7 vaga Nedeljni horoskop: 24. novembar   30. novembar

LJUBAV: Vaš uravnotežen um želi da izbegne konfrontaciju po svaku cenu, ali konstantno prećutkivanje sopstvenog stava nije vredno mira koji želite da postignete. Da li je to zaista mir ako ste morali ugušite svoje potrebe da biste ga održali? Kompromis je krajnji ishod koji tražite u svim svojim ličnim interakcijama i iako se tako čini – retko kada ste u ulozi žrtve. Možda ne govorite sve direktno, ali posedujete šarmantne taktike flertovanja koje na kraju, ipak navedu partnera da uradi kako vi želite. Iako su manipulativne igrice korisna alatka tinejdžerima, zapitajte se da li želite da ih koristite u odraslom dobu. Ukoliko ste slobodni, nemojte da se bojite dubokih razgovora sa simpatijom jer će vas oni zaista zbližiti.

POSAO: Nedelja pred vama ukazuje na nove izazove u profesionalnom životu, a astrološki aspekti će zahtevati veći napor i rad. Da biste uspešno postigli svoje ciljeve, potrebno je više angažovanja nego inače. Vaši saradnici možda neće raditi dovoljno efikasno, što može poremetiti i vaš napredak.

ZDRAVLJE: Prevelika količina stresa i nezadovoljstva emotivnom situacijom u kojoj se nalazite dovodi vas do toga da se prejedate i možda zloupotrebljavate alkoholne supstance. Postoji tendencija da zanemarite svoje zdravlje, te obratite pažnju na svoje tegobe i posetite lekara ako niste sigurni šta vam je. Važno je da se odmarate kad god ste u mogućnosti, kako ne biste doživeli burnout.

8 skorpija Nedeljni horoskop: 24. novembar   30. novembar

LJUBAV: Ako ste u vezi, sada imate priliku da svoju romantičnu situaciju konačno vidite onakvom kakva zaista jeste. Imali ste osećaj u vezi nečega, ali sada ste u to i sigurni. Single Škorpije imaju moć da zauvek promene tok događaja svog ljubavnog života. Pravo pitanje je: da li se usuđujete da napravite sledeći korak? Jednom kada krenete napred i oslobodite se svog straha od vezivanja, ništa neće moći da vas zaustavi, samo treba da se odvažite da spustite svoj kineski zid.

POSAO: Položaj zvezda donosi izazove na radnom mestu, usporavajući vaš napredak. Važno je da ostanete motivisani jer vam odlučnost i posvećenost može doneti dobre prilike (ali nemojte previsoko podizati svoja očekivanja). Donosite poslovne odluke utemeljene na promišljanju, a ne na instinktu i afektu.

ZDRAVLJE: Iako ćete imati brojne odgovornosti koje vas mogu iscrpiti – i iako to prepoznajete – možda nećete ulagati dovoljno truda da to i promenite. Mogući su i minorni problemi sa krvnim pritiskom, te se pobrinite da spavate i jedete kako treba. Budite oprezni prilikom promene vremena, inače možete da dobijete bolesti poput prehlade i kašlja.

9 strelac Nedeljni horoskop: 24. novembar   30. novembar

LJUBAV: Želite da verujete u najbolje, ali se plašite najgoreg. Kada je ljubav u pitanju, tokom ovog neuravnoteženog i nepredvidivog perioda, ključna reč za vas je – oprez. Maštate o tome da konačno izrazite svoje emocije i pokažete šta krijete u sebi, ali vas strah koči. Želeli biste da vam um radi brže, procesuira misli lakše i sa manje sumnje, kao i da vam pomogne da prozrete potencijalne laži svog partnera. Pokušajte da razgovarate sa svojim partnerom, kao i da se ponovo zbližite uz pomoć zajedničke aktivnosti poput putovanja za vikend. Ako ste slobodni, razgovor sa interesantnim ljudima i avantura vas mogu odvesti ka ljubavi.

POSAO: Izazovni zadaci će testirati kako vaše veštine, tako i vaše strpljenje. Međutim, vaša sposobnost brzog učenja će biti izuzetna, što vam može pomoći da efikasno upravljate nametnutim stresom. Uticaj zvezda će biti opuštajući kako nedelja odmiče, smanjiće se prepreke pred vama i uspećete da se fokusirate na ono što je stvarno važno. Nemojte dozvoliti sebi da gubite živce bespotrebno, jer na kraju uvek pronađete održiva rešenja.

ZDRAVLJE: Možete da budete pod uticajem infekcija ili alergijskih reakcija, ali umesto da to ignorišete, konsultujte lekara. Isto tako, pazite se konzumiranja nehigijenske hrane, kako ne biste poremetili svoj stomak. Pratite šta jedete i suzdržavajte se od brze hrane i alkohola. Isplanirajte režim vežbanja kako biste se lakše izborili sa svojim tegobama.

10 jarac Nedeljni horoskop: 24. novembar   30. novembar

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, prethodni meseci su vam najverovatnije bili zamagljeni i nedefinisani, dok ova nedelja napokon pokazuje stvarnost vašeg ljubavnog statusa. Ljubav nije takmičenje, ali ipak želite da budete korak ispred svojih romantičnih rivala (samo budite oprezni pri mešanju posla i zadovoljstva). Ako ste u vezi, trudite se da razgovarate sa svojim partnerom o tome šta vas muči i nemojte da se ustručavate da potražite pomoć.

POSAO: Astrološki aspekti će uticati na rast vaše karijere tokom ove nedelje. Vaše strpljenje i sposobnost marljivog rada će biti testirani, a pred vama će se naći prilike koje ćete propustiti ukoliko ne izađete iz svoje zone komfora. Dobićete dobre nagrade, pod uslovom da ne rizikujete pravljenjem neproračunatih poteza.

ZDRAVLJE: Sreća je na vašoj strani i kao da vas planete štite i čuvaju od zdravstvenih problema. Osećaćete se vitalno i pokretno, ali bi uprkos tome trebalo da pripazite na ishranu. Posvetite se svom mentalnom zdravlju i trudite se da se ne izlažete bespotrebnom stresu.

11 vodolija Nedeljni horoskop: 24. novembar   30. novembar

LJUBAV: Ako tražite partnera, sada je pravi trenutak da se opustite i prepustite avanturama, jer imate tajne obožavaoce. Astrološki aspekti će zauzetim Vodolijama zakomplikovati život, jer će čuti nepristojne komentare o svojoj romantičnoj vezi, a ogovaranje i negativnost bliskih osoba će ih naročito pogoditi. Savetujemo da očistite svoj um od negativnosti i setite se da osobe sa vašim društvenim životom ne bi trebalo da imaju vremena za one koji vas kritikuju.

POSAO: Imaćete mnogo važnih projekata da završite ove nedelje, a uspeh možete postići samo timskim radom. Ipak, trebalo bi da budete oprezni kako biste prevazišli prepreke koje vam postavljaju konkurenti. Pri kraju nedelje ćete uživati u moći i autoritetu koje ste stekli na radnom mestu, a pomoć kolegama može vam pružiti osećaj zadovoljstva i ispunjenosti.

ZDRAVLJE: Ukoliko patite od hipertenzije, budite posebno oprezni u narednom periodu. Užurbani ritam života znači samo jedno: morate se opuštati više nego ikad pre. Mogli biste da budete skloni bolovima i napetostima u mišićima, pa budite posebno oprezni i održavajte sebe što pokretljivijim.

12 ribe Nedeljni horoskop: 24. novembar   30. novembar

LJUBAV: Znamo da ne želite da se suočite sa svojim partnerom direktno, ali to je izazov koji morate da savladate. Ne možete da rešite probleme u vezi ukoliko o njima ne govorite, a cenzurisanje vaših potreba će vas samo udaljiti od voljene osobe. Ukoliko ste single, biće potrebno više vremena da neko stekne vaše poverenje (zbog prethodnih negativnih iskustava koja su vas ostavila sa slomljenim srcem). Nećete popustiti pred onima koji pokušavaju da vas požuruju jer želite da se stvari odvijaju u vašem ritmu. Ipak, nećete odustati ni od povremenog neobaveznog flerta (naposletku, ipak ste pripadnici vodenog znaka).

POSAO: Moguće su komplikacije zbog nepovoljnih astroloških aspekata, ali vaši pametni potezi vam mogu pomoći da efikasno savladate svaku prepreku. Kako nedelja odmiče, neke situacije na radnom mestu bi mogle da vas iznerviraju i poremete pažnju. Izbegavajte frustraciju, jer će vam hladan i smiren pristup pomoći da rešite takve probleme.

ZDRAVLJE: U periodu koji sledi, obavezno izbegavajte konzumaciju hladnih napitaka i alkoholnih pića jer mogu da izazovu već probleme na zdravstvenom planu. Zavisnosti bilo koje vrste mogu da dovedu do neželjenih tegoba, a ukoliko želite zdrav organizam, znajte da ćete morati da se posvetite kvalitetnoj ishrani i redovnom vežbanju.

Naslovna fotografija: pinterest.com/amzn.to

Milica Nešić

Ako vam se dopada naš nedeljni horoskop: 24. novembar – 30. novembar, pročitajte i naš mesečni horoskop za novembar.

Comments