigurna šta želiš. Ukoliko si u vezi, tvom dragom to izuzetno teško pada jer ga zbunjuješ svojim preteranim analizama. Istovremeno, jedan Bik, Lav ili Strelac je bacio oko na tebe, pa ako voliš tajne veze, ili smatraš da flert nije prevara – eto prilike! Slobodni Blizanci novu ljubav mogu pronaći ako se kreću i putuju! Ako si već bila na moru i izlazak u šetnju kraj reke, recimo, može biti rešenje!

rak211111111 1111111111111111 Nedeljni horoskop: 23. jul   29. jul

Račice, ove nedelje si baš u svom elementu, zar ne?! Kako dođe leto, ti prosto sijaš, a zvezde to ove nedelje još dodatno naglašavaju! Možda malo i iritiraš okolinu, ali opusti se i samo nastavi da se smešiš! Finansije su se popravile, tako da slobodno sebi priušti nešto što dugo priželjkuješ – zaslužila si!

A s obzirom da zračiš, naravno i da privlačiš poglede jačeg pola. Slobodni Rakovi mogu da upoznaju nekog novog kada to najmanje očekuju, na kafi sa drugaricom ili na nekoj privatnoj žurci, jer su tada opušteni i odbacuju svoje jake oklope! Zauzete Rakove malo brine uticaj neke treće osobe u vezi, ali treba da se opuste i budu iskreni i nasmejani – veza je bezbedna!

Na narednim stranama pročitajte nedeljni horoskop za preostale znakove.

Comments