Hot topics

Jutarnji rituali kod kuće koje ćeš želeti da zadržiš i kada pandemija prođe

Zablude o problematičnoj koži u koje treba da prestaneš da veruješ + kako se zaista neguje ovaj tip kože

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/3

ovan 1 Nedeljni horoskop: 24. maj – 30. maj

LJUBAV: Rešili ste da se borite za svog partnera, za ljubav, za porodicu – to je vrlo pozitivna odluka, samo, ove nedelje imate malo veći naboj agresivne energije, pa se može desiti da preterate u toj borbi i ponašate se kao tiranin, a ne kao spasilac. Imate inicijativu u odnosu sa partnerom, ali ne prisiljavajte ga i ne uslovljavajte, partner ima svoje potrebe i želje, koje treba da uzmete u obzri. Ne možete sami popravljati vezu, nego u saradnji sa partnerom, a za to je potreban kompromis, razumevanje, strpljenje – sve što vi ovog momenta uopšte nemate. Pokušajte da se obuzdate. Slobodni Ovnovi su ove nedelje na muci, jer ne znaju da li hoće to što im se nudi – možda je to veza, možda je samo avantura, ali vi ne znate da li biste bilo šta od toga. Jednog momenta ste zaintrigirani i privučeni, sledećeg ste na distanci, nećkate se i predomišljate. To je možda dovoljno da se osetite živahno i dramatično, jer, nešto se događa!

POSAO: Nemojte donositi ove nedelje nikakve važne odluke, jer ćete često biti pod nabojem i stresom, a to nije stanje u kome ćete moći da sagledate posledice impulsivnih odluka. Ove nedelje će vam se ukazati neke dobre poslovne prilike, ali i o njima treba da razmislite i da sagledate svoju poziciju i mogućnosti. Kontrolišite temperament. Novac pristiže, ali uglavnom odlazi na kućne troškove.

ZDRAVLJE: Nervoza, napetost, osećanje priliva energije koje vas tera da se potrošite, da trčite, napravite veliko spremanje – uradite to, bolje ćete se osećati kad se umorite. Izbacite tu energiju iz sebe na konstruktivan način i sklanjajte se od drugih, koliko je moguće.

bik 1 Nedeljni horoskop: 24. maj – 30. maj

LJUBAV: U partnerskim odnosima napetost i nervoza dolaze iz trenutnog nerazumevanja – vi i partner ste na različitim frekvencijama i komunikacija vam “krči” pa jedno drugo pogrešno čujete i tumačite. To neće značajno uzdrmati vašu vezu, mada će vas partner nervirati i imaćete oštre primedbe na njega njegova ponašanja (za koja on baš i nema neko opravdanje). Vas dvoje se dovoljno dobro poznajete, da možete da prihvatite jedno drugo takve kakvi ste i da oprostite povremene ispade. Usamljeni Bikovi će možda upoznati srodnu dušu, ili barem nekog ko će im biti dovoljno zanimljiv, da se više ne osećaju usamljeno i kao da ih niko ne razume. Možda nećete započeti vezu u ovom periodu, ali energija će se pokrenuti i nešto će se dešavati, pa čak i ako uđete u prolaznu avanturu, to će vam prijati.

POSAO: Na poslovnom polju, komunikacija sa saradnicima je bolja, ali i dalje ćete biti u situaciji da morate da popuštate, pravite kompromise i izlazite u susret – važno je da je radna atmosfera povoljnija i zato pokušajte da vašem ponosu to objasnite. Ne morate da budete u pravu, čak i kad jeste, zarad opštih i zajedničkih interesa. Novca ima, a bilo bi ga i više, kad biste malo smanjili trošenje na ono što vam nije neophodno.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je kretanje, a šetnja u prirodi je najbolja za vas u ovoj nedelji. Pozovite prijateljice da vam prave društvo – spojite rekreaciju i druženje!

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 24. maj – 30. maj

LJUBAV: Naporna nedelja u partnerskim odnosima – kad pomislite da su se stvari stabilizovale i sredile, opet iskrsne neka nesuglasica i pojavi se razlog za svađu. Čini vam se da partner preteruje, da se ponaša razmaženo, nezrelo i nedosledno i ne možete sebi da objasnite šta se sa njim događa, a on ne odgovara na direktna pitanja. Ne dozvolite mu da vas izbaci iz takta, pa da kažete i uradite nešto zbog čega ćete se posle kajati. Pronađite strpljenje. Slobodni Blizanci će razmišljati o bivšim partnerima, a možda i više od toga – možda ćete kontaktirati nekog bivšeg i pokušati da obnovite vezu, a onda ćete shvatiti da to radite samo zato što vam je dosadno i što ste emotivno prazni. Pokušajte da tu prazninu ispunite druženjem, posvećivanjem prijateljima i porodici, dok ne dođe neki povoljniji period za emotivne veze.

POSAO: I u poslovnom segmentu je turbulentno i nedefinisano, kao i u emotivnom. Niste u svom elementu ove nedelje i sve što radite ispada suviše naporno, usput se dodatno komplikuje i zahteva od vas suviše energije. Polako, ne pokušavajte da radite brže i više, nego usporite, kako ne biste napravili neke velike propuste, u nervozi i žurbi. Možda se pojavi poslovna ponuda o kojoj treba da ozbiljno da razmislite. Izbegavajte veće troškove ove nedelje – ako nešto skupo kupujete, sačekajte da se maj završi.

ZDRAVLJE: Nervoza i napetost izazivaju telesne neprijatnosti, probleme sa varenjem i nesanicom. Vi najbolje znate šta vas najefikasnije opušta (i baš vas briga što se to drugima ne sviđa).

rak 1 Nedeljni horoskop: 24. maj – 30. maj

LJUBAV: U ovoj nedelji uspećete da nađete zajednički jezik sa partnerom, iako oboje imate vrlo suprotstavljene stavove i skloni ste da prebacujete krivicu. Neke okolnosti će vas zbližiti i shvatićete da zato imate jedno drugo – da pružite i primite oslonac i podršku i da vas povezuje duboko prijateljstvo i naklonost. Ono što imate, važnije je od onog što vam nedostaje i to ćete (na teži način) naučite da cenite u ovom periodu. Slobodnim Rakovima predstoji buran društveni život, prijatelji će vas zvati i tražiti vaše prisustvo, a na tim druženjima ćete moći da upoznate zanimljive osobe – pa i nekog ko će vam posebno skrenuti pažnju. Biće puno flerta, simpatije, varnica i od toga ćete se osećati živo, veselo i uzbuđeno, a to vam je baš i potrebno.

POSAO: Opterećeni ste poslom u ovoj nedelji, a pomoć i saradnja iz raznih razloga izostaju – sve je na vama. Ne pokušavajte da “ponesete” sve odjednom, rešavajte jedno po jedno pitanje, a tamo gde niste sigurni, tražite savet iskusnih osoba od poverenja – nemojte sami donositi odluke da nešto “presečete”, i uopšte nemojte donositi nikakve radikalne odluke u ovom periodu. Novac vam zadaje brige – pokušajte da napravite plan i obračun svojih prihoda i troškova, da biste imali bolji uvid.

ZDRAVLJE: Osećate unutrašnji nemir, koji se ponekad pretvara u strepnju, a ponekad u potrebu da se “istutnjite” – kanališite taj naboj na neki aktivan način, koji vam obično pomaže.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Editors choice