ovan Nedeljni horoskop 24. maj – 31. maj

Ako ste u poslednje vreme stalno kasnili i bili deo frustrirajućih situacija, sada će se stanje promeniti, ali nabolje. Sledi dobra nedelja po vas, puna pozitivnih misli, izražene komunikacije, a i veštine i sposobnosti su na visokom nivou. Za vreme vikenda otvoriće vam se oči po pitanju određenih dugoročnih planova. U pitanju je nešto za čije je ostvarenje neophodno strpljenje.

bik Nedeljni horoskop 24. maj – 31. maj

Aktivnosti će kao ishod imati uspešnu realizaciju određenih stvari. Prisutni su vaši prijatelji i osetićete nečiju naklonost. Poslovne veze cvetaju, koliko i romantične, a u vama se budi istrajnost da izdržite do kraja. Novac je takođe veoma važna stavka ovog meseca, a što se tiče zdravlja: prisutno je povećanje energije! Napred u nove pobede.

blizanci Nedeljni horoskop 24. maj – 31. maj

Iza vas je interesantna nedelja, a ispred vas ona sa potencijalom. Vreme je da pokažete svoju svestranost i budnost, jer će vas ljudi najzad uzeti u obzir. Vaš društveni život cveta, a stvaraju se nove mogućnosti. Pozitivan i dinamičan tranzit je nešto što se nazire.

rak Nedeljni horoskop 24. maj – 31. maj

Ako ste započeli rasčišćavanje kuće ili počeli da bacate nepotrebne stvari, ove nedelje se uređenje enterijera nastavlja u dekorativnom smeru. Posle utorka biće mirna faza, kada ćete sebi dati malo oduška i puniti baterije. Obavezno se pozabavite postavljanjem ciljeva i određivanjem prioriteta. Romantična veza ima potencijala da bude ojačana.

lav Nedeljni horoskop 24. maj – 31. maj

Ove nedelje bićete u stalnom kontaktu sa prijateljima. Uživaćete u društvu specijalne osobe, možda partnera ili domaćina žurke na kojoj ste prisustvovali. Bićete motivisani da pišete pisma, ili pak poruke i da se javite ljudima koje dugo niste videli. Savet za ovu nedelju jeste da uradite nešto neobično po pitanju ljubavi, što će uzburkati strasti!

devica Nedeljni horoskop 24. maj – 31. maj

Stvarno je krajnje vreme da krenete sa radom, kako biste napredovali na poslu, za šta vam je potrebno samo malo truda. Komunikacija sa pravim ljudima je pola obavljenog posla. Romantičan odnos sa nekom osobom može da se pretvori u pozitivnu saradnju. Bez obzira na vaše planove, timski rad je put do uspeha.

vaga Nedeljni horoskop 24. maj – 31. maj

Ove nedelje bićete u elementu i stavićete tačku na kašnjenja i frustrirane momente. Mislićete o putovanjima, dugoročnim planovima, a spremni ste da istražujete nove stvari, da pronalazite nove ideje. Postoji šansa za poboljšanje situacije i za zaradu veće količine novca.

skorpija Nedeljni horoskop 24. maj – 31. maj

Vreme je da realizujete planove koje ste neko vreme stavili u drugi plan. Bićete raspoloženi, pozitivni, a fokus će biti stavljen na zajedničke finansije, ali to neće remetiti vašu ljubav. Koncizan i sažet razgovor, rešiće sve. Konačno, prisutna je i želja za otvaranjem novih horizonata i razmatranjem novih šansi.

strelac Nedeljni horoskop 24. maj – 31. maj

Vaš ljubavni život počinje da cveta. Srećni ste i zaljubljeni u partnera. Društveni život ubrzaće se od ponedeljka i to znači mnogo zabave i dosta interakcije sa ljudima. Timski rad ili rad sa partnerom biće produktivniji nego solo. Dug san je ono što priželjkujete, a konačno će se i ostvariti.

jarac Nedeljni horoskop 24. maj – 31. maj

Dugo ste se nadali da će sve krenuti nabolje po pitanju posla… i hoće! To se svakako neće desiti preko noći, ali osetiće se napredak. Ova nedelja biće posvećena poslu, a morate promeniti rutinu kako bi energija bila na visokom nivou. Prijateljstvo se može pretvoriti u romansu.

vodolija Nedeljni horoskop 24. maj – 31. maj

Nezadovoljni ste zbog kašnjenja i stalnog nedostatka vremena. Stvari treba poboljšati i prepustiti se zadovoljstvu, zajedno sa zdravom dozom avanture. Bez obzira da li ste u dugoj vezi ili imate novog partnera stvari ne mirišu na dobro. Potražićete savet od prijatelja i to će vam olakšati teret.

ribe Nedeljni horoskop 24. maj – 31. maj

Sada je pravi trenutak da stvari dovedete u red, da se vrate dugovi i da prevagne dovoljno da uživate. Pojaviće se osoba sa kojom biste mogli imati romansu i to će biti neko zaista fantastičan, a vi se nećete dvoumiti.

Violeta Stojanović

Comments