nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 23. oktobar   29. oktobar

LJUBAV: Mučite se sa svojom potrebom da preispitujete misli i osećanja voljene osobe – znate da je to vaša nesigurnost, ali ste ipak u grču. Donesite odluku da partneru poklonite poverenje i povedite više računa o njegovim potrebama, umesto da se prepuštate iscrpljujućim sumnjama. Slobodni Ovnovi su takođe pod dejstvom osećanja, ali ona nisu opterećujuća – prosto vam je teško da priznate sebi da ste srećni, iako možda i nemate neke konkretne razloge za to. Ponašajte se onako kako se osećate, pa ćete stvoriti razloge.

POSAO: Ne započinjite zadatke za koje niste dovoljno kompetentni, da ne biste blokirali svoje glavne dužnosti. Vaše samopoštovanje je odlučujuće u ovom periodu – treba da se zauzmete za sebe i odbranite postavljene granice. Pre donošenja bilo kakve odluke, sačekajte da budete sigurni da vam je glava hladna i srce mirno.

ZDRAVLJE: U ovom periodu prijaće vam da se usamite i bavite sobom. Vežbanje, meditacija, čitanje – to je ono što vas uravnotežuje i neguje vaše zdravlje.

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 23. oktobar   29. oktobar

LJUBAV: U partnerskim odnosima dobar period za sve zajedničke aktivnosti i iskustva – možda ćete hteti samo da mirujete u intimnoj atmosferi, ili da se družite i budete aktivni, a verovatno i jedno i drugo. Važno je da vam oboma prija ono što radite – ili ne radite. Slobodnim Bikovima zvezde savetuju da budu oprezni – u ovom periodu skloni ste da dozvolite neadekvatnim osobama da vam se suviše približe. Ako osećate unutrašnji sukob (osećanja i razuma), posvetite se sebi i pronađite malo meditativnog mira, da biste se uravnotežili.

POSAO: Nove prilike se pojavljuju, a vi se osećate dovoljno samopouzdano da im krenete u susret – oslonite se na taj osećaj, on vas nikada nije izneverio. Većinu problematičnih situacija rešićete taktičnom komunikacijom, dogovorom i kompromisima. Budite strpljivi, posmatrajte pažljivo i pamtite sve – neki detalji i momenti će se kasnije uklopiti u širu sliku.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate, puni ste snage i entuzijazma. Ipak, nemojte se iscrpljivati, naročito se ne odričite sna, bilo zbog posla, ili zadovoljstva.

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 23. oktobar   29. oktobar

LJUBAV: U partnerskim odnosima napet period – partner je distanciran, kritičan i sklon da vas pogrešno razume, zato ostanite smireni i sve razgovore vodite mirnim tonom, bez naboja i suzdržanih emocija. Ne dozvolite da ljutnja i frustracija preovladaju, ostanite fokusirani na ono što je važno i dobro u vašem odnosu. Slobodni Blizanci željni iskustva koje će im promeniti život, mogli bi i da ga steknu, na način koji nikako nisu mogli da zamisle. Možete sresti osobu toliku drugačiju od svih koje poznajete i toliko ubedljivu, da će vam se svet uzdrmati iz temelja i počećete sve da preispitujete.

POSAO: Očekuje vas period prosperiteta, obeležen rešavanjem brojnih problema. Bićete napeti i nestrpljivi, ali neophodno je da ostanete fokusirani i zaštitite svoje interese. Procenite sve svoje saradnike, aktivnosti, projekte i planove i budite spremni na neophodne promene i prilagođavanja.

ZDRAVLJE: Posledice stresa izbeći ćete zdravijim načinom života – više kretanja, urednije spavanje, zdravija ishrana, manje poroka – budite umereni i vodite računa o sebi.

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 23. oktobar   29. oktobar

LJUBAV: U partnerskom odnosu prolazno zahlađenje – obaveze diktiraju različit ritam, pa ćete ili biti fizički odvojeni od partnera, ili suviše zauzeti da biste zajedno provodili vreme. Ukoliko ste načisto sa svojim osećanjima i imate poverenja jedno u drugo, radovaćete se kad gužva prođe i kad budete imali više vremena za sebe. Slobodni Rakovi bi mogli da se suoče sa nerealnošću svojih očekivanja i emotivnih potraga. Vaše potrebe su jedno, a zahtevi i standardi ih nadilaze – zvezde vam poručuju da pojednostavite stvari, odbacite očekivanja i osvestite svoje stvarne potrebe. Tada ćete sebi dati veću šansu da nađete adekvatnog partnera.

POSAO: Na poslovnom planu napetost i nervoza – ali više oko vas, nego u vama. Ne dajte da vas negativna atmosfera “zarazi”, zadržite optimizam i razumnu procenu situacije. Možete se osloniti na svoju sposobnost da se povežete sa drugima na istinit, iskren i topao način – vi ulivate poverenje, a tokom ovog perioda možda ćete biti u prilici da svesno posegnete za ovim svojim darom.

ZDRAVLJE: Moguće manje zdravstvene smetnje, zbog hormonske nestabilnosti. Uravnotežite se, svodeći sve ekstreme na prosek i umerenost.

Comments