ovan 1 Nedeljni horoskop: 24. maj – 30. maj

LJUBAV: Rešili ste da se borite za svog partnera, za ljubav, za porodicu – to je vrlo pozitivna odluka, samo, ove nedelje imate malo veći naboj agresivne energije, pa se može desiti da preterate u toj borbi i ponašate se kao tiranin, a ne kao spasilac. Imate inicijativu u odnosu sa partnerom, ali ne prisiljavajte ga i ne uslovljavajte, partner ima svoje potrebe i želje, koje treba da uzmete u obzri. Ne možete sami popravljati vezu, nego u saradnji sa partnerom, a za to je potreban kompromis, razumevanje, strpljenje – sve što vi ovog momenta uopšte nemate. Pokušajte da se obuzdate. Slobodni Ovnovi su ove nedelje na muci, jer ne znaju da li hoće to što im se nudi – možda je to veza, možda je samo avantura, ali vi ne znate da li biste bilo šta od toga. Jednog momenta ste zaintrigirani i privučeni, sledećeg ste na distanci, nećkate se i predomišljate. To je možda dovoljno da se osetite živahno i dramatično, jer, nešto se događa!

POSAO: Nemojte donositi ove nedelje nikakve važne odluke, jer ćete često biti pod nabojem i stresom, a to nije stanje u kome ćete moći da sagledate posledice impulsivnih odluka. Ove nedelje će vam se ukazati neke dobre poslovne prilike, ali i o njima treba da razmislite i da sagledate svoju poziciju i mogućnosti. Kontrolišite temperament. Novac pristiže, ali uglavnom odlazi na kućne troškove.

ZDRAVLJE: Nervoza, napetost, osećanje priliva energije koje vas tera da se potrošite, da trčite, napravite veliko spremanje – uradite to, bolje ćete se osećati kad se umorite. Izbacite tu energiju iz sebe na konstruktivan način i sklanjajte se od drugih, koliko je moguće.

bik 1 Nedeljni horoskop: 24. maj – 30. maj

LJUBAV: U partnerskim odnosima napetost i nervoza dolaze iz trenutnog nerazumevanja – vi i partner ste na različitim frekvencijama i komunikacija vam “krči” pa jedno drugo pogrešno čujete i tumačite. To neće značajno uzdrmati vašu vezu, mada će vas partner nervirati i imaćete oštre primedbe na njega njegova ponašanja (za koja on baš i nema neko opravdanje). Vas dvoje se dovoljno dobro poznajete, da možete da prihvatite jedno drugo takve kakvi ste i da oprostite povremene ispade. Usamljeni Bikovi će možda upoznati srodnu dušu, ili barem nekog ko će im biti dovoljno zanimljiv, da se više ne osećaju usamljeno i kao da ih niko ne razume. Možda nećete započeti vezu u ovom periodu, ali energija će se pokrenuti i nešto će se dešavati, pa čak i ako uđete u prolaznu avanturu, to će vam prijati.

POSAO: Na poslovnom polju, komunikacija sa saradnicima je bolja, ali i dalje ćete biti u situaciji da morate da popuštate, pravite kompromise i izlazite u susret – važno je da je radna atmosfera povoljnija i zato pokušajte da vašem ponosu to objasnite. Ne morate da budete u pravu, čak i kad jeste, zarad opštih i zajedničkih interesa. Novca ima, a bilo bi ga i više, kad biste malo smanjili trošenje na ono što vam nije neophodno.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je kretanje, a šetnja u prirodi je najbolja za vas u ovoj nedelji. Pozovite prijateljice da vam prave društvo – spojite rekreaciju i druženje!

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 24. maj – 30. maj

LJUBAV: Naporna nedelja u partnerskim odnosima – kad pomislite da su se stvari stabilizovale i sredile, opet iskrsne neka nesuglasica i pojavi se razlog za svađu. Čini vam se da partner preteruje, da se ponaša razmaženo, nezrelo i nedosledno i ne možete sebi da objasnite šta se sa njim događa, a on ne odgovara na direktna pitanja. Ne dozvolite mu da vas izbaci iz takta, pa da kažete i uradite nešto zbog čega ćete se posle kajati. Pronađite strpljenje. Slobodni Blizanci će razmišljati o bivšim partnerima, a možda i više od toga – možda ćete kontaktirati nekog bivšeg i pokušati da obnovite vezu, a onda ćete shvatiti da to radite samo zato što vam je dosadno i što ste emotivno prazni. Pokušajte da tu prazninu ispunite druženjem, posvećivanjem prijateljima i porodici, dok ne dođe neki povoljniji period za emotivne veze.

POSAO: I u poslovnom segmentu je turbulentno i nedefinisano, kao i u emotivnom. Niste u svom elementu ove nedelje i sve što radite ispada suviše naporno, usput se dodatno komplikuje i zahteva od vas suviše energije. Polako, ne pokušavajte da radite brže i više, nego usporite, kako ne biste napravili neke velike propuste, u nervozi i žurbi. Možda se pojavi poslovna ponuda o kojoj treba da ozbiljno da razmislite. Izbegavajte veće troškove ove nedelje – ako nešto skupo kupujete, sačekajte da se maj završi.

ZDRAVLJE: Nervoza i napetost izazivaju telesne neprijatnosti, probleme sa varenjem i nesanicom. Vi najbolje znate šta vas najefikasnije opušta (i baš vas briga što se to drugima ne sviđa).

rak 1 Nedeljni horoskop: 24. maj – 30. maj

LJUBAV: U ovoj nedelji uspećete da nađete zajednički jezik sa partnerom, iako oboje imate vrlo suprotstavljene stavove i skloni ste da prebacujete krivicu. Neke okolnosti će vas zbližiti i shvatićete da zato imate jedno drugo – da pružite i primite oslonac i podršku i da vas povezuje duboko prijateljstvo i naklonost. Ono što imate, važnije je od onog što vam nedostaje i to ćete (na teži način) naučite da cenite u ovom periodu. Slobodnim Rakovima predstoji buran društveni život, prijatelji će vas zvati i tražiti vaše prisustvo, a na tim druženjima ćete moći da upoznate zanimljive osobe – pa i nekog ko će vam posebno skrenuti pažnju. Biće puno flerta, simpatije, varnica i od toga ćete se osećati živo, veselo i uzbuđeno, a to vam je baš i potrebno.

POSAO: Opterećeni ste poslom u ovoj nedelji, a pomoć i saradnja iz raznih razloga izostaju – sve je na vama. Ne pokušavajte da “ponesete” sve odjednom, rešavajte jedno po jedno pitanje, a tamo gde niste sigurni, tražite savet iskusnih osoba od poverenja – nemojte sami donositi odluke da nešto “presečete”, i uopšte nemojte donositi nikakve radikalne odluke u ovom periodu. Novac vam zadaje brige – pokušajte da napravite plan i obračun svojih prihoda i troškova, da biste imali bolji uvid.

ZDRAVLJE: Osećate unutrašnji nemir, koji se ponekad pretvara u strepnju, a ponekad u potrebu da se “istutnjite” – kanališite taj naboj na neki aktivan način, koji vam obično pomaže.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Comments