Evo šta možeš da očekuješ prvih dana nakon porođaja!

Dvoje trkača osvojilo grad uprkos mraku i kiši. I sve zabeležili fantastičnim videom!

Hygge koncept u centru grada: Gde da se ušuškaš tokom hladnih zimskih dana?

Sendvič je uvek dobra ideja: 3 nova recepta za najlakši, a najukusniji obrok

Maldivi: Jedini vodič koji ti je potreban ukoliko putuješ u “tirkizni raj”

Želiš savršen, porcelanski ten? Otkrivamo ti tajne japanske beauty rutine

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

Preporuka: Gde da izađeš ako voliš chill & hip atmosferu

Sve tajne savršenog Cat Eye looka!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

1/3

ovan 1 Nedeljni horoskop: 23. novembar   29. novembar

Ova nedelja bi mogla da prođe prilično napeto. Mogući su manji poslovni problemi pa je potrebno da budeš oprezna, ali i da budeš spremna da ispeglaš situaciju ukoliko ipak dođe do neprilika. Ovde je bitno da pokažeš snalažljivost! Ljubavna situacija takođe neće biti idilična. Pošto si sklona lošem raspoloženju, stalno ćeš pronalaziti razloge za svađu sa partnerom. 

bik 1 Nedeljni horoskop: 23. novembar   29. novembar

Kada je reč o poslu, imaš mnogo očekivanja, ali malo toga će se dešavati baš tako kako si očekivala. Ovo ne treba da bude razlog za brigu, već prilika da možda promeniš prioritete i planove, prilagodiš se novonastaloj situaciji i iz nje izvučeš maksimum. Ljubav donosi manja razočaranja, ali i ovde važi ista lekcija – šta si očekivala? Šta si dobila? A šta sada treba da očekuješ? Iz svega možeš da izvučeš dobru lekciju.

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 23. novembar   29. novembar

Ova nedelja je u poslovnom smislu prilično mirna i ne bi trebalo da se nešto mnogo veliko i važno desi tokom narednih dana. Pre nego što se požališ na dosadu, bolje uživaj u tome što možeš da radiš bez pritiska jer se to lako može promeniti kako se približavaju praznici. Ukoliko si slobodna, moguće je da ćeš upoznati zanimljivu osobu sa kojom ćeš najpre ostvariti prijateljski odnos, a potom i nešto više – ako se oboje potrudite.

rak 1 Nedeljni horoskop: 23. novembar   29. novembar

Sledi izuzetno povoljna faza kada je reč o poslu jer ćeš najzad sasvim sigurno znati šta želiš, a zvezde će ti pomoći u tome da to i ostvariš. Dakle, sada je prava prilika da promeniš sve ono što ti smeta i na neki način počneš ispočetka. Ljubav takođe donosi zanimljiva dešavanja, a ukoliko si sama, predstoji ti poznastvo koje lako može da preraste u nešto više. Sve zavisi od toga šta ti želiš po pitanju ljubavi.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Editors choice