ovan 1 Nedeljni horoskop: 24. januar – 30. januar

LJUBAV: U partnerskim odnosima ćete ove nedelje biti malo razdražljivi i nećete imati strpljenja za partnerove “hirove”. Ako je i partner posebno osetljiv u ovom periodu, najbolje vam je da se svako bavi svojim poslom i da se malo zaobilazite dok naboj ne slegne – nema razloga da se sukobljavate. Slobodni Ovnovi će biti na meti nekoga ko je vrlo nametljiv. Ako se pojavi osoba koja insistira na susretu i niste sigurni kako da se ponašate, raspitajte se malo. Možda taj čudan stav samo maskira stidljivost i nesigurnost.

POSAO: Vreme je da počnete da razmišljate kako da se usmerite, ili više angažujete u nekom samostalnom poslu – dosta ste radili za druge i bili ste dobri u tome, pa sigurno možete nešto da radite i samo za sebe. Kad promenite stav, pojaviće se i nove mogućnosti. Vaši putevi su otvoreni, ukoliko niste opterećeni obećanjima koje ne možete da ispunite.

ZDRAVLJE: Nervoza i nesanica zahtevaju od vas da se osamite i posvetite sebi – opuštanje, masaža, šetnje, plivanje – radite nešto što vas relaksira i čemu uživate da se prepustite.

bik 1 Nedeljni horoskop: 24. januar – 30. januar

LJUBAV: Napetost u partnerskim odnosima neće nestati sama od sebe – morate razgovarati sa partnerom i to smireno i bez naboja. Fokusirajte se na to da razumete i uvažite njegova osećanja i potrebe, pa tek nakon korigovanja svog ponašanja, tražite ono što je vama potrebno. Slobodni Bikovi će biti u situaciji koju prepoznaju. Proradiće vam leptirići, i poželećete da uletite u odnos impulsivno, vođeni emocijama, dok vas unutrašnji glas upozorava da se zalećete i da ćete se opet razočarati. Pokušajte da ovog puta poslušate taj glas.

POSAO: Ukoliko je vaš posao vezan za putovanje, odložite svaki duži put za neki povoljniji period. U ovoj nedelji pokrenuće se neke promene, koje ste verovatno i očekivali i pomalo strahovali zbog njih. Razmislite o budućnosti i o tome kuda tim novim pravcem možete da stignete, pa ćete uvideti mogućnosti, tamo gde ste isprva videli prepreke. Povoljna prilika za zaradu ukazaće se uskoro.

ZDRAVLJE: Osetljivost stomaka ima veze sa nervozom koju osećate – kanališite taj priliv uznemirujuće energije kroz fizičke aktivnosti i vodite računa o ishrani.

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 24. januar – 30. januar

LJUBAV: Bilo bi dobro da sa partnerom provedete neko posebno vreme, van uobičajenog. Neki izlet, kraći put, odlazak na neko zanimljivo mesto, pomoći će vam da osetite povezanost i zadovoljstvo što ste jedno drugom tako dobro društvo. Slobodni Blizanci će flertovati na sve strane, ali to vam neće doneti potvrdu i zadovoljstvo, koje obično nalazite u ovakvim kontaktima. Ostavićete utisak površne, hladne i nepouzdane osobe, ukoliko nastavite da dajete obećanja koja uopšte ne mislite da ispunite.

POSAO: Ukoliko se ukaže potreba za nekim hitnim poslovnim sastankom, radi dogovora koji se moraju menjati, ili pregovora o nečemu osetljivom, vodite računa o tome šta govorite i kojim tonom. Budite odmereni i ljubazni, otvoreni, ali nenametljivi, da se druga strana ne bi povukla. Imate dobru priliku da se “ugradite” u neki posao, nemojte je propustiti.

ZDRAVLJE: Dinamičan period obeležen je prilivima i padovima energije, pa ćete čas biti puni volje i snage, a čas iscrpljeni i malodušni. Pokušajte da se uravnotežite kroz neke aktivnosti koje vas uzemljuju – čišćenje, preuređenje doma, ručni rad…

rak 1 Nedeljni horoskop: 24. januar – 30. januar

LJUBAV: Osećate se emotivno otvoreno i u stanju ste da pružite ljubav i razumevanje – nemojte oklevati ako je partner distanciran, nego mu sa tom energijom priđite i pomozite mu da prevaziđe sopstvene prepreke i iskaže osećanja. Slobodni Rakovi će se naći u okruženju zanimljivih i uticajnih ljudi. Imate prilike da uspostavite kontakt sa osobom koja nije vaš tip, pa vam zvezde savetuju da toj osobi pružite šansu, iako ne osećate neku privlačnost. Osećanja mogu i da se razviju, ne mora sve da bude romantično u startu.

POSAO: Dobićete priznanja za ono što ste do sada postigli, a i novi zadaci su pred vama. Trenutno zatišje upotrebite da uspostavite ravnotežu i preispitate kako biste mogli bolje da postavite stvari i prilagodite se zahtevima koji vas očekuju. Imate podršku zvezda i okruženja za svoje planove i projekte i nemojte praviti kompromise, samo zbog trenutnog pada samopouzdanja. Put u inostranstvo odložite za povoljniji period.

ZDRAVLJE: Blaga zima vas može prevariti, čuvajte se nazeba i preduzmite nešto da osnažite svoj imunitet – virusi su svuda okolo. Ne zapostavljajte kretanje i vežbanje, ulenjili ste se.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Comments