nedeljni horoskop OVAN 3 Nedeljni horoskop: 24. jul   30. jul

LJUBAV: Zvezde vam daju savet koji najviše “volite” da čujete – budite strpljivi. Setite se toga u svakom trenutku kad vas partner izbaci iz takta, kad se na njega naljutite, ili kada ste zabrinuti, jer znate da on svojim ponašanjem škodi sebi. Pokušajte da ga pustite da radi šta hoće, sa poverenjem u njegovu snagu i moć rasuđivanja. Slobodni Ovnovi će biti veoma zauzeti flertom u ovom periodu – atraktivne osobe pokazuju interesovanje za vas i vi se osećate uzbuđeno i angažovano. Samo ne možete da odlučite ko vam se najviše sviđa.

POSAO: Za sve Ovnove koji se bave nekim kreativnim poslom, odličan period. Možete stvoriti nešto izuzetno i pronaći način da to predstavite javnosti, tako da vam se isplati. Kada je posao u pitanju, fokusirani ste i spremni, sve što uradite u ovom periodu biće uspešno.

ZDRAVLJE: Klackalicu raspoloženja uravnotežite pravim količinama akcije i opuštanja. Godiće vam naporne fizičke aktivnosti i kretanje.

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 24. jul   30. jul

LJUBAV: Razumećete svaki aspekt svog ljubavnog života – a partnerski odnos je jedan od tih aspekata – i osećaćete se ispunjeno i zahvalno zbog toga. Ukupno gledano (a skloni ste filozofiji u ovom periodu), vaš život je pun ljubavi. Slobodni Bikovi će takođe uživati u raznim aspektima ljubavnog života, a jedan od njih je neobavezna intima. I shvatićete da vam je potrebno mnogo više od povremenog druženja u krevetu. Možete upoznati osobu sa kojom ćete se dobro slagati, putem društvenih mreža ili društvenih događanja.

POSAO: Kao da vam poslovni uspeh u ovom periodu okreće leđa – mogući poslovni nesporazumi i nezadovoljstvo saradnika ili drugih osoba iz vašeg poslovnog okruženja (možda ste nekome nedostižna konkurencija). Sačuvajte strpljenje, smirenost i istrajnost, pa ćete prevazići trenutnu krizu i stići do novih poslovnih ponuda i prilika za zaradu.

ZDRAVLJE: Tišina, samovanje i kontemplacija vam se prepisuju kao planetarni recept za održavanje psihofizičkog zdravlja i balansa.

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 24. jul   30. jul

LJUBAV: Pronađite interesovanja i sadržaje koji vas povezuju sa partnerom – sigurno ih imate, ali ste ih zapostavili. Stavite zajedničko uživanje na prvo mesto u ovom periodu i praktikujte ga, šta god to značilo (zajednički rad, ili gledanje filmova, slušanje muzike, druženje, šetnja…). Slobodni Blizanci su skloni da se usame u ovom periodu i to je dobro. Povucite se u sebe, bavite se samoanalizom i dnevnim zadacima, okruženi svojim svetom, bez uticaja i zahteva drugih.

POSAO: Možete sresti uticajnu osobu, koja će vam pomoći da se opredelite, ili donesete neku odluku, koja vas već neko vreme muči. Put ka uspehu je otvoren, ako počnete da razmišljate o problemima iz drugačije perspektive i pronađete novi pristup. Stvari mogu da deluju nepovezano i kontroverzno, ali uspeh je odmah iza ugla.

ZDRAVLJE: Moguće alergijske reakcije, glavobolja i nervoza. Osećaćete se bolje u svojoj koži ako možete da plivate i da se sunčate.

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 24. jul   30. jul

LJUBAV: Na vama je da održavate ravnotežu u partnerskim odnosima, da unosite smirenost, vedrinu, nežnost i razumevanje – a u ovom periodu to će vam baš dobro ići od ruke i partner će biti zahvalan. Slobodni Rakovi bi mogli da imaju veoma uzbudljiv period, u kome nećete morati ništa da radite, osim da se prepustite – neko koga ste dugo čekali i zamišljali, može se jednostavno stvoriti pred vama i oduzeti vam dah.

POSAO: Uspostavljanje novih poslovnih kontakata otvara vrata za nove planove i delovanja, a što se tiče upoznavanja pravih ljudi, planete su na vašoj strani. Možete steći sledbenike, saradnike i klijente na sasvim neočekivan način. Sada nemojte ići na odmor, nego ostanite angažovani i uključeni.

ZDRAVLJE: Pokušajte da ne ispoljavate anksioznost, ona ne treba da bude u prvom planu. Stabilizujete se kroz meditaciju, disanje i šetnje (najbolje sve zajedno).

Comments