Hot topics

Sunce, morska so, dehidrirana koža: Najbolji saveti za letnju negu

Najlepše frizure za posebne prilike koje možeš da napraviš – sama!

O kompromisima iliti kada je OK da prestanemo da ih pravimo

#HairHacks: Kako da neguješ kosu tokom leta + ideja za trendi frizuru za svaki dan

Sve što treba da znaš o detoksikaciji + primer detoks dijete koja zaista radi!

Sa liste neostvarenih odluka: Kako da najzad počneš da se hraniš zdravije?

12 stvari koje se nalaze na svačijoj #wish listi

5 glavnih trendova koje ćemo voleti ovog leta (ali i mnogo duže!)

Statement nakit je hit leta, a evo koji komadi su #musthave

U susret letovanju: Stvari koje obavezno treba da imaš u koferu

1/3

ovan 1 Nedeljni horoskop: 23. novembar   29. novembar

Ova nedelja bi mogla da prođe prilično napeto. Mogući su manji poslovni problemi pa je potrebno da budeš oprezna, ali i da budeš spremna da ispeglaš situaciju ukoliko ipak dođe do neprilika. Ovde je bitno da pokažeš snalažljivost! Ljubavna situacija takođe neće biti idilična. Pošto si sklona lošem raspoloženju, stalno ćeš pronalaziti razloge za svađu sa partnerom. 

bik 1 Nedeljni horoskop: 23. novembar   29. novembar

Kada je reč o poslu, imaš mnogo očekivanja, ali malo toga će se dešavati baš tako kako si očekivala. Ovo ne treba da bude razlog za brigu, već prilika da možda promeniš prioritete i planove, prilagodiš se novonastaloj situaciji i iz nje izvučeš maksimum. Ljubav donosi manja razočaranja, ali i ovde važi ista lekcija – šta si očekivala? Šta si dobila? A šta sada treba da očekuješ? Iz svega možeš da izvučeš dobru lekciju.

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 23. novembar   29. novembar

Ova nedelja je u poslovnom smislu prilično mirna i ne bi trebalo da se nešto mnogo veliko i važno desi tokom narednih dana. Pre nego što se požališ na dosadu, bolje uživaj u tome što možeš da radiš bez pritiska jer se to lako može promeniti kako se približavaju praznici. Ukoliko si slobodna, moguće je da ćeš upoznati zanimljivu osobu sa kojom ćeš najpre ostvariti prijateljski odnos, a potom i nešto više – ako se oboje potrudite.

rak 1 Nedeljni horoskop: 23. novembar   29. novembar

Sledi izuzetno povoljna faza kada je reč o poslu jer ćeš najzad sasvim sigurno znati šta želiš, a zvezde će ti pomoći u tome da to i ostvariš. Dakle, sada je prava prilika da promeniš sve ono što ti smeta i na neki način počneš ispočetka. Ljubav takođe donosi zanimljiva dešavanja, a ukoliko si sama, predstoji ti poznastvo koje lako može da preraste u nešto više. Sve zavisi od toga šta ti želiš po pitanju ljubavi.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Editors choice