Saznajte nedeljni horoskop: 24. maj – 30. maj za svaki od horoskopskih znakova. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vas očekuje ove nedelje.

1 ovan Nedeljni horoskop: 24. maj   30. maj

LJUBAV: Fokusiraćete se na partnera, jer će vas Mars i Jupiter podstaći na odlučnu akciju, pa ćete biti raspoloženiji za razne zabavne aktivnosti. Međutim, nemojte biti razdražljivi ako uvidite da se planirano dešava sporije nego što se očekivalo. Sa druge strane, slobodni Ovnovi treba da budu oprezniji, jer primamljivi predlozi mogu da im donesu nevolje. Posvetite pažnju sebi i onima koji to zaslužuju.

POSAO: Budite odgovorni i poštujte zahteve postavljene na radnom mestu. Bilo kakav vid žurbe, posebno u ovom trenutku, može samo da vam naudi. Obaveze završavajte jednu po jednu, jer obavljanje svega odjednom dovodi do prezasićenja. Ako ste zanemarili važne stvari u pogledu vaših finansija, imaćete koristi od razmatranja ovih pitanja bez odlaganja.

ZDRAVLJE: Bilo da se radi o brzoj šetnji prirodom ili umirujućem terminu joge, slušajte šta je vašem telu potrebno i poštujte to. Nema potrebe da ležete previše kasno jer se to održava na vaš organizam i raspoloženje.

2 bik Nedeljni horoskop: 24. maj   30. maj

LJUBAV: Slobodni Bikovi, vaše želje i snovi nisu u skladu sa stvarnošću i mogu dovesti do pesimističkog raspoloženja i razočaranja. Možete stvoriti probleme zbog nespremnosti da pokažete uzdržanost i izrazite osećanja zavidnim ljudima. Komunikacija sa rođacima i prijateljima donosi vam radost, pa se u ovom periodu usmerite na njih. Bikovi u vezi, proširićete sve aspekte vašeg odnosa i produbiti stepen odgovornosti i posvećenosti. Iskreni razgovori i obostrana nežnost donose stabilan odnos i raznovrsna iskustva – svake prirode.

POSAO: Nećete ostaviti dobar utisak na kolege ako se ponašate kao radoholičar koji želi da preuzme i njihove zadatke. Budite pažljivi i analizirajte svaku reč koju čujete, takođe osmislite strategiju ponašanja i budite precizni u svojim zahtevima. Strpljenje je ključ uspeha.

ZDRAVLJE: Slušajte signale svog tela i odmah rešite sve dugotrajne zdravstvene probleme. Ravnoteža je neophodna za održavanje sveukupne vitalnosti.

3 blizanci Nedeljni horoskop: 24. maj   30. maj

LJUBAV: Naučićete mnogo kad budete strpljivi, smireni jer će vam to omogućiti da partneru posvetite više pažnje. U toku ovog perioda ste uravnoteženi i unosite osećaj stabilnosti i harmonije u svoj odnos i uopšte – život. Slobodni Blizanci, nebeski uticaji vas podstiču da smišljate sve vrste planova kako biste privukli nečiju pažnju. Uz ovo, zvezde poručuju da se mogu desiti uzbudljivi događaji u vezi sa učešćem na javnim i zabavnim događajima, kao lepo poznanstvo sa osobom sa kojom se idealno slažete.

POSAO: Moguće teškoće vas neće dugo sprečavati u nastojanjima da budete uspešni jer su planete na vašoj strani. Napunite se optimističnim emocijama, šta god da se dešava. Ostanite rezervisani prema tuđim idejama i spremite se da se prilagodite promenama planova i odlaganjima važnih dogovora i sastanaka.

ZDRAVLJE: Ukoliko imate redovnu terapiju, vreme je da je korigujete – posavetujte se sa lekarom. Više se krećite i boravite napolju.

4 rak Nedeljni horoskop: 24. maj   30. maj

LJUBAV: Rakovi u vezi, pokušajte da budete strpljivi, jer svaki vid impulsivnosti i nepromišljenosti u ovom periodu može naštetiti vašem odnosu. Držite se dalje od nepotrebnih sporova i sukoba, već pažnju usmerite na posvećenost i nežnost. Razmislite kako da nesmetano unesete neophodne promene u svoj život. Slobodni Rakovi, vaša potreba da delite svoja osećanja i da o nekome brinete, može vas uvesti u vezu sa neodgovarajućom osobom. Ramišljajte o tome koji su vam motivi i potrebe.

POSAO: Sad je savršeno vreme da završite započeti posao, čiji final izvesno vreme odlažete. Lekcija ovog ciklusa je da budete strpljivi i da ne pokušavate da se uhvatite ukoštac sa svime odjednom. Možda ćete morati da ispravljate greške koje je neko drugi napravio, da biste mogli da sprovedete svoje planove. Preuredite svoje finansije ako planirate određenu vrstu investicije.

ZDRAVLJE: Može vas mučiti glavobolja i nedostatak sna i odmora, pa se zato opuštajte, odmarajte i meditirajte, kad god imate priliku.

5 lav Nedeljni horoskop: 24. maj   30. maj

LJUBAV: Planetarno poravnanje donosi veoma pozitivnu energiju, tako da, Lavovi u vezi ili ne, ako imate nešto što zaista treba da kažete, onda bi ovo bio dobar trenutak da to uradite, jer ćete moći nesmetano da komunicirate, bez potrebe da pribegavate prikrivenim metodama. Iskreno govorenje o tome kako se osećate moglo bi da promeni stvari brže nego što mislite, a pravilna procena će vam pomoći da donesete prave zaključke i preduzmete neophodne radnje. Trenutni aspekt ukazuje na to da treba da sednete, provedete izvesno vreme u planiranju i donošenju određenih odluka.

POSAO: Na radnom mestu budite aktivni i strpljivi; nemojte odbiti unosnu ponudu za posao, samo zato što vas “mrzi” da se prihvatite još jednog poduhvata, već angažujte tim koji će vam pomoći. Ako odigrate kako treba, očekuje vas period prosperiteta koji će se pamtiti po prevazilaženju mnogih obaveza.

ZDRAVLJE: Pokušajte da ustalite dnevnu rutinu sa više vremena za odmor. Ne dozvolite da vas umor izjede.

6 devica Nedeljni horoskop: 24. maj   30. maj

LJUBAV: Ne zaboravite da sa partnerom uvek možete rešiti svaki problem i preskočiti svaku prepreku, a za to je najvažnija komunikacija. Trenutni planetarni aspekt ukazuje na to da veoma pažljivo razmišljate o svojim osećanjima. Budite strpljivi i praktični u komunikaciji, nema potrebe da se ustručavate da mu kažete sve što vam je na srcu – u suprotnom se punite negativnim mislima i postajete frustrirani. Slobodne Device, ne plašite se intime i bliskosti, već dopustite životu da se dešava. Ne možete očekivati da će se nešto promeniti ako niste društveno aktivni.

POSAO: Zadovoljni sobom biće oni od vas koji ne stvaraju sukobe. Ovo je dobar period za uspostavljanje produktivnih poslovnih veza putem neformalnog druženja, razgovora i poslovnih ručkova. Ključ vašeg uspeha je poznavanje sebe i onoga što možete da postignete.

ZDRAVLJE: Može vas mučiti glavobolja i nedostatak sna i odmora, pa se zato opuštajte, odmarajte i meditirajte, kad god imate priliku.

Ako vam se dopada naš nedeljni horoskop, pročitajte i naš mesečni horoskop za maj.

Comments