ovan 1 Nedeljni horoskop: 24. avgust   30. avgust

Biće napetosti u emotivnom odnosu, koja će rezultirati prolaznim „erupcijama“. Obuzdaj svoju impulsivnu prirodu i pronađi malo više takta i diplomatije u sebi – isplatiće ti se na duže staze ulaganje u jačanje poverenja u partnerskom odnosu. Ako si slobodna, pred tobom su dani dobrih ljubavnih prilika, koje ti međutim, ne nude ono što tražiš. Opusti se i zabavljaj, budi ono što jesi. Kontroliši svoju borbenost, jer će te dovoditi u neprilike i u vezi i u društvu, i na poslu – kolege će ti pokazati da im nisi ni malo prijatna. Ne skači na svaki izazov, nije sve vredno tvojih živaca. Može to i malo diskretnije i mirnije.

bik 1 Nedeljni horoskop: 24. avgust   30. avgust

Zadrži smirenost, pa ćeš zadržati i dobre odnose sa partnerom – bez nekih pomaka, ali i bez bespotrebnih nerviranja i negativne energije. Ako se osećaš ranjivo i nestabilno, potraži oslonac u svom partneru i obezbedi više vremena koje ćete provesti sami, u initimi i privatnosti. Za singl Bikove – bez pomaka u sferi dejtinga. Biće dovoljno komunikacije, kontakata i površne zabave, ali sve će se završiti na lepim rečima (što je sasvim dovoljno da se osećaš poželjno i da ne gubiš nadu). Na poslu, period u kome ćeš priželjkivati više stabilnosti i sigurnosti nego što je ima, a imaćeš priliku i da praktično poradiš na ostvarenju tih želja.

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 24. avgust   30. avgust

Imaćeš neke sjajne ideja o tome kako da osvežiš svoj ljubavni život – prati svoj osećaj i provedi što više vremena sa partnerom. Ovo je dobar period za partnerske odnose, bićeš srećna i sigurna, kao što se dugo nisi osećala. Ako si sama, hvataće te nervoza, jer ti ljubavni apetiti rastu, a u društvu u kome se krećeš nećeš naći nikog zanimljivog u tom smislu – pazi da ne pokvariš prijateljstvo pogrešnim tumačenjem signala (ako nastane nesporazum, razgovorom će se otkloniti. Na poslu ćeš uspevati da balansiraš sa zahtevima i rokovima i realnim mogućnostima. Moguće unapređenje. Suzdrži se od neplaniranih troškova.

rak 1 Nedeljni horoskop: 24. avgust   30. avgust

Pritisak koji iz drugih oblasti života (porodičnih, poslovnih) povremeno će ti narušavati inače solidne emotivne odnose. Ako pokušavaš nešto da objasniš partneru, zapetljaćeš se i nastaće nesporazum – bolje sačekaj, budi tiha i stavi osećanja na prvo mesto. Slobodne Račice će se naći u situaciji da se pitaju šta zapravo hoće taj kolega (saradnik ili neka osoba sa kojom imaš poslovne kontakte), jer on kao da pokušava da ti se približi, ali na neki suptilan i prikriven način. Moguća avantura. Na poslu ove nedelje prosperiraju umetnici i svi koji se bave javnim nastupom, sportisti i oni koji rade sa mladima. Prilika je tu, ali ne gradi kule u vazduhu – ostani realna i prizemljena (ne dozvoli naletu slave da ti udari u glavu).

lav 1 Nedeljni horoskop: 24. avgust   30. avgust

Ovo je dobra nedelja sa društveni život u kome ćeš se najbolje provoditi sa partnerom. Prihvatite sve pozive i zabavite se, to će uneti novu energiju u vaše odnose. U društvu ćeš se bolje osećati sa partnerom, a kad ostanete sami, imaćete dosta zabavnih tema za priču. Ukoliko si u nekom komplikovanom poluodnosu ili muvanju, ostaćeš razočarana i nezadovoljna. Pokušaj da ne reaguješ preterano, kasnije će biti prilike da izraziš svoja osećanja i stavove na pravi način i da stvari postaviš na pravo mesto. Na poslu treba da poslušaš savet i uputstva starijih i iskusnijih – tako ćeš naučiti mnogo više, na mnogo lakši način, nego da ideš glavom kroz zid i sama „izmišljaš toplu vodu“. Radi šta ti kažu i ne zapitkuj mnogo.

devica 1 Nedeljni horoskop: 24. avgust   30. avgust

O partnerskim odnosima nema mnogo da se kaže – bićeš sasvim zadovoljna i ispunjena.  Ako si još sama, doteraj se i izađi među ljude, postoje velike šanse sa uzbudljive i zanimljive susrete, naročito na nekim umetničkim dešavanjima i okupljanjima.  Dovoljno je da ideš svuda gde te zovu, da lepo izgledaš i posmatraš oko sebe – privući ćeš nekog posebnog, poručuju zvezde. Ove nedelje je prilika da uzmeš stvari u svoje ruke, da se potrudiš i napraviš sve one značajne korake na kojima si se do sada spoticala. Pretpostavljeni će ceniti tvoj trud, moguće su i adekvatne nagrade i priznanja.

Comments