5 načina kako da boostuješ svoju BFF da ima više samopouzdanja

Mali saveti kako da tvoja koža duže ostane sjajna i mladolika

Converse u novoj kampanji poziva žene da redefinišu reč “žena”

Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Novi gradovi čekaju na tebe! Evo gde sve možeš jednostavno da otputuješ ovog proleća!

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

1/3

ovan 1 Nedeljni horoskop: 23. novembar   29. novembar

Ova nedelja bi mogla da prođe prilično napeto. Mogući su manji poslovni problemi pa je potrebno da budeš oprezna, ali i da budeš spremna da ispeglaš situaciju ukoliko ipak dođe do neprilika. Ovde je bitno da pokažeš snalažljivost! Ljubavna situacija takođe neće biti idilična. Pošto si sklona lošem raspoloženju, stalno ćeš pronalaziti razloge za svađu sa partnerom. 

bik 1 Nedeljni horoskop: 23. novembar   29. novembar

Kada je reč o poslu, imaš mnogo očekivanja, ali malo toga će se dešavati baš tako kako si očekivala. Ovo ne treba da bude razlog za brigu, već prilika da možda promeniš prioritete i planove, prilagodiš se novonastaloj situaciji i iz nje izvučeš maksimum. Ljubav donosi manja razočaranja, ali i ovde važi ista lekcija – šta si očekivala? Šta si dobila? A šta sada treba da očekuješ? Iz svega možeš da izvučeš dobru lekciju.

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 23. novembar   29. novembar

Ova nedelja je u poslovnom smislu prilično mirna i ne bi trebalo da se nešto mnogo veliko i važno desi tokom narednih dana. Pre nego što se požališ na dosadu, bolje uživaj u tome što možeš da radiš bez pritiska jer se to lako može promeniti kako se približavaju praznici. Ukoliko si slobodna, moguće je da ćeš upoznati zanimljivu osobu sa kojom ćeš najpre ostvariti prijateljski odnos, a potom i nešto više – ako se oboje potrudite.

rak 1 Nedeljni horoskop: 23. novembar   29. novembar

Sledi izuzetno povoljna faza kada je reč o poslu jer ćeš najzad sasvim sigurno znati šta želiš, a zvezde će ti pomoći u tome da to i ostvariš. Dakle, sada je prava prilika da promeniš sve ono što ti smeta i na neki način počneš ispočetka. Ljubav takođe donosi zanimljiva dešavanja, a ukoliko si sama, predstoji ti poznastvo koje lako može da preraste u nešto više. Sve zavisi od toga šta ti želiš po pitanju ljubavi.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Editors choice